![]() |
Bu bahce bizden 1 ay önde gidiyor. Bayıldım her kareye.
Baktıkca keyiflendim, bir ay sık dişini cemo, bahce böyle olacak diye teselli ettim kendimi. Ellerine, kollarına, yüreğine sağlık senin. Baktıkca mutlu olanları düşün ve bol foto. ekle. |
Fatoş ablacığım, senin şu çingene eteklerine gözüm takılıp kalıyor. Göbekleri renkli renkli, ne güzeller öyle.
|
Evet Hacer'ciğim, gitmeye vakit bulamayıp alamadığım minyatür sardunya, bu kadar gelişeceğini tahmin edememiştim, geçen sene tek tük çiçekleri vardı, sen olsaydın vallahi kaçırmazdın tatlım:), yine de kaçırmadın:)
|
Gerçekten çok güzel gelişmiş beklemeye değmiş ben senin gönlününde elinin de bolluğunu biliyorum çok öpüyorum ablacığım seni:)
|
Alıntı:
Sakız sardunyaların fotoğraflarını gösteremiyorum, ne hale getirdiğımden dolayı:o |
:))) Ben orada ,demirlerin arasından bahçeye bakan bir köpek gördüm.
Gözlük şart oldu :) |
Yaa beni bile tereddüte düşürdünüz seni izleyen komşunuzun köpeği ablacığım:)))
|
Yok yok Hacer, kareyi büyütüp baktım, dediğim gibi:) Drenaj borusu, akan suyun lekesi, drenajın olduğu yerden çıkan bitkiler, parmaklıkların desenleri birleşince, bir de orası net çıkmayınca göz yanılması yapıyor:)
|
Fatoşcuğum minyatür ceylanların çok güzel. Hele en sondaki harika:) Maşallah diyelim canım, ellerine, yüreğine sağlık:)
|
Alıntı:
|
Fatoş'cuğum söyleyecek söz bulamıyorum. Hepsi çok hoşlar. Çingene etekleri, geçen yazdan beri yaşıyorlar mı? Yani bu sene çimlendirmedin değil mi? Benimkiler daha çimlenmedi bile.:( Maşallah, nazar değmesin.
|
1 Eklenti(ler)
Ablacığım bu resim de köpek yok mu yani. Nurcan hanım o zaman bunun yaşlılıkla ilgisi yokmuş çekilen fotoğrafın azizliği:)))))))
Eklenti 209279 |
Atilla'cığım, teşekkür ederim, onlar atölyedeki saksıdaki dökülen tohumlardan kendiliğinden yaz sonunda çimlenmişti. Atölyede yavaş yavaş çiçeklenince birde baktım evin bahçesindeler, damat kayınpeder ekmişler
|
Alıntı:
|
Sevgili Füsün hanım, geçen sene torfta çimlendirip saksıya geçirmiştim ve çok çok açmışlardı. Hatta sonbaharda, dökülen tohumlardan başka başka saksılarda çimlenmişlerdi. Tabii o geç çimlenenler kışın yaşamadı. Şimdi de kabahat bizlerde değil, ısınmayan havalarda sanırım.:mad:
|
Sevgi'ciğim, Füsuncuğum,ben o yıl saksılara atölyenin bahçe toprağı birazda torf ve gübre karışımı bir harç yapıp tohumları ekmiştim gecen yazın tohumlarından dökülenler, çimlenmesi tamamiyle doğal, hiçbir şey yapmadım, sonbaharda çimlendiler kışıda bahçede saksı da geçirdiler. bence hemen dışarıya güneş görebilecek bir yere koyun, mutlaka çimlenecekler.
|
Hangi birine bayılsam şaşırdım. :)
Kendiliğinden çıkan bitki muhteşem. Lobelya ve bacopa (sutera) ne güzel yakışmış. Çingene etekleri ne güzel şeylermiş öyle. Bir de beyaz pon pon gül kendini şakayık sanıyor bence. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Fatoş,gece gece içim açıldı,çiçekleriniz harika açmışlar,ponponlar erkenden açmış,maşallah diyorum ben bahçenize ,bu arada saksılarınız da çok hoş.ist. da havamız berbat gidiyoruz,kapıdan zor bakıyoruz bahçelere,pek birşey yapamadık. Bu kapalı havada bahçenize gelmek bana çok iyi geldi.Ellerinize sağlık,renkli baharlar inşallah efendim.
|
Fatoş hanımcım pomponlar çok güxel:) Pembe dürpriz çiçek çok zarif inşallah kaybolmaz tohum verir ve çoğalır. Sardunyalara sözüm yok zaten maşallahlıklar varsın küçük olsunlar. Fazla büyüdülermi odunsu kısımlar artıyor ağacımsı bir yapı oluyor. Sevmiyorum ben o görünüşü.
Geçen yaz sonuna doğruydu galiba Gönül hanıma mail göndermiştim sardunya için yanıt alamadım bir dahada aramadım çok güzel çeşitler var. |
Çıtırık ceylanlar süper görünüyor ablacım. Maşallah. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
:))))Çok güldüm ,ben bakınca hala bir köpek görüyorum. |
Alıntı:
|
Orkun'cuğum, çıtırıkları bende seviyorum sanki daha dayanıklılar, daim üstlerinde azda olsa çiçekleri var.
|
Alıntı:
Gönül hanım işyerinde internete girecek hiç vakti olmuyor, eğer gelebilirsen onun çalışanlarıyla bir fiil çalıştığını göreceksin, bürosuna geçip oturucak vakti bile yok işlerini telefonlarıyla hallediyor. Ben onun bu enerjisine hayret ediyorum:) Ancak onunla telefonla irtibat kurabilirsin çünkü eve de geç gittiğinden bilgisayara bakmaya vakti olmadığını bir ara söylemişti. Ben telefonlarını ve adres bilgilerini sana iletmiştim, kesinlikle mailini görmemiş olduğundan eminim. Sevgilerimle canım. |
Fatoş hanım çiçekler çok güzel hele sardunyalar yüzüme gülüyorlar. Lobelyada yerine çok yakışmış elinize sağlık.
|
Teşekkür ederim, Fatma hanım:)
|
5 Eklenti(ler)
Bugün öğleden sonra meyve fidanlarını ekili olduğu evimize gittik, çoğu azda olsa meyve tutmuş. Fidanları 1.5 yıl önce ekildi, bazıları çiçekte, ayva fidanın biri çiçekte diğerleri meyve başları vermiş, aynı şekilde şeftali ağaçları da öyle, kayısı fidanları birkaç hafta önce üzerileri çiçek doluydu ama hiç meyve tutmamış, elma ağaçları çiçekte görünümü çok hoş:)
Eklenti 210226 Eklenti 210227 Eklenti 210228 Eklenti 210229 Eklenti 210230 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025