![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 169221
Eklenti 169222 Eklenti 169223 Eklenti 169224 Bu da benim bahçemdeki sabah sefasının pozu... Eklenti 169225 |
Fatoşcuğum, çiçeklerin yine her zaman ki gibi çok güzeller. Emeklerine sağlık.
Kızının evi hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde, sağlıkla, huzurla, güle güle otursunlar. Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ablacığım hepsi de çok güzel . Çocuklarında yeni evlerin de huzur ve neşe içinde yaşasınlar İnşallah:)
|
Hayirli olsun Fatos hanim, bahce neredeyse kullanima hazir ne güzel. En cok da agaclari sevdim bir agacin bu boya gelmesini ömür boyu bekliyoruz degerini bilmek lazim. Sevgiler.
|
Sevgili fatoş hayırlı olsun kızının evi allahım salık sihat huzur ketirsin.
|
Ev , bahçe, ağaçlar çok güzel. Hayırlı olsun kızınız ve damadınızın evi.:) Sağlık içinde oturmayı nasibetsin Allah. Yeşili bol bir bahçe.:)
|
fatoş abla, çocuklarınız yeni evlerinde güle güle otursunlar inşallah size de yakındır.
|
Sevgili Fatoş hanım, sellukanız, lisianthuslarınız, sardunyalarınız ve diğerleri çok güzel, ellerinize sağlık.
Kızınızın evi de harika, bahçeli bir ev bir çok arkadaşımızın hayali, Allah olmayanlara da nasip etsin. Kızınız ve damadınız da güle güle otursunlar. |
Fatoş Hanım
Bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel.Sağlıkla oturun inşallah. Kızınızın evi de hayırlı olsun.İçinden mutluluk hiç eksik olmasın. |
Sevgili Fatoş Hanım;
Belliki peşpeşe güzel şeyler yaşamışsınız. Bahçeniz son derece renkli ve bakımlı. Siz birçok şeyi halletmişsiniz. Yani bahçeniz belli bir düzene kavuşmuş. Kızınızın bahçesi, doğallığına dokunulmayacak kadar güzel zaten. Hepiniz sağlık ve mutluluk içinde yaşayın. |
OTE=günebakan;691887]Ablacığım hepsi de çok güzel . Çocuklarında yeni evlerin de huzur ve neşe içinde yaşasınlar İnşallah:)[/QUOTE]
Teşekkür ederim ,Hacer'ciğim. Çok şükür onları evlerine yerleştirdik ama baya yoruldum, tam hayal ettikleri evdi,etrafların da iki ev var oldukça ıssız biraz o yüzden tedirginim annelik işte, eşim bana 'yörük kızısın neden endişeleniyorsun' diye takılıyor. not:3 gün önce acele köye gittim ancak dönebildim sizlere geç yazdığım için üzgünüm. Döndüğümde atölyenin bahçesi eşim tarafından el atılmış bakım yapmış veeee tam bir çöle döndürmüş, atölyeye geldiğimden beri beni hiç aramadı, akşam nasıl olsa görüşeceğiz:):( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Orhan bey, bizim bahçeye mart ayından beri bir şeyler ekilmeye başlandı aslında. Daha istediğim şekilde olmadı seneye kısmet olursa istediğim değişikleri yapmaya çalışacağım. Bu sene oldukça yoruldum ama dediğiniz gibi güzel telaşlar yaşadım . Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Sizlere geçen gün bir resim daha gösterecektim ama vaktim olmadı bahçelerinde bir sincap ailesi yaşadığını fark edince çok sevindik, findik fıstık koyduk çeşitli yerlere bizden çekinmeden gelip yediler. Çok tatlılar.
Eklenti 169656 |
Sevgili Fatoş hanım doğum gününüz kutlu olsun, ailenizle nice sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum, sevgiler:)
|
Ablacığım Doğum günün ve ramazan bayramın kutlu olsun desene atölyenin bahçesine eşinin rüzgarı esmiş:).Sincap ailesini de görebilmeyi çok isterdim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eşim atölyenin bahçesini halletti. Tam bayram üstü,işini çok iyi biliyor, bayram zamanı kim ne yaparsa yapsın kırgın olamıyorum oda bunu çok iyi kullandı, ama iyi oldu yeni çiçekler peşindeyim,eskiden yer bulamıyordum. Sincaplar çok tatlı sabahleyin yazlıktan dönerken oray uğradım ,yine Aynı yerde ceviz yiyordu,eşide ağaçta etrafa gözkulak oluyordu. |
5 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlarım,şu ana kadar bahçelerimi sizlere gösterdim. Şimdi asıl gönül bahçem olan, sevdam olan Kozak yaylasının görüntülerini göstermek istiyorum.
Facebook ta Kozak yaylası grubuna teşekkür ediyorum. Eklenti 170250 Eklenti 170251 Eklenti 170249 Eklenti 170252 Eklenti 170253 |
Görüntüler çok güzel ablacığım hele de mavi çiçekler. Çok teşekkürler:)
|
5 Eklenti(ler)
Köyüm Kaplan'dan kareler.
Eklenti 170259 Eklenti 170260 Eklenti 170261 Eklenti 170262 Eklenti 170263 |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025