![]() |
Fatoş hanımcım mutlu yıllar.
|
Fatoşcuğum ben de sizlerin yeni yılınızı kutlarım:) Ailenle birlikte sağlıklı, huzurlu, bol çiçekli güzel günler dilerim:) Sevgiler.
|
Ablacığım ben de sizlerin de yeni yılı kutlar mutluluk, huzur ve sağlık dilerim. Çok öpüyorum:)
|
Sevgili Fatoş hanım
2011 yılının son haftasında bizi cennet bahçelerinden birine götürdünüz. Böyle canlı güzel ve de bakımlı çiçekler sizin güzel yüreğinizi bizlere yansıtıyor. Hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık. 2012 yılı da böyle neşeli güzel sağlıklı bir yıl olur inşallah. Mutlu yıllar.. |
Fatoş hanım mutlu yıllar
|
Fatoş hanım
Yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyor,sağlık ve mutluluk diliyorum. Bol renkli ve çiçekli günler de sizinle olsun. :) Selamlar. |
Sevgili Fatoş Hanım,sağlıklı huzurlu nice senelere inşallah
|
Sevgili Yücel kardeşim , sevgili Hacer'ciğim, sevgili Berrin, sevgili Periş çok teşekkür ederim.
Yeni yılınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgi ve selamlarımla. |
Sevgili Sevim, sevgili Füsun, sevgili Fatma, sevgili Gülbirsen, sevgili Hülya, sevgili Handan,
bu güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder yeni yılınızı sağlık ve mutluluklar içinde geçirmenizi dilerim. Sevgilerimle. |
bahçeniz harikaa...aranıza yeni katıldım
|
Sevgili Fatoş hanım merhaba, uzun zaman olmuş bahçe sayfanıza uğramayalı, yeni foğrafları merakla bekliyorum. Bahçeniz çok güzel, bütün çiçekleriniz süper, maşallah ellerinize sağlık. Keyifle sağlıkla bahçenizin tadını çıkarın. Sevgiler.
|
Sevgili Fatoş, sardunya başlığında güzel sardunyalarını gördük. Peki ya diğer bitkiler? Gelişmeleri ve seni sayfanda görmek istiyoruz. Selamlar... Sevgiler...
|
Alıntı:
Sevgili Sdurul'a canı gönülden katılıyorum. Geri dön artık ablacığım:)))) |
Arkadaşlar sevgili Fatoş Ankarada kızının yanında:) İki kızından da tatlı telaşları var. Biri bebeğini dünyaya getirecek, diğeri evlenecek:) Güzel bahçesininden kareleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum:)
|
Canım arkadaşlarım, Ankara'dayım. Kızımla çarşılarda gezmekten helak olduk, tatlı telaşlar, koşuşturmalar arasında buraya kısa süreli kaçamak yapıp sizlerle hasret gideriyorum. Ya kında bahçeme kavuşacağım, bende meraktayım, çiçeklerim ne alemde diye .
Sevgilerimle selamlar... |
Fatoş Hanım merhaba
Evlatlar uzakta oluca çok zor oluyor. Onların yanında olduğumuz zaman evdeki çiçekleri özlüyoruz. Eve dönünce yavrumuzu, hele bir de torun geldi mi .:) O zaman daha da zorlaşıyor uzak olmak. Selamlar. |
Fatoş hanım 3. sayfadayım bançeniz çok güzel kediniz o ayrı bir güzel kedinizi benim için öpermisiniz?
|
Hülya hanım, bu aralar İzmir'deyim ay sonunda Ankara'ya doğum için gideceğim, bahçeyi de bilmeyenlerin eline bırakacağım ama en güzel çiceğime Ankara da kavuşacağım hayırlısıyla:))
Sevgili maviş, teşekkür ederim, tabii öperim:)) |
İnşallah arkadaşım allahım yardım etsin.
|
[QUOTE=Fatoş;977228]Hülya hanım, bu aralar İzmir'deyim ay sonunda Ankara'ya doğum için gideceğim, bahçeyi de bilmeyenlerin eline bırakacağım ama en güzel çiceğime Ankara da kavuşacağım hayırlısıyla:))
Sevgili Fatoş hanım sağlıklı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin torun geliyor galiba:) |
5 Eklenti(ler)
Teşekkürler Sevimciğim:)
Bahçemden görüntülerle hepinize teşekkür ederim:)) Eklenti 303123 Eklenti 303124 Eklenti 303125 Eklenti 303126 Eklenti 303127 |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Satı hanımcığım, bebeğimizi temmuz ayında bekliyoruz, çok teeşekkür ederim:))
Eklenti 303133 Eklenti 303134 Eklenti 303135 Eklenti 303137 |
Sevgili Fatoş, bir geldin pir geldin. Her şey yine çok güzel, ellerine sağlık.
Bizim kızla 1 yaş olacak aralarında. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Söylemedi deme, yaşamınıza O girince her şey başka olacak.:):cool: Sevgiler arkadaşım, Elif'e selâmlar... |
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Bende sevgilerimi gönderiyorum, beboşu benim için öp:))) |
5 Eklenti(ler)
Lilyumlar açmaya başladılar,birkaç çeşidinininde açmasını bekliyorum.
Eklenti 303178 Eklenti 303179 Eklenti 303180 Eklenti 303181 Eklenti 303182 |
Alıntı:
Bebek bakmasını öyle bir hatırlatır ki, sen bile şaşarsın. Sevgileriyle baktırıyorlar, yoksa biraz zor. Anneannelik de yakışır arkadaşıma.;) |
Bahçeniz çok güzel , böylesi güzellikte bir yere bakacak gönüllü çok olmalı .
|
5 Eklenti(ler)
Diğer kareler:)
Eklenti 303189 Eklenti 303190 Eklenti 303191 Eklenti 303192 keşke çocuklar olsada ağaçların altına semaveri yakıp çay içseydik:) Eklenti 303193 |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025