agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

ozbey 21-08-2011 00:08

Fatoş Hanım, görüntüler, çekimleriniz ve bahçeniz süper.
Fazla söze hacet kalmıyor, bahçenizde hayranlıkla gezindim.
Ellerinize sağlık.

Uzaylı 21-08-2011 07:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 848494)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yerleşince sizlerle görüşmek isterim.

Güzel bahçenizi görüp, sizden bilgiler almak beni mutlu eder, dostlar sayesinde mutlu olacağız inşallah, sağlıklı, güzel günler dilerim.

Bir gün biraraya gelip Fatoş hanım'da toplansak ne güzel olur... Hem tanışır ( aslında yürekten tanışıyoruz ) hem de kaynaşırız.

BGDR 21-08-2011 13:39

Sümbüller, (özellikle hoş kokularıyla) Frezyalar ve Gala çiçekleriniz çok güzel...

Fatoş 26-08-2011 20:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayazkentli (Mesaj 848319)
Fatoş ablacığım,

sizin bilgisayarda Picasa programı varmı?
Yoksa, google'dan indirip, kurun. (Bu program, google'nın kendi ücretsiz programı).

Bu program ile bir kaç tıklamayla, fotoğraflar küçülüyor, karanlık fotoğraflara ışık eklenebiliyor, kontras ayarı yapılabiliyor. Küçülttüğünüz fotoğrafları, otomatikman bir klasöre kopyalayıp, yüklemeye hazır hale getiriyor.

Ayrıca, format atılan bilgisayarlarda eğer fotograflar format atılmayan bölümde silinmeden duruyorsa ve bu fotoğrafları bulamıyorsanız, bu program bulamadığınız o fotoğrafları'da bulup ortaya çıkarıyor.

Atilla'cığım onu da indirdim, ama kullanmasını beceremedim. Neyse eski kullandığım programı yüklettim artık rahatım, yeni şeylere bu yaştan sonra zor alışıyorum:D:D

Fatoş 26-08-2011 21:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 848421)
Fatoşcuğum iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizlerin desteği yüreğimi güçlendiriyor. İyi ki varsınız.

Cemo'cuğum , şimdi Erzurum'da oğluşunla birliktesin herhalde, bugünlerde geçecek sağlıkla inşallah, her şey istediğin gibi olsun canım.

Fatoş 26-08-2011 21:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 848494)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yerleşince sizlerle görüşmek isterim.

Güzel bahçenizi görüp, sizden bilgiler almak beni mutlu eder, dostlar sayesinde mutlu olacağız inşallah, sağlıklı, güzel günler dilerim.

İzmir'e gelişinizi heyecanla bekliyorum, geldiğinizde İzmir deki arkadaşlarıda bize çağırıp birlikte olur, tanışırız.Sevgi ve selamlarımla.

Fatoş 26-08-2011 21:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozbey (Mesaj 850668)
Fatoş Hanım, görüntüler, çekimleriniz ve bahçeniz süper.
Fazla söze hacet kalmıyor, bahçenizde hayranlıkla gezindim.
Ellerinize sağlık.

Sevgili Özbey,,çok teşekkür ederim. Bu bahçeyi bu hale getirebilmem sizlerin bahçeleri sayesinde oldu. Bir çok bitki ve çiçeği bahçelerinizde tanıdım, hatta fotoğraf makinası ve bilgisayar kullanımınıda sizler sayesinde öğrendim, hala burada çok şeyler öğreneceğimden eminim:) Sevgilerimle.

Fatoş 26-08-2011 21:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 850697)
Bir gün biraraya gelip Fatoş hanım'da toplansak ne güzel olur... Hem tanışır ( aslında yürekten tanışıyoruz ) hem de kaynaşırız.

Sevgili Uzaylı, sizleri evimde ağırlamak ve vakit geçirmekten çok memnun olurum, hepimiz sanki daha önce tanışmışız gibi geliyor bana herhalde yüreklerimiz aynı sevgiyi taşıyor. Bekliyorum canım.

Fatoş 26-08-2011 21:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi BGDR (Mesaj 850808)
Sümbüller, (özellikle hoş kokularıyla) Frezyalar ve Gala çiçekleriniz çok güzel...

