![]() |
Alıntı:
Sevindim, Didem'ciğim, bekliyorum ,sevgiler... |
Sevgili Fatoş 15. mesajdaki sarı çiçek minyatür ayçiçeği mi? Eğer oysa çok güzelmiş. Umarım benimki de çimlenir.
|
SDurul'cum , 15. mesajdaki bodrum papatyasına benziyor,yayılan türü değil , ne yazık ki kurudu, bir çiçekçiden almıştım .Bulursam sana da göndereyim. Tohumları daha ekmedim, biraz keyifsizdim,havada çok rüzgarlıydı bahçeye çıkamadım, bugün hava güzeldi çimleri biçtim.önceden çimledirdiklerimi saksılara koydum,sıra tohumlar da, biraz geç kaldım ama şansımı deniycem .Sevgiyle kalın.
|
Günaydın Fatoş Hanım!
Eşim, üyemiz değil. Ancak benim kadar olmasa da, boş vakitlerinin büyükçe bölümünü agaclar.net' te geçiriyor. Bana, epeydir sizin bahçede gördüğü bankı, öve öve bitiremiyor. Ama hangi bahçede, hatırlayamıyordu. ''Bende gördüydüm ama?'' diyordum, bir türlü hatırlayamıyordum. Bu sabah, sizin bahçeyi de, ilk kez göreceğim zannıyla dolaşmaya başlayınca, o hoş bankınızla karşılaştım. Tabii ki bahçenizi daha önce dolaştığımı anımsadım. Görüldüğü kadarıyla kış, sizin bahçenize pek uğramamış. Baharı hasarsız karşılamış, bir çok çiçeğiniz. Bir çok arkadaşımızın belirttiği gibi, çiçekleriniz canlı ve sağlıklı. Dilerim, siz de sevdiklerinizle birlikte, yeni sezonda en az bitkileriniz kadar sağlıklı, üstelik mutlu olursunuz.:) |
Sevgili Fatoş hanım bahçeniz,çiçekleriniz çok hoş.Bir sardunya sever olarak elinizdeki çeşitlere bayıldım.Ne kadar değişik sardunyalarınız var.Umarım hiç bozulmadan sizinle uzun uzun yaşarlar.Kalonşeler bir başka güzel açmış.Tüm çiçekleriniz çok güzel hayran kaldım.
|
Sevgili Fatoş hanım, siz de benim gibi Baharcısınız anlaşılan, ben de çok isterdim tüm mevsimler Bahar olsun :)
Tüm bitkilerinizi çok beğendim, ellerinize sağlık, yeni fotoğrafları merakla bekliyoruz. Sevgiler. |
Orhan bey , iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bankı damadım yaptı, bahçe işlerini çok seviyor.İşlerinden dolayı uğrayamıyor,çiçekler bahara doğru atağa kalktı, sıcaklar erken bastırmaz sa çiçekler gelişimlerini daha iyi tamamlayacaklar. Sevgili eşinize ve size selamlar.
|
Sevgili Karadeniz, sardunyaları bende seviyorum,gözüm hiç doymuyor, komşulardan devamlı çelik alıyorum,satın alıyorum, tohumdan üretiyorum, velhasıl kendimi kaybediyorum, atölyenin işlerine boşveriyorum, acaba DELİRİYOR MUYUM? Sevgiler.
|
Sevgili Adalet hanım, baharı küçüklüğümden beri seviyorum,hatta 5,6 yaşların da ağlayarak annemin, babamın yanına koşarak şöyle dermişim ''Anneciğim, babacığım baharı görmeden ölmek istemiyorum'' diyormuşum, onlar da çocuğa malum oldu galiba diye üzülürlermiş. Bahçeye bir şeyler daha eklemek istiyorum ama eşim çiçeklerime dadandı, kürekle kökleyip evimizin bahçesine götürüyor, yapma dediğim de sen de çok var diyor, hastalık ona da bulaştı galiba, sardunya, petunya saksılarına biraz önce baktım, onların bir kısmı da yok olmuş, ne yapsam acaba eve seralardan bayağı çiçek almıştım ama gözü atölyenin bahçesinde. Sevgiyle kalın.
|
Sevgili Fatoş, eşinizin de çiçeklere meraklı oluşu sizin için avantaj olabilir. Benim eşim için varsa yoksa ağaçları. Benim çiçeklerime neredeyse ot muamelesi yapıyor.
