![]() |
Sevgili fatoş hanımcım hepiside çok güzel ama bu küpeler bizi bitirecek.
|
Of of of bune güzllikler sünet çoçuğu bir yanda süslü deve bir yanda hangisine bakacağımı şaşırdım. Ne güzel bir gelenek resimleri bizerle paylaştığınız için teşekkürler.
Küpeler ve sardunyaları ben olsam gece herkes yatarken birer kök aşırırdım...))))) Neyse gene çeliklerinden alabilmişsin bunada şükür. Selamlar... |
Fatoş hanım.
Bahçeniz, çiçekleriniz,kediniz,en son eklediğiniz sünnet töreni.Ne söyleyeyim.Fotoğrafları sunum şekliniz ,konuya hakimiyetiniz.Hepsi çok güzel.Sayfanızı izlemekten büyük keyif aldım.Bundan sonraki çalışmalarınızı izlemeye devam edeceğim.Kolay gelsin. Trabzondan saygılar selamlar. |
Alıntı:
..Lisileri tohumdan üretmeye çalıştım ama çok azı çimlendi hala fide halinde kaldı, kamil beyden aldıklarım çok güzel gelişti ve açtı, benim fideler yaza kadar dayanır mı bilmiyorum, geçen ocak ayından beri bekliyorum, bu işte sınıfta kaldım:o Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Küpelerden küçük çelikler aşırdım, verdiklerinin hepsini öldürmüş olduğum için kök mök aşırmaya korktum;) Sevgiler. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Uzun süre bahçe sayfamdan uzak kalmışım:o
Sardunyalarım:) Eklenti 261583 Eklenti 261579 Eklenti 261581 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bu sene kasım patlarım hem geç açtılar, hemde çok neşeli değildiler.
Eklenti 261599 Eklenti 261600 Eklenti 261601 Eklenti 261602 |
Sevgili fatoş hanım,hepiside çok güzel hala petunyalarınız çiçekaçıyor maşallah.
|
Sevgili Fatoş,bahçeniz sonbaharda bile harika...Sardunyaların, keyifli görüntüleri ve renklerine hayran oldum:) Petunyalara şaşmamak elde değil...Benimkiler daha yazın sararıp karardı...Maşaallah ne kadarda güzel dayanmışlar...Kasımpatlarınız hepsi çok güzel de en alttaki resimdeki bu saçaklılar harika görünüyorlar..canım ellerinize sağlık..İçim açıldı:)) Selamlar sevgiler ...
|
5 Eklenti(ler)
Minik pamukla zeytin topladım. Yapmadığı maskaralık kalmadı dalların üstünde:) Karşı blokta ki komşum sahiplendi. Onun için çok seviniyorum, onu inanılmaz seviyorlar. Kendim için üzülüyorum, ona çok alışmıştım, arada kaçıp geliyor ama nisan da Bodrum a gidecekler en az altı ay kalacaklar, çook özleyeceğim keratayı...
Eklenti 261608 Eklenti 261609 Eklenti 261610 Eklenti 261611 Eklenti 261612 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sıklemenleri çok seviyorum:)
Eklenti 261620 Eklenti 261621 Eklenti 261622 Eklenti 261623 Eklenti 261624 |
5 Eklenti(ler)
|
Hiiiii...
Yine ne güzellikler. Ne renklilik... Bu bahçeye bayılıyorum. Ama içimi çekmekten de kendimi alamıyorum.:( Sizin yüzünüzden balkon arapsaçı gibi, sayenizde kayıtsız kalamayıp istif yapıyorum. Benim de annemden katlı kalancholarım gelecek.:cool: Ama ben nereye koyacağımı bilmiyorum. Sayenizde kış günü bu taze görüntüler ve renklerle içimiz ısınıyor; teşekkürler...;) |
Ohhh özlediğim güzel bahçe gene kendini gösterdi harika görüntülker ablacığım. Ellerine sağlık:)
|
Gözümüz gönlümüz şenlendi sevgili arkadaşım, ellerine, yüreğine sağlık:) Pamuk için çok sevindim:)
|
Alıntı:
Hepimiz (ağaçlar. net) renklere, doğaya aşığız o yüzden kendimizi frenleyemiyoruz. Sevgiler. İyi yıllar. Sevgili ailenle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Füsun'cuğum, teşekkürler. Vallahi balkonundaki güzel sardunyalarını görünce benimkiler ne alemde deyip fotoğraflarını çektim:o Seninde ellerine sağlık arkadaşım. Pamucuk, bana arada geliyor ama kendisine dokunmama izin vermiyor galiba kırıldı haydut oysa onun iyliği için yapmıştım, akşam sıcacık evde kalıyor, krallar gibi bakılıyor.Sonrada gelip beni üzüyor:( Sevgili arkadaşım yeni yılını kutlar, ailecek sağlık ve esenlikler dilerim. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlarım, yeni yılınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu günler dilerim. Sevgilerimle.
Eklenti 261895 |
Sevgili Fatoş ablacığım ne kadar güzel, renkleri bu kış aylarında inanın unutmuştuk gözlerimiz bayram etti bitkiler sağlıklı çekim süper ellerinize yüreğinize sağlık:)
Yeni yılda nice güzelliklere tüm ağaç dostları olarak birlikte yürümek dileğiyle herkese iyi seneler:) |
Ablacığım ben de sizlere yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum:)
|
Sevgili Fatoş yeni yılınızı kutlar ,sıhhat ve mutluluklar dilerim..;)
Böyle kış bahçesine can kurban....Harika ..harika açelyalar zeytinler ,siklamenlere hayran oldum...kediniz çok tonton...Sevgiler selamlar..:)) |
Sevgili Fatoş yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler
Rengarenk sardunyalar sıklamenler harika çoşmuş maşallah bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025