Bahçeme hoş geldiniz BGDR:) Teşekkür ederim.

Fatoş 26-08-2011 21:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 848302)
Canım, mecburi bir geçmiş olsun ziyaretiydi. Havalar biraz serinlesin, ben de çok istiyorum:)

Füsun'cuğum İzmir'deki sıcaklar daha bitmez, o kadar da uzatma canım, benim bahçede serinlersin, bahçe püfür püfür esiyor.

Fatoş 26-08-2011 22:30

5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır yükleyemediğim kareler:):)

Eklenti 242785

Eklenti 242786

Eklenti 242787

Eklenti 242788

günebakan 26-08-2011 22:47

Rengarenk görünüyor bahçen ablacığım harika:)

Fatoş 26-08-2011 23:26

5 Eklenti(ler)
Minyatür gülüm

Eklenti 242790

Sardunyalar ve geçen gün saksısı ( biri tarafından) değiştirilip ölümüne neden olunan zavallı beyaz begonyam:(
Eklenti 242792

Sevim'ciğimin söylediği gibi görmemişin lisileri yine, ne yapalım çok güzeller, göstermek paylaşmak istiyoruz:o
Eklenti 242793

Eklenti 242794

yaramaz pamuk hiç olmadık yerde uyuyor, hatta meşe ağacının tepesinde bile:)

Fatoş 26-08-2011 23:34

Teşekkür ederim, Hacer'ciğim.

Fatoş 26-08-2011 23:55

5 Eklenti(ler)
rozet çiçekleri;
Eklenti 242801
sardunyalarımdan bir kaçı.
Eklenti 242802

Eklenti 242803

Eklenti 242804
bahçeden bir görünüm.
Eklenti 242805

Fatoş 27-08-2011 00:25

5 Eklenti(ler)
Bu sakızlarım güneşin doğuşundan batışına kadar güneş altında, çok dayanıklı çıktı.
Eklenti 242806
Bu ise gittikçe küçüldü,
Eklenti 242807
red robinlerim ise bu yıl çok bereketli oldu.
Eklenti 242808
Muz ağacım bu yıl meyva verdi , iki ayrı yerinde muz hevengleri var, bakalım olgunlaşacaklar mı merak ediyorum.
Eklenti 242809

Eklenti 242810

Periş 27-08-2011 08:23

Sevgili Fatoş lisiler mükemmel görünüyor sardunyalar ceylan rozet çiçekleri harika domatesler maşallah çok verimli begonya çokda güzel görünüyordu aslında üzüldüm sarkan tür begonyolar ne durumda bahçenin genel görünümüne bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler.....

nergis akasya 27-08-2011 08:46

Selam bayıldım bahçenize çok güzel.

Yücel Canpolat 27-08-2011 08:54

Eklenti 242805[/QUOTE]

Kuş olup uçsam bu bahçeye konsam:)

Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in:)
Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir.
Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz.
Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten:)

Fatoş 27-08-2011 11:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 853060)
Sevgili Fatoş lisiler mükemmel görünüyor sardunyalar ceylan rozet çiçekleri harika domatesler maşallah çok verimli begonya çokda güzel görünüyordu aslında üzüldüm sarkan tür begonyolar ne durumda bahçenin genel görünümüne bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler.....

Sevgili Periş'ciğim, lisileri çok seviyorum, çok dayanıklılar, ilk başta özen istiyorlar, kök yapısı güçlenince her şeye dayanıklı oluyor, sadece üstlerindeki geçmiş çiçekleri almak istiyor ki devamlı çiçek verebilsin. bu sene 20 kök red robin yetiştirdim sadece 3 adetini kendime ayırabildim, onlarda bana yetti. Begonyayı aldığımda küçüçük bir fide idi ne renk açaçağını bile bilmiyordum, gelişip çiçeklenince tabiiki eşimin özel ilgisine maruz kaldı:mad: sarkanları daha çiçeklenmeden kaybettim, artık seneye mutlaka alacağım kısmetse, bu sene de bahçemle telaşlarım yüzünden istediğim gibi olamadı ama dayanıklı türleri seçerek iyi yaptığımı anladım. Teşekkürler. İyi bayramlar dilerim:)

Fatoş 27-08-2011 11:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nergis akasya (Mesaj 853069)
Selam bayıldım bahçenize çok güzel.