|
Fatoş hanım nasıl içim cızz etti anlatamam. Allah nazardan saklasın. Hepsi çok güzel ama özellikle Petunyalar askıda muhteşem durmuşlar.. Mora karşı zaafım olduğundan zaten dayanamam hiç. :) Ellerinize emeğinize sağlık. Ömrü uzar insanın orda. Deniz, güneş, yeşil, envai çeşit renk hepsi mevcut maşallah. Kırkbinbir kere maşallah...
|
SDurul'cuğum,apartman katında otururken bazen çiçekler mi, bazende kedi mi ben mi diye çıkışıyordu , şimdi emekli oldu büyük değişim geçiriyor,hem seviniyorum, hem kızıyorum, hem de şaşırıyorum, ikisi de onun için vazgeçilmez oldu.
|
Asuman hanım, çok teşekkür ederim. O mor petunyalar artık askı da değil evin bahçesin de büyük bir saksıya ekilmişler, duvarın üstüne konmuşlar. Sizi ve arkadaşlarımızı beklerim , hep birlikte oturup sohpet ederiz ,sevgiler.
|
Merhaba arkadaşlar, bugün atolyeye erken geldim, Kozak başlığına yazı yazmak için ,bir bahçeye girerken bir tuhaflık olduğunu gördüm, çiçeklerim biçilmiş, perişan olmuş ,yerlere bakınca kar yağmış gibi bembayaz ,komşular sabaha karşı yarım saatten fazla yoğun ve iri dolu yağmış dediler , doluyu ölçmüşler çapı 1.5cm fazla büyükmüş, doludan önceki fotoğraflar.
|
4 Eklenti(ler)
işte resimler
|
4 Eklenti(ler)
devamı
|
4 Eklenti(ler)
bu da yağan dolunun ardından bahçenin başına gelenler
|
5 Eklenti(ler)
doludan kalanlar...
|
5 Eklenti(ler)
doludan geriye kalanlar...
|
3 Eklenti(ler)
dolu sonrası
|
5 Eklenti(ler)
doludan sonra
|
3 Eklenti(ler)
ve doluyla ilgili son fotoğraflar...
|
Ah Fatoş inanın içim cız etti.Canım çiçekler mahvolmuş geçmiş olsun.Allah sizin canınıza zarar vermesin.En kısa zamanda inşallah toparlanırlar ve bir daha böyle üzülmezsiniz.
|
Sevgili Fatoş; çok geçmiş olsun. Gerçekten üzücü bir tablo. Tam kışın rehavetini atlatıp bahar güzelliklerine kavuşacağınız anı beklerken emek verdiğiniz bitkileri bu haliyle görmek büyük hayal kırıklığı. Malesef doğa bize böyle kötü sürprizler hazırlayabiliyor. İnşallah en kısa sürede kandilerini toparlarlar ve sizi yeniden mutlu ederler.
|
Fatoş hanım geçmiş olsun çok üzüldüm çiçekleriniz için.
İkimiz de İzmir de oturuyoruz ama burda dolu yağmadı çok şükür ama burada gece başlayıp sabaha kadar süren gökgürültüsü ve şiddetli yağmur vardı. |
Sevgili Karadeniz teşekkür ederim, herhalde toparlarlar, sağlık olsun, burada çiçek satışı yapan esnaf ve çiftçiler var ,onlara çok üzüldüm. Herhalde zararları oldukça fazladır.
|
Sevgili Almira, eşimin çiçekleri kökleyip eve taşımasına üzülüyordum, en azından onlar kurtuldu,hayret biçimde orası yakın olmasına rağmen dolu yağmadı, saksılarımın güzellerini de almıştı, ona şükür ediyorum, artık ona gönül koymıyacağım,beterin beteri varmış, sağlık olsun,sevgiler.
|
Sevgili Günebakan, teşekkür ederim, bazı taraflara yağmadı ev yakınolmasına rağmen oraya yağmadı şimdi gök gürlemesiyle birlikte tekrar yağmur başladı, sevgiler.
|
Svgili fatoş çok geçmiş olsun buyıl yamur tolu derken hala burdada yamur yağıyor.
Çİçekler bir türlü gendine gelemedi açanlarda maf oluyor. |
Sağolun,Sevim hanımcım, bitkilerim ve çiçeklerim gelişip açmaya başlamışlardı. Bu akşam üstü yeni saksılarına aktaracaktım, kısmet olmadı, sağlık olsun.Sevgiyle kalın.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025