![]() |
Fatoş Hanım, görüntüler, çekimleriniz ve bahçeniz süper.
Fazla söze hacet kalmıyor, bahçenizde hayranlıkla gezindim. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Sümbüller, (özellikle hoş kokularıyla) Frezyalar ve Gala çiçekleriniz çok güzel...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır yükleyemediğim kareler:):)
Eklenti 242785 Eklenti 242786 Eklenti 242787 Eklenti 242788 |
Rengarenk görünüyor bahçen ablacığım harika:)
|
5 Eklenti(ler)
Minyatür gülüm
Eklenti 242790 Sardunyalar ve geçen gün saksısı ( biri tarafından) değiştirilip ölümüne neden olunan zavallı beyaz begonyam:( Eklenti 242792 Sevim'ciğimin söylediği gibi görmemişin lisileri yine, ne yapalım çok güzeller, göstermek paylaşmak istiyoruz:o Eklenti 242793 Eklenti 242794 yaramaz pamuk hiç olmadık yerde uyuyor, hatta meşe ağacının tepesinde bile:) |
Teşekkür ederim, Hacer'ciğim.
|
5 Eklenti(ler)
rozet çiçekleri;
Eklenti 242801 sardunyalarımdan bir kaçı. Eklenti 242802 Eklenti 242803 Eklenti 242804 bahçeden bir görünüm. Eklenti 242805 |
5 Eklenti(ler)
Bu sakızlarım güneşin doğuşundan batışına kadar güneş altında, çok dayanıklı çıktı.
Eklenti 242806 Bu ise gittikçe küçüldü, Eklenti 242807 red robinlerim ise bu yıl çok bereketli oldu. Eklenti 242808 Muz ağacım bu yıl meyva verdi , iki ayrı yerinde muz hevengleri var, bakalım olgunlaşacaklar mı merak ediyorum. Eklenti 242809 Eklenti 242810 |
Sevgili Fatoş lisiler mükemmel görünüyor sardunyalar ceylan rozet çiçekleri harika domatesler maşallah çok verimli begonya çokda güzel görünüyordu aslında üzüldüm sarkan tür begonyolar ne durumda bahçenin genel görünümüne bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler.....
|
Selam bayıldım bahçenize çok güzel.
|
Eklenti 242805[/QUOTE]
Kuş olup uçsam bu bahçeye konsam:) Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in:) Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir. Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz. Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in:) Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir. Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz. Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten:)[/QUOTE] Sevgili Yücel kardeşim, yine bana övgüler yağdırmışssın:) teşekkür ederim. Bahçeleri ve çiçekleri seviyorum, çocukluğum bahçeli her mevsim çiçek açan bitki ve ağaçlarla dolu ne olursa olsun o evin huzuru ve neşesi kaçmayan bir evde büyüdüm:) Ama hala o bahçeyi yakalayamadım ama sizlerin sayesinde ona ulaşacağıma eminim, bahcelerinizde bilgilenmek beni çok mutlu ediyor:) Bende senin canıyürekten bayramını kutlarım, sevgilerimle kardeşim. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlarım hepinizin bayramınızı kutlar neşeli, sağlıklı huzur dolu bayram geçirmenizi dilerim.
Bu tatilde sizlere cevap yazamazsam ne olur bana gönül koymayın, yurtdışı ve yurtiçi misafir trafiğim çok olacak, bu akşam yurtdışından gelen dostlarımı yazlığa getireceğim, pazartesi çeşitli illerden gelen arkadaşlarımızla Güzelbahçedeki evimizde olmaya çalışacağız, bakalım bunu altından nasıl kalkacağım, kızlarda yok tembelliğe alıştırmışlardı beni:D Hepinize sevgilerimi yolluyorum. Eklenti 242824 |
Fatoşcuğum lisiler, tüm çiçeklerin harika:) Ellerin dert görmesin arkadaşım:) Ben de bayramını kutluyorum, ailenle birlikte sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorum:) Yine epey telaşın var, kolay gelsin canım:) Sevgiler.
|
Sizlerin de bayramı kutlu olsun ablacığım çok özletme kendini:)
|
Sayın Fatoş; Sizin bahçeye bitiyorum ben. Her yeni yüklediğiniz karelerde inanın her defasında ağzım açık kalan kareler oluyor. Yücel Bey'den daha yakındayım ben. Ben çırak olayım size. Bana da şu güzellikleri öğretin lütfen. Nasıl böyle bakımlı bahçe, nasıl bu kadar coşkulu çiçekler.
Ah içimden ağlamak geliyor bizim bahçeyi bir görseniz yol yol ot bitmiyor. Ne yaptıysam tarla olmaktan kurtulamıyor. Çiti bekliyorum bakalım değişen bir şey olacak mı? Çiçeklerimin çoğunu kaybettim ama çok şey öğrendim. Bahara daha güzel olur inşallah. Aslında gelecek bahar ya da en uygun zaman ne zamansa, İzmir'liler bahçe günü düzenlesek çok güzel olur. Her iki haftada bir ya da ayda bir birimizin bahçesinde buluşsak. İkindi kahvaltısı günü meselâ. Nasıl fikir? |
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar neşeli sağlıklı huzurlu sevgi dolu bir bayram geçirmenizi canı gönülden dilerim :)
|
Fatoş Hanım hayran kaldım bahçenize.
Ama en çok da Pamuk'a. Şöyle kucağıma alıp kollarımı doldura doldura öpüp sevesim geldi. Yeni bir yön vermişsiniz hayatınıza. Hayırlı olsun. Allah sağlık versin ve hep mutlu etsin sizi. |
Sevgili fatoş hanım bu görüntüler beni kendime getirdi.
Muhteşem ellerine salık. |
bahçenize bayıldım Fatoş hanım şimdi orada bir çay keyfi çok güzel olurdu.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...hmentid=242805 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025