Sevgili Nergis aramıza hoş geldiniz, teşekkür eder iyi bayramlar dilerim.:)

Fatoş 27-08-2011 11:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 853074)

Kuş olup uçsam bu bahçeye konsam:)

Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in:)
Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir.
Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz.
Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten:)[/QUOTE]

Sevgili Yücel kardeşim,
yine bana övgüler yağdırmışssın:) teşekkür ederim. Bahçeleri ve çiçekleri seviyorum, çocukluğum bahçeli her mevsim çiçek açan bitki ve ağaçlarla dolu ne olursa olsun o evin huzuru ve neşesi kaçmayan bir evde büyüdüm:) Ama hala o bahçeyi yakalayamadım ama sizlerin sayesinde ona ulaşacağıma eminim, bahcelerinizde bilgilenmek beni çok mutlu ediyor:)
Bende senin canıyürekten bayramını kutlarım, sevgilerimle kardeşim.

Fatoş 27-08-2011 11:44

1 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlarım hepinizin bayramınızı kutlar neşeli, sağlıklı huzur dolu bayram geçirmenizi dilerim.

Bu tatilde sizlere cevap yazamazsam ne olur bana gönül koymayın, yurtdışı ve yurtiçi misafir trafiğim çok olacak, bu akşam yurtdışından gelen dostlarımı yazlığa getireceğim, pazartesi çeşitli illerden gelen arkadaşlarımızla Güzelbahçedeki evimizde olmaya çalışacağız, bakalım bunu altından nasıl kalkacağım, kızlarda yok tembelliğe alıştırmışlardı beni:D

Hepinize sevgilerimi yolluyorum.

Eklenti 242824

acemifüsun 27-08-2011 12:14

Fatoşcuğum lisiler, tüm çiçeklerin harika:) Ellerin dert görmesin arkadaşım:) Ben de bayramını kutluyorum, ailenle birlikte sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorum:) Yine epey telaşın var, kolay gelsin canım:) Sevgiler.

günebakan 27-08-2011 12:28

Sizlerin de bayramı kutlu olsun ablacığım çok özletme kendini:)

Uzaylı 27-08-2011 13:52

Sayın Fatoş; Sizin bahçeye bitiyorum ben. Her yeni yüklediğiniz karelerde inanın her defasında ağzım açık kalan kareler oluyor. Yücel Bey'den daha yakındayım ben. Ben çırak olayım size. Bana da şu güzellikleri öğretin lütfen. Nasıl böyle bakımlı bahçe, nasıl bu kadar coşkulu çiçekler.

Ah içimden ağlamak geliyor bizim bahçeyi bir görseniz yol yol ot bitmiyor. Ne yaptıysam tarla olmaktan kurtulamıyor. Çiti bekliyorum bakalım değişen bir şey olacak mı? Çiçeklerimin çoğunu kaybettim ama çok şey öğrendim. Bahara daha güzel olur inşallah.

Aslında gelecek bahar ya da en uygun zaman ne zamansa, İzmir'liler bahçe günü düzenlesek çok güzel olur. Her iki haftada bir ya da ayda bir birimizin bahçesinde buluşsak. İkindi kahvaltısı günü meselâ. Nasıl fikir?

Periş 27-08-2011 13:53

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar neşeli sağlıklı huzurlu sevgi dolu bir bayram geçirmenizi canı gönülden dilerim :)

Günüm 27-08-2011 14:02

Fatoş Hanım hayran kaldım bahçenize.
Ama en çok da Pamuk'a. Şöyle kucağıma alıp kollarımı doldura doldura öpüp sevesim geldi.
Yeni bir yön vermişsiniz hayatınıza. Hayırlı olsun. Allah sağlık versin ve hep mutlu etsin sizi.

sevim4 27-08-2011 14:24

Sevgili fatoş hanım bu görüntüler beni kendime getirdi.
Muhteşem ellerine salık.

BGDR 28-08-2011 11:56

bahçenize bayıldım Fatoş hanım şimdi orada bir çay keyfi çok güzel olurdu.

http://www.agaclar.net/forum/attachm...hmentid=242805

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025