agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

fatma sunay 03-09-2011 20:33

Sevgili Fatoş hanım bahçeniz gerçekten mükemmel olmuş. Tablo seyreder gibi seyrettm. Lisiler nekedar güzel açmışlar çiçekleri uzun ömürlümü acaba. Benim sardunyalarım bu sene hepsi kurudu bedenleri simsiyah oldu hiçbirini kurtaramadım. Yeni aldım onlarda aynı oldu. Sizinkilerin maşallahı var elinize emeğinize sağlık....

Sevgi Durul 13-10-2011 22:54

Sevgili Fatoş, hani artık yazacaktın, fotoğrafları ekleyecektin? Bekliyoruz...

Fatoş 26-10-2011 23:21

:oSevgili Füsun, Sevgili Uzaylı,Sevgili Periş Sevgili Günüm, Sevgili Sevim, Sevgili BGDR, Sevgili Fatma Sunay, Sevgili SDurul, biliyorum bahçemi ihmal ettiğim için bana gönül koydunuz.Biraz tembellik, biraz evin trafiği,biraz İzmir dışında olmam,
biraz da bilgisayarımda olan aksaklıklar en çokta Kozaktaki araziler ve dikilide ki zeytinlik beni çok meşgul etti, eskiden daha yoğun olmama rağmen hiç bu kadar çok yorulmazdım. Kozakta kuzenimin oğlunun sünnet düğününden birkaç kare göstermek istiyorum:)

Fatoş 26-10-2011 23:48

5 Eklenti(ler)
Eklenti 252710

Eklenti 252711

Eklenti 252712

Eklenti 252713

Eklenti 252714

Fatoş 26-10-2011 23:57

2 Eklenti(ler)
Eklenti 252715

Eklenti 252716

mandalinci 27-10-2011 06:03

Sn. Fatoş,

Bu gerçek bir sünnet düğünü olmuş, sünnet çocuğu da tadını çıkarmışa benziyor.

Bu arada bahçenize de göz atabilme fırsatını buldum, çook hoş görünüyor.

günebakan 27-10-2011 08:31

Çok güzel görüntüler ablacım hele o ufaklıklara bayıldım. Çok tatlılar:)

berrinb 27-10-2011 09:27

Sevgili Fatoş ,bahçeniz bu yaz mükemmel ,rengarenk bir görünümde....Çiçekguruplarınız harika ....Muz ağacının meyvalarının ağacın üzerinde saramış olması bulunmaz bir nimet...
Sünnet düğününü eklemeniz sahifeye değişik bir renk katmış...Yöreye mahsus develer ve sünnet kıyafetine bayıldım...Bizde de bazı kasabalarda deve çok bulunur..Hatta deve güreşlerini çok seyretmişimdir...Çok teşekkürler görüntüler için ellerinize sağlık....Selamlar , sevgiler size:))

Fatoş 27-10-2011 12:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 873367)
Sn. Fatoş,

Bu gerçek bir sünnet düğünü olmuş, sünnet çocuğu da tadını çıkarmışa benziyor.

Bu arada bahçenize de göz atabilme fırsatını buldum, çook hoş görünüyor.

Sevgili Mandalinci, bizim orada düğünler tam köy usulüne göre yapılıyor üç gün veya iki gün sürüyor, civar köylerinde tamamı davet edilip bu süre içinde yenilip içilip birlikte eğleniliyor, eski gelenekleri sürdürmeye çalışılıyor, bende onların aralarında bulunmaktan müthiş keyif alıyorum:)

Sizin de İzmir'e taşınma telaşlarınız bitmiş, bahçenize baktım çok güzel, tahmin ediyorum ki çoğu kısım güney cephesi, kışında bitkileriniz soğuktan etkilenmeyecek daha güzel gelişecek. Güle güle oturun, bize de yakınsınız. Bize de beklerim. Sevgiler.

Fatoş 27-10-2011 12:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 873391)
Çok güzel görüntüler ablacım hele o ufaklıklara bayıldım. Çok tatlılar:)

Evet, Hacer'ciğim, işim gücüm onların etrafında dolaşmaktı. Küçük adamcıklar, hele içlerinden biri koca deveyi ikna edip köyün içinde dolaştırması başka bir alemdi:)

Fatoş 27-10-2011 13:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 873407)
Sevgili Fatoş ,bahçeniz bu yaz mükemmel ,rengarenk bir görünümde....Çiçekguruplarınız harika ....Muz ağacının meyvalarının ağacın üzerinde saramış olması bulunmaz bir nimet...
Sünnet düğününü eklemeniz sahifeye değişik bir renk katmış...Yöreye mahsus develer ve sünnet kıyafetine bayıldım...Bizde de bazı kasabalarda deve çok bulunur..Hatta deve güreşlerini çok seyretmişimdir...Çok teşekkürler görüntüler için ellerinize sağlık....Selamlar , sevgiler size:))

Sevgili Berin hanım, mevsimlik çiçeklerle bahçe kolay renkleniyor ama her mevsim tekrar başka çiçekler eklemek, birde bahçe kuzey rüzgarını da alınca kışın baya yorucu ve renksiz oluyor, muz ağacında ki meyvalar sararmaya başladı, ekim sonu ve kasımda toplamak gerekiyormuş bende aile bayramda toplanınca o zaman toplarız diye düşünüyorum.

Sünnet düğününe katılmak bana çok iyi geldi, oraya giderken kendimi hiç iyi hissetmiyordum, geçirdiğim birkaç gün ,üstelik bana verilen mecburi perhizi bozmama rağmen sağlığım yerine geldi, Bende küçükken deve güreşlerine dedemle giderdim, şimdi bakmaya dahi tahammül edemiyorum:) Sevgilerimle.

acemifüsun 27-10-2011 13:22

Fatoşcuğum, uğraşlarını biliyorum, hiç sana gönül koyarmıyız sevgili arkadaşım:) Bahçene yeniden fotoğraflar eklemen, yazman ayrıca bizleri çok mutlu etti:) Sünnet fotoğrafları çok şeker, sana da değişiklik olmuş, çok sevindim:)

Fatoş 27-10-2011 14:07

Füsun'cuğum, sizleri çok özledim. Kozakta olmak bana çok iyi geliyor, yavaş yavaş bu şehrin ve ailenin görevlerini üstümden atmaya başladım artık zamanımın büyük çoğunluğunu ata topraklarında geçireceğim , içimde ,oluşan yaşam sevincini bir görmelisin:)

Sevgi Durul 27-10-2011 14:23

Sevgili Fatoş, seni bahçende gördüğüme sevindim, özlemiştik. Paylaşımlarının devamını dilerim.

Eklemiş olduğun görüntüleri çok sevdim. Davul çalan, deveyi çeken minikler ve sünnet çocuğu çok şekerler maşallah. Sevgiyle...

hanndan 27-10-2011 14:28

Fatoş hanım,bahçeniz çok güzel maşallah.Oğlunuzun sünnet düğünü görüntüleri çok güzel.Darısı damatlığına.
Ayrıca lisilere bayıldım,yapay çiçek gibi duruyorlar.

cemo 27-10-2011 16:54

Davullar, sünnet cocukları ve o süslü develer, harika görüntüler yakalamışsınız. Geleneklerin daima sürmesi dileğimle, bahce fotoğraflarını daha sık görmek isterim. Arayı soğutmayalım değil mi sevgili Fatoş:))
İşlerinde kolaylıklar dilerim, herşey gönlünce olsun.

Fatoş 27-10-2011 18:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 873501)
Sevgili Fatoş, seni bahçende gördüğüme sevindim, özlemiştik. Paylaşımlarının devamını dilerim.

Eklemiş olduğun görüntüleri çok sevdim. Davul çalan, deveyi çeken minikler ve sünnet çocuğu çok şekerler maşallah. Sevgiyle...

Sevgi'ciğim, sizleri bende özlemişim, bahçelerinizi gezerken sanki oradaymışım tatlı sohbetlerinizle o güzelim bahçe ve balkonlarda çayınızı kahvenizi yudumladığımı hissediyorum. Sevgiyle kal arkadaşım.

Fatoş 27-10-2011 18:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 873502)
Fatoş hanım,bahçeniz çok güzel maşallah.Oğlunuzun sünnet düğünü görüntüleri çok güzel.Darısı damatlığına.
Ayrıca lisilere bayıldım,yapay çiçek gibi duruyorlar.

Teşekkürler Handan hanım, kuzenimin minik oğlu, inşallah üniversite bitirme, askerlik ve damatlık şölenlerinide görürüz.
Lisilerim hala açmakta ,o güzel bahçenize şiddetle öneririm. sevgilerimle.

Fatoş 27-10-2011 19:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 873540)
Davullar, sünnet cocukları ve o süslü develer, harika görüntüler yakalamışsınız. Geleneklerin daima sürmesi dileğimle, bahce fotoğraflarını daha sık görmek isterim. Arayı soğutmayalım değil mi sevgili Fatoş:))
İşlerinde kolaylıklar dilerim, herşey gönlünce olsun.

Sevgili Cemo'cuğum, o çocuklar benim aklımı başımdan hep alır, köyümüzde düğün gelenekleri hemen hemen hiç değişmez, inşallah bundan sonra da böyle devam eder:)
Cemo'cuğum arayı hiç soğutmak istemem:(
Bahçe fotoğraflarını vermeden önce amcamın kızının bahçesinden görüntüleri vermek istiyorum. Sevgiler canım.

hanndan 27-10-2011 19:10

Sevgili Fatoş Hanım,oğlunuz sanmıştım.Yazılarda kaçırmışım demekki.
Lisileri tohumdan üretebiliyormusunuz?

Fatoş 27-10-2011 19:27

5 Eklenti(ler)
Yeşil elli kardeşimin bahçesi:)

Eklenti 252830

Eklenti 252831

Eklenti 252832

Eklenti 252833

Eklenti 252834

Fatoş 27-10-2011 19:36

5 Eklenti(ler)
küpeler, küpelerrr :dilli:
Artık bana küpelerinden vermeyecekmiş, beni köye küpe katili olarak ilan etti, olsun saksı alamadım ama çelik aşırdım:p

Eklenti 252835

Eklenti 252836

Eklenti 252837

Eklenti 252838

Eklenti 252839

Fatoş 27-10-2011 19:38

1 Eklenti(ler)
Eklenti 252840

günebakan 27-10-2011 21:25

Küpeler gerçekten harika görünüyor eli gerçekten yeşilmiş kardeşinin hepsi de harika:)

Fatoş 27-10-2011 21:55

Hacer'ciğim , gittiğim de küpelerini görünce biraz şaşırdım, artık oralar da sıcak oluyor mutlaka öldürmüştür onları diye tahmin etmiştim ama ekim ayındaki hallerine baksana onları ne toprak saksıya ekiyor ne de plastik. Teneke kovalara ekip, kireçle boyuyor, kısmende güneş görüyor, üstelik yazın koyduğu yer daha fazla güneş görüyor, ne ilaçlama ,ne özel gübreleme sadece suluyor. Deli olacağım ben, benimkilerin üstüne titrerken o sadece suluyor, ben kaybediyorum:(

acemifüsun 27-10-2011 22:06

Küpeler müthiş:) Bunlar hiç mi beyaz sinek, k.örümcek olmaz?:) İzmir'e göre Kozak daha serin Fatoşçuğum ve daha nemli bir hava herhalde. Kardeşçiğinin ellerine, yüreğine sağlık:)

Fatoş 27-10-2011 22:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 873669)
Küpeler müthiş:) Bunlar hiç mi beyaz sinek, k.örümcek olmaz?:) İzmir'e göre Kozak daha serin Fatoşçuğum ve daha nemli bir hava herhalde. Kardeşçiğinin ellerine, yüreğine sağlık:)

Füsun'cuğum, doğru söylüyorsun , yazın geceleri bayağı serin oluyor ama gündüzleri çok sıcak . Bir teneke saksıda, iki kireçle boyaması . Biri demir ihtiyacını karşılıyor kireç se haşaratların gelmesini mi önlüyor bilmiyorum. Evin deposuna boşalan zeytinyağ tenekelerini sakladım. Bahara kadar eşimden saklayabilirsem en azından birkaç tanesine bende küpe ekip kireçle boyayacağım o zaman eşimin suratının alacağı ifade ile çok eğleneceğim:D

loveflower 27-10-2011 22:35

Ah ne keyif almışsınızdır o sünnet düğününden. Bizimkiler çıkmış meydane:) Fatoş hanım özledim sizi, ne zamandır yoksunuz ama iyi ve mutlu olmanıza sevindim.
Küpeler harika görünüyor.
Sevgiyle

Fatoş 27-10-2011 23:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 873683)
Ah ne keyif almışsınızdır o sünnet düğününden. Bizimkiler çıkmış meydane:) Fatoş hanım özledim sizi, ne zamandır yoksunuz ama iyi ve mutlu olmanıza sevindim.
Küpeler harika görünüyor.
Sevgiyle

Evet canım bende çok özlemişim sizleri. Bu saat oldu hala gidip yatamıyorum, sizlerle birlikte olunca bende mutlu oluyorum.
Bizimkiler büyüklü küçüklü meydanede bütün yöresel oyunları ahenkle, ustalıkla oynadılar, bende doya doya seyrettim. İnşallah ilerde bende torunlarımı o meydane de ata oyunlarını oynarken görmek kısmet olur:)
Ah sorma o küpelerin de aklım kaldı, kardeşim bana telefon ettiğinde sakın ha küpelerime nazar etme dedi, bende saksılardan bir tane verseydin o halde dedim, çelik aldığını gördüm zaten dedi. köyden aldığım duyumlara göre bana bir teneke karışık olarak getirecekmiş geldiğinde. Boyna ne zaman geleceksin ,hadi gelsene diyorum:)Sevgiler canım.

Periş 28-10-2011 08:24

Küpeler gerçekten harika görünüyor maşallah bayıldım sardunyalar cam güzelleri hepsi mükemmel. Kardeşinizin ellerine, yüreğine sağlık:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025