![]() |
5 Eklenti(ler)
En kıymetli çiçeğim mavişim
Eklenti 165341 Eklenti 165342 Eklenti 165343 Eklenti 165344 Eklenti 165345 |
Sevgili Fatoş hanım, eviniz de bahçeniz de harika.
Lisilerinize bayıldım. Sarkan yer minesi yerini çok sevmiş, papatyalarınız ise muhteşemler. Ellerinize sağlık, hamağın tadını çıkarmaya bakın yaz bitmeden :) |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağlıkla bahçenin tadını çıkar. |
Alıntı:
|
Sevgi'ciğim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz bahçelerimiz de ve balkonlarımız da sevdiklerimizle sağlıkla keyfini çıkaralım.
Papatya derken crisentemoların yanındaki bodur kraliçe papatyasını (asterleri) kastetmiştik. Çingene etekleri bahçede senin dediğin gibi daha neşeliler. Sevgiyle kal. |
1 Eklenti(ler)
Bodur kraliçe papatyası (aster-astro reina margarita)
Eklenti 165491 |
Alıntı:
|
Canım benım havalar çok sıcak biraz serinlesin belki listeye bakarsın yenileri eklenier.:D
|
Tamam tatlım:):):):):)
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı hanım bahçeme hoş geldiniz, bu çiçeğin adını bende bilmiyordum, bugün sevgili Serilaaa'nın bahçesinde öğrendim, adı portulaca umbraticala imiş, yanlış anlamadıysam semizotu cinsindenmiş , sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sevgili Fatoş
Bahcenizde zevkle gezindim. Çok hoş, çok samimi, çok sıcak geldi bana. Çiçekleriniz bahce düzeniniz çok hoşuma gitti. Sevdiklerinizle mutluluk içinde güzel günler gecirmenizi diliyorum.Sağlıcakla kalın. |
Bahçemize hoş geldiniz Birol bey, evin bahçesine pek bir şey yapamıyorum, bana ayrılan alan çimlerin kıyısında 50cm çiçek ekmek için ayrıldı, geri kalan orta da daha olmayan torunların oynaması için çim alan ama usul usul ben 75cm e çıkmaya başladım,sonrası ne olur bilemiyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
Hımmmm genişliyoruz galiba istemeden olsa gerek değil mi?
|
Nazlı'cığım, eşim torunlarıyla çimler de top oynayacakmış güreşecekmiş , çocuklar da söyle babama karıyerimizi bitirmeden torun morun yok diyorlar, bu en az 2-3 yılı bulur, umudumu kestim, ne yapayım bende yavaş yavaş çiçek alanını genişletiyorum.
|
Alıntı:
Fatoşcuğum, Allah size de, bize de, tüm isteyenlere de torun sevgisini tattırsın. |
Amin Sevgi'ciğim ,ben de yavaş yavaş iş yerimi kapatıp torun hazırlıkları yapmayı istiyorum ama daha vakit var diyorlar, neyse hayırlısı olsun.
|
Bahçeniz harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık.451.mesajdaki beyaz açan çiçekle,453.mesajda en altta mor açan çiöeklerin isimleri nelerdir.bende de var ama isimlerini bilmiyorum..
|
Sevgili imez teşekkür ederim ,bahçeme hoş geldiniz, 415. mesajdaki beyaz çiçek maviş çiçeği, 453. mesajdaki çiçek, verbana yer minesi çiçeğidir. Sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
Bu sabah atölyenin bahçesinde bir süprizle karşılaştım, kuruyan petunyaların saksısında geçen sene açan glayörün uçan tohumları çimlenmişti, hiç açacağını tahmin bile edememiştim hemde bu zaman da.
Eklenti 165932 Eklenti 165933 Gönül hanım almanyadan getirdiği minik katmerli tohumlardan sadece iki tanesini çimlendirebildi birini bana verdi belki sen yaşatabilirsin demişti iki çiçeğini gördüm bu sabah yaprakları yumşamıştı inşallah kaybetmem:( [ATTACH]165934[/ATTACH Eklenti 165935 Eklenti 165936 |
5 Eklenti(ler)
bahçedeki ikinci yılını dolduran süs biberi
Eklenti 165937 atölyenin akşam sefaları Eklenti 165938 [ATTACH]165939[/ATTACH Eklenti 165940 Eklenti 165941 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 165942
Eklenti 165943 Sevgili Günebakana benim kaktüsün minik kulaklarından bir tane ayırdım boyuna bakmadan 3 kulak vermiş Eklenti 165944 |
Sevgili Fatoş, tohumdan yetişen glayörünün kırmızısı çok güzelmiş. Sakızların, akşam sefaların, süs biberin coşmuşlar. Biberin ikinci yılı demişsin. Sayın Malina'nın da dört yıllık biberi var, görmüşsündür. Bu sene ben de, süs biberimi korumaya alacağım. Bakalım yaşatabilecek miyim? Hepsi için ellerine sağlık. Sevgiler...
|
Sevgi'ciğim nerdeyse bu yıl açmaz diye onları saksıdan alıp başka şeyler ekecektim sonra unuttum iyi ki unutmuşum bu yaz her ay açan glayörüm oldu, süs biberleri bahçede kışın yapraksızdı baharda yapraklanıp çiçeklendi, sakızsa onu orada sulamayı bile unutuyoruz ama bu sıcaklarda en sağlıklısı o. Akşam sefaları ve gazanyalar bahçeyi gaspettiler, sicaklardan atölyenin bahçesiyle uğraşamıyorum, sadece sulayabiliyorum her tarafını ot bürüdü ne yapalım sağlık olsun. Sevgiyle kal arkadaşım.
|
Fatoş abla glayöl size süpriz yapmış.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025