![]() |
Hakikaten de insanı çatlatıyorsun, Fatoşcuğum. Kaç kere çelik aldıysam, beyaz mavişi tutturamadım. Ama yanlış anlama, istemek için yazmadım. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Fatoş hanım hepsi çok güzel.Mırnav ağaca asılmış gibi geldi bana.Buralarda da soğuk var ama kar yok.Pek yağacağa da benzemiyor.
|
Alıntı:
|
Kabul etmez olur muyum, canım arkadaşım? Sana zahmet vermek istememiştim.
Teşekkür ederim. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgi'ciğim hiç öyle şey olur mu?
|
Alıntı:
Teşekkür ederim yücel Bey, Bu benim için bir zevk. Bahçeleriniz güzel, sizler güzelsiniz. Daha ne isteyeyim. Güzellikler arasında dolaşmak daha da güzel. Tüm bahçe sahiplerine, bu güzellikleri bize izleme imkanı verdiği için çok teşekkürler. |
Çok kısmetliyim ben ablacığım ayrıca bahçedekiler hala çok güzeller:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Renkleri seviyorum ama senin bahçen kadar düzenli değiliz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Duydum ki Fatoş abla çiçek dağıtıyormuş ben de aradan sıyrılıp gülleri biraz seveyim :)
|
Gelebilirseniz ne çok sevinirim bir bilsen Fatoş Ablacığım:)
|
Sevgili Fatoş
Çiçekler bahar gibi gercekten. Bahcelere gül foto.su koyup, sevgili Furkan ı hırsızlığa zorlamayalım:)) |
Görüyorsun Cemo ablacım koyuyorlar mis gibi gülleri sonra çalınca diyecekler dün gece Furkan yolmuş bütün güllerimizi, yaprak bile bırakmamış :) Zaten hepsinin listesini çıkaracağım yakında her gece birisini ziyaret edeceğim :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:( hep böyle kandırıyorlar beni. Gel güller senin diyorlar gidiyorum hadi hadi sen küçüksün gül senin neyine diyerek gönderiyorlar :(
|
:( ooooooooof of bu zamane büyükleri de yeni yeni adetler çıkarıyor yetişemiyorum :(
|
Alıntı:
Öyle değil mi Ayşe'ciğim. |
Ama benim sevgilim küçücük minnacık o taşıyamaz yumuk yumuk eline dikenler batar, yorulur terler hasta olur, ağlar falan :) Ya ne senaryolar yazıyorum 2 dakikada :)
|
Alıntı:
|
:) Ablacım siz bakmayın bana 15 senedir bilgisayarla kardeş oldum. Parmaklarımı göremiyorum bazen klavye sesine annem yataktan uyanıp terlik atıyor gidiyor :) 1995 model bilgisayarım geçen aya kadar hala duruyordu. Özelliklerini saysam herkes gülmekten yerlere yatar :D En basiti 2 gb hard disc var :)
|
Furkan'cığım teknik terimleri tam adamına anlatıyorsun, bu yaştan sonra öğrenmeye çalışıyorum, seneye ancak biraz anlarım herhalde;)
|
:p kim yazdıysa benim için yazmış heralde ''Cihan yandı gül aşkına'' , ''Gönül güle oldu hayran'' :p
|
Fatoş abla, umarım kıza bir şey yapmamışsın'dır!?
3 günden beri pek, ses soluk çıkmıyor.:rolleyes: |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025