![]() |
Alıntı:
Eşim bu işte çok gönüllü, ben yokken saksılarımı atarak:( |
Alıntı:
Hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum bebişinizi. Onlar hayata gelip ,gülücükler saçarak büyümeye başladıklarında ,biz de anneanne olamayı öğreniyoruz.(tecrübeyle sabittir)..:) Bende: kızım beni eleştirdiği bazı konularda . _ Luna büyürken,ben de anneanne olmayı öğreniyorum. :):) Diyerek cevap veriyorum. Zaman geçti bebek bakmayı gerçekten unuttuk. Bir de torun çok farklı. Sevgileri öyle büyük oluyor ki! Herşey kolay geliyor. Evladımızı düşünürken, canımızın canını kucaklamak ,büyütmek ayrı bir keyif. Bizim minik 2,5 yaşında oldu. Anneanne seni çok seviyorum diyerek sarıldığında , dünyalar benim oluyor. Şu an yanımda ,anne ve babası kısa bir tatile çıktılar. Birlikte keyif yapıyoruz. Bir de süpriz yaptılar.Ekim ayında bir de erkek bebiş geliyor bize de.:))) Sevgiler ,güzel günler dilerim. Selamlar. |
Alıntı:
|
Fatoşcuğum bahçenden güzel kareleri görünce çok mutlu oldum:) Dün telefonda konuştuğumuzda; bahçende pek de bir şey yok diye bahsettin:) Daha ne olsun arkadaşım?:) Ankaraya gidinceye kadar azcık dinlen, bu güzel bahçenin de bol bol keyfini yaşa canım:)Öpüyorum.
|
Sevgili Hülya hanımcığım, gözün aydın, hep hasretle anıyordun. Şimdi torununla anne baba olmadan özgürce istediklerinizi yapacaksınız, istediğin kadar şımartacaksın, nerden mi biliyorum annem de öyle yapardı. Birlikte çok mutluydular:)))
Luna ne kadar mutludur şimdi yanında. Bende o günleri görürüm kısmetse. Annemle benim kızlar çok iyi arkadaştılar birde beni dışlardılar:) Kurallarım varmışta... Sıra bende:D Yeni bebek haberine çok sevindim, hayırlısı olsun Hülya'cığım. Sevgiler . Güzel günler dileğimle. |
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İsim olarak Zeynep diye düşünüyorlar. Fikirleri değişmezse tabii. Sevgiler. |
Ben olsam Ankaraya gitmeden envanter tutar, gelince sıcağı sıcağına , kontrol edip, hesabını sorardım:)
|
Füsun'cuğum,
Yağmurdan önce sardunyalar, clematisler,yıldız çiçekleri daha çiçekliydi bir kısmı döküldü, birde salyangoz, beyaz sinek oluşmuş ona canım sıkıldı, senden sonra ilaçladım bakalım ne olacak. Ben sana gelemedim diye bana sakın gelmemezlik yapma, arkadaşları topla, birgün bana gelin Füsun'cuğum, beklerim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım , Allah size de torununuzu şımartacağınız günler göstersin.Pek keyifli.:) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bahçeniz,renkler harika.Gülleriniz çokk güzel. Keyifli günler diliyorum ben de size.İnşallah hasarsız atlatır sizin yanında olmadığınız günleri.:) Selamlar. |
Torununuz hayırlı olsun Fatoş hanım.
Allah analı babalı büyütsün. Dünyanın en güzel şeylerinden biri olmalı. Ne güzel heyecanlar, mutluluklar bekliyor sizi. Sevgiyle kalın, hep mutlu olun:) |
Sn Fatoş hanım torununuz şimdiden vatana millete hayırlı, sağlıklı, mutlu bir birey olması temennilerimi iletiyorum. Biraz büyüyüp bahçenize daldığı zaman yaramaz torunun neşesini o zaman tam olarak göreceksinizdir ;)
Çiçekler muazzam hele de küpelere bayıldım ne denir bilmem sustum kaldım böyle. Saygılar |
Ablacığım özlettin kendini ama güzel bir yoklukmuş bu ablacığım bahçen her zaman ki gibi harika küpelilere sardunyalara bayıldım ama en güzel çiçeğini bende çok merak ediyor. Elif'e çok çok selamlar allah hayırlı evlatlar nasip etsin:)
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Hülya, sevgili Mandalinci, sevgili Mete,sevgili Hacer evden ayrılırken aklım bahçemde kalmıştı, uzun süre çiçek ve bahçelere de bakmaz olmuştum, hep içim gidiyordu.Bahçeme kış boyunca verdiğim emeklerime yazık olacağını biliyordum, ne yazık ki öylede olmuş, bu hafta sonu kısmetse bahçeme kavuşacağım:) beni hummalı bir çalışma bekliyor. Ama ayrılmadan iