![]() |
Teşekkürler..
Kış ortasında, bahar özlemini bastırma kandırmacası işte.:) Ne yapalım? |
Sağol ablacığım çok teşekkürler:) Resmi bekliyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatoş hanımcığım çingene etekleri, sardunyalar maşallah hala çiçekli, ellerinize sağlık:) Gerçekten siz de yeşil parmaklardansınız:))
|
Ohh kısmetlerim çoğalıyor desene:)
|
Füsun hanımcığım, çingene etekleri ikinci nesil, saksına dökülen tohumları çimlendi. Bu kışı geçirmezler sanıyordum ama çiçeklendiler, ama o sardunyalar hep çiçekli bodur cins hep aynı boydalar senelerce,üç yaşındalar üstelik denize en yakın da onlar diğerleri uzakta olmasına rağmen soğuklardan etkilendiler.
|
Alıntı:
|
Süpersin Ablacığım kazan yerine kaktüsler doğurdu yani:)
|
Alıntı:
|
999.ncu mesajda Fatoş'un bahçesini ziyaret etmek nasip oldu. Yarın geniş olarak yazarım. Şimdi iyice gezip, tadını çıkarayım.
|
Alıntı:
|
Aslında ben çok sevindim. Geç de olsa sizin bahçenizi ziyaret etmek nasip oldu. Artık sık sık gelirim. İnşallah bıkmazsınız.
Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sadece sizin bahçelere kış gelmedi,benimde bahçem bu durumda, meşe palamutu yapraklarını döküyor hergün eşim toplamaktan başı dönüyor
Eklenti 187430 Eklenti 187431 Eklenti 187432 Kısırlaştırdığımız mırnav iyleşti,yaramazlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. Eklenti 187433 Eklenti 187434 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 187435
Eklenti 187436 Kınalı sardunyayı Günebakan, Füsun hanımla paylaşacağız. Eklenti 187437 Eklenti 187438 Eklenti 187439 |
Sevgili Fatoş Abla'nın bahçesine bahar gelmiş,bizim bahçeye kar geliyor:)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 187442
Eklenti 187443 [attach]187444[/atta Hatice arkadaşıma çeliklediğim kırmızı sandavilla tuttu ve annesinden daha güzel yapraklandı. Eklenti 187445 Günebakancığım bana verdiğin yumruları ekmiştim ama ne olduğunu hala hatırlayamıyorum,tatlım. Eklenti 187446 |
Hatırlatma:dökülen yaprakları küçük boy bir çim biçme makinası ile rahatlıkla toplayabilirsiniz.;)
|
Mırnav da çiçekleriniz kadar güzel, çiçekleriniz kadar renkli. Bahçenize apayrı bir tat katmış.
|
Yaşasın güller :D Ocak ayında yine bizi kıskandırmaya devam ediyor Sevgili Fatoş. Nasıl da güzel bakıp kulağıma fısıldıyorlar ''Bizi çal, bizi çaaaaal'' diye :) Yücel abicim sizin bahçeye kar gelmesini ayrı bir heyecanla bekliyoruz biliyorsun
|
5 Eklenti(ler)
Günebakancığım, senin kaktüs saksın epeyce komşu saksılardan rüzgarın yardımıyla başka kaktüsleri çalmış, hele birtanesini arkadaşım Renata Meksikadan getirmişti onunda bir lopbunu saksısında buldum, ne saksıymış bu anlamadım:p
Eklenti 187447 Eklenti 187448 Eklenti 187449 Eklenti 187450 Eklenti 187451 |
Furkan kardeş ben de kar bekliyorum günlerdir,zaman zaman sinek gibi uçuşuyor ama şu an niyeti yok gibi:)Fatoş Ablamız da bizi orta yerimizden çatlatmak için mi renkler armonisinden demetler sunuyo ne?:p
|
Alıntı:
Çim makinası işini eşime ileteyim hemen. Teşekkürler. |
Alıntı:
|
Çatlatmayı başarıyor Yücel abi. Bu sene kar bir yağarsa tam yağacak bence ama ne zaman. Fatoş abla ben mızıkçıyım ilk sırada ben vardım bakkala gitmiştim derim kandırırım :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Daha ellerine ulaştıramadığım arkadaşlarımın beyaz mavişleri var,ilki Gül hanımın diğer çeliklediklerim de diğer arkadaşların , söz verdim, arkadaşların hiç birini unutmadım hepsine çelik yaptım zaman içinde ellerine mutlaka ulaştıracağım.
Eklenti 187457 Eklenti 187458 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025