![]() |
emeğinize sağlık
|
Sevgili Gilan, S.Durul,Sibelim Orhan bey çok teşekkür ederim. Belediye başkanımızın peyzaj mimarı olması Güzelbahçe için büyük şans. Doğaya aşık altın kalpli bir insandır, sıkı bir hayvanseverdir. Bu yüzden Güzelbahçeliler çok şanslı.
Aslında, bu yarışmaya katılmayacaktım, bizim siteden bir komşum benim adıma form almış doldurmuş gelip bana imzalatmıştı, mecburen, ısrarlar üzerine katıldım:o Bahçeme TMMOB peyzaj mimarları odası, Tema, Gülder, İzmir Büyük Şehir ve Güzelbahçe peyzaj mimarlarından oluşan jüri heyeti geldi. Çok heycanlanmıştım.Bahçeçilik kursundan olan hocamda aralarındaymış, bana kızdı ''neden sınıfta aktif değildin sanki hiçbir şey bilmiyor gibiydin, bu kadar da mütavazi olunmaz ki canım. Ama bu bahçen bana çok şeyi anlatıyor, çok nefis ellerine sağlık ,bitkilerin çok sağlıklı'' deyince biraz rahatladım. Gilancığım evelki sene rudbeckia tohumu almıştım bir kısmını arkadaşlara dağıtmıştım.Bu sene elimde kalan tohumları belki çıkar diye ekmiştim , ancak beş tanesi çimlendi biri bu hale geldi:) |
Fatoş hanım siz bu ödülü fazlasıyla haketmişsiniz.
Bahçenin herbir parçası ayrı bir sanat eseri gibi Tebrik ediyorum |
Ablam enişte bey inşallah şaşırtır seni yaa umarım hala eskisi gibidir bahçen:)
|
Sayın Fatoş hanım ellerinize ve emeğinize sağlık ödülünüz hayırlı olsun.
|
Sevgili Asiye, sn. Attar teşekkür ederim. Aslında bahcede düzeni pek sevmiyorum, çiçeklerin arasından aniden çıkan bir çiçek benim için ayrı bir mutluluk kaynağı, her şeyi hesaplıyarak bir bahçe düzeni kurmadım ama her mevsim bahçede mevsimine göre çiçek açmasını isterim.
Hacer göreceğiz bakalım.:confused: |
Fatoş hanım tebrik ederimmmmmm :)
Bir gün çat kapı gelip ,gelemiyecek olan arkadaşların yerine çayımı yudumlayacağım , o renk kuşağının içinde :) Bu arada hem peyzaj mimarı daha da önemlisi hayvansever belediye başkanınızı duyunca Güzelbahçe'ye taşınasım geldi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzelbahçeye geldiğimde doğru dürüst kimseyi tanımıyordum. Bornova doğduğum büyüdüğüm yerdi. Bura da çok kısa zamanda belediyemizin etkinlikleriyle yeni edindiğim arkadaşlarla kaynaştık. Düşünüyorsan ne güzel olur Nurcan hanım:) |
Tebrik ederim Fatoş abla.
Ağaçlar net. sitesinden bir şampiyon daha çıktı. Ne iyi ettin de geldin. |
fatoş hanım bu güzellikler kadar alçakgönüllü olduğunuzu anladım. zaten bahçenin güzelliği sahibini anlatıyor . yüreğinize sağlık ...
|
Fatma hanım sizi tebrik ederim. Ne kadar güzel bir bahçe. emeğiniz her karede apaçık ortada. maşallah nazar değmesin. benim de böyle güzel bir bahçem olsa daha ne isterim ki. :)
|
Alıntı:
Çok ilginç, bodur, kompakt bir rudbeckiaymış. Bu türünü hiç görmemiştim. :) Güle güle büyütün. :) |
=Fatoş;1019891]Hülya hanımcığım,
önümüzdeki pazar günü İzmir de olacağım, beboştan ayrılmak bana çok zor geliyor,hep dönüşümü erteliyorum bu sefer kesin dönüyorum, bebeği İzmir'e kaçırma planları yapıyorum:DAman annesi babası duymasın Benimde seralara gitmem gerekiyor herhalde. Çeşmedeki eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bahçe yi düzenlemişsindir, bende merakla bekliyorum. Sevgiler.[/QUOTE] Fatoş Hanım,bebeği kaçırmayın da:):) İnşallah ailecek Tekrar İzmire gelmeleri mümkün olur diye düşünelim.Hep birlikte mutlu vakit geçirirsiniz yeniden.Her anı ayrı bir keyif,torunların büyüdüğünü görmek.İlk adımlar,ilk kelimeler..... Benim kızlar geldiler.Birlikteyiz 10 gündür,günler nasıl geçiyor anlayamıyor insan.,Yakında bir bebeğimiz daha olacak, kızım ve ben heyecanla bekliyoruz son günler.:):) Evimizle ilgili iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bahçe ??? Çok sıcaklara kaldık, bile bile lades oldu .Ben bekliyemedim,bitkileri diktim.Haziran ayının sıcak günlerinde .Şansları yardım etti ve hepsi çok iyi durumda.Sellukalar ,clematislerim(Hayret veren bir şey hepsi tomurcuklandı ve açıyor),güller ,yaseminler bol çiçekli. Yeni çiçekler almak ,ilave bitkiler dikmek istiyorum. Vakit yok şu anda.Torunumla ve kızımla vakit geçirmek ,keyfini yaşamak istiyorum.Çok yakında bir bebeğimiz daha geliyor.Bahçe: çiçekleri bekliyecek bir müddet:):) Her sabah Luna ile birlikte yaseminleri koklamaya,güller çiçek açmış mı ? Bakmaya bahçeye çıkıyoruz. Çiçekleri öyle çok seviyor ki, tek tek okşuyor. Doğa dostu bir evlat yetişiyor , Bahçenizin birincilik ödülü alması hakkınızdı bence, gazetede görmüş,sizin adınıza ben de gurulanmıştım,tebrikler.. .Bahçeyle uğraşım nedeniyle arayıp tebrik edemedim sizi.. |
Sayın Fatma hanım;
Sizi tebrik ederim. İnsan emeğinin karşılığını görünce, bir başka gururlanıyor. İçimizden birinin, böyle bir ödüle layık olduğunu görmek, bizleri de gururlandırdı. Daha nice ödüller almanız dileğiyle, |
Sevgili fatoş hanım.tebrik ederim çok sevindim ne mutlu bizlere ki aramızdasın.
Sevgiler. |
Alıntı:
Hülya'cığım, gözünaydın Luna'cık gelmiş, maşallah ne kadar büyümüş,çok tatlı:) Hayırlısıyla ikinci bebeğinizi de kucağınıza alırsınız, güzel telaşlar:) Senin elinden bütün bitkiler tutar arkadaşım, çok ta güzel olmuşlardır, balkonda ne harikalar yarattığını biliyoruz. Bebek gelsin o anların tadını çıkar, sonra hep birlikte çiçek peşinde yine koşarız. Luna'.cığı benim için öp, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Sevgiler. |
Alıntı:
Atilla'cığım, hep buralardaydım ama tatlı telaşlardan fazla duramıyordum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
sevgili fatoş hanım komşunuz olmak vardı ah ahhh :)
sizinle gurur duyuyoruz. |
Tebrik ederim
Bahçenizde her sene bu güzellikleri görmek arzusuyla Tebrikler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim, ama beni utandırıyorsunuz, bu aslında doğal bir hareket, şartları iyi olanlar bu tür yardımlar yapabilir, emekli olduğumdan beri e. maaşımı kendime hiç kullanmadım, sokaktaki hayvanların tedavi ve mama ihtiyaçları için harcıyorum. Onlarsız ne bahçelerimizin ne de içinde yaşadığımız doğamızın güzel olabileceğini düşünmüyorum. Aksine bizler onların yaşam alanlarını kısıtlayıp bin bir tehlikelere maruz bırakıyoruz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025