![]() |
5 Eklenti(ler)
Evimin bahçesinde ki küçük sebze bahçesinin hasadı, arkadaşlardan özendim, bende fotoğraflayım dedim.
Eklenti 161730 Eklenti 161731 Kendilerini seyretmeğe doyamadığım lisilerin bu sabah ki pozları. Eklenti 161732 Eklenti 161733 Eklenti 161734 |
Fatoşcuğum, hepsi güzel ama, sunumun daha güzel. Ellerine sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Ah o çocuklar yok mu? Pazar günü bahçede biz de yalnızdık, eşim kızım da kızım diye dertlendi durdu. Ne yapalım sağlık olsun.
|
Hay maşallah sevgili fatoş, ben becremedim lisileri yaşatmayı.
Ellerine sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Begonyaları meşe palamudunun dallarına astım
Eklenti 161755 Eklenti 161756 Eklenti 161757 sabahleyin rüzgardan çiçeklerini açmak isteyipte açamayan sabah sefalarım. Eklenti 161758 Eklenti 161759 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zaman göz açıp kapamadan geçiyor. Allah acılarını göstermesin.
|
Amin, Sevgiciğim.
|
Çok güzeller. Bu çiçeğin derdini bende anlayamadım doğrusu.
Emeklerinize sağlık.:) |
Teşekkür ederim Orkun'cuğum, saksıdayken çok keyifsizdiler,toprağa geçirdikten iki hafta sonra toparlanıp gonca vermeğe başladılar sabahve öğlen güneşi alan yerlerdeki lisiler daha keyifliler,öğleden sonra 2-3 gibi güneş alanlar ise bu kadar gelişmiş değiller.
|
1 Eklenti(ler)
|
Ah...ah...bu lisileri görüp de ah etmeyen var mı acaba :)
Ben de Sevim hanım gibi lisileri yaşatamadım bu sene. Bahçedeki her şey çok güzel, fotoğraflardaki temizlik de çok güzel. Fotoğraflar net olduğunda seyretmek ayrı bir keyif veriyor insana. Ellerinize sağlık sevgili Fatoş, hasadınız bereketli olsun. |
Ablacığım lisiler gerçekten muhteşem görünüyorlar. Domates biber de tam menemenlik valla:)
|
[QUOTE=Adalet Yağcı;674630]Ah...ah...bu lisileri görüp de ah etmeyen var mı acaba
Sevgili Adalet hanımcığım, bahçede ki en sevdiğim çiçeklerden biri, o kadar çoşkulu açıyorlar ki devamlı onlara bakmak istiyorum, koyu morlarla, kırmızılar da yaşasalardı acaba nasıl renk cümbüşü olurdu diye merak ediyorum ama bu güzellere bakınca onları unutuyorum. Bahçe de sebze ekilecek yeri eşim lütfen ayırdı,ancak 6 kök domates 5 kök biber fidesi ekebildim. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Gidemediğim, pek bakamadığım yazlığımın minicik bahçesindeki çiçeklerim.
Eklenti 162112 Eklenti 162113 Eklenti 162114 Eklenti 162115 Eklenti 162116 |
5 Eklenti(ler)
|
Kartpostal gibi resimler elinize saglik...
|
Fatoş hanım, yarın size bir misafir gelecek geldiğinde ona hemen bir bardak su ikram edermisiniz?
|
1 Eklenti(ler)
Fatoş ablacığım, 397 no'lu mesajın 1. fotoğrafı çok karanlık olmuş. Biraz ışık ekleyip tekrar yükledim.
Not: 393 no'lu mesajda'ki 4. çiçeğe (lila-beyaz renkli olan) bayıldım. Müthiş. |
Fatoş ablacığım yazlıktaki güller de diğerleri gibi çok güzel. Bu sıralar gene aklım hep senin bahçede heran tekrar gelebilirim. Biraz daha yakın olsa kovalamak zorun da kalırdın zaten:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Not: 393 no'lu mesajda'ki 4. çiçeğe (lila-beyaz renkli olan) bayıldım. Müthiş.[/QUOTE]
Atilla'cığım, resimleri ya akşam üstü iş dönüşü, ya sabah erken çekiyorum o yüzden bazıları karanlık oluyor. O çiçek Kamil beyden aldığım lisantus fidelerinden, öldürdüğüm 10 fideden geri kalanlar bu şekilde gelişti.Ben de kendime hayret ediyorum, sıcaklar ve haşaratlrın yardımıyla bu yıl birçok çiçeğimin katili oldum. |
Alıntı:
|
Burdada aynı rüzgar var ablacığım havalar iyice tuhaflaştı. Tamam bizimkilerle bir konuşayım haber veririm:)
|
4 Eklenti(ler)
Sizi biraz güldüreyim,eşim artık atölyenin bahçesine iyice dadandı her geldiğinde benden habersiz bir şeyler kökleyip arkasına bakmadan kaçıyor,kızımda anne babam elinde gazeteyle geliyorsa şüphelen diyordu, dün akşamüstü yine elinde gazete bizi ziyarete geldi,bizim tezgahta çalıştığımızı görünce bahçeye çıktı, seslenmeden gitti...
Ben de onu gizlice çektim.:D Eklenti 162161 Nasıl da özenle kucaklıyor Eklenti 162158 arkasına bakmadan kaçıyor. Eklenti 162160 Eklenti 162159 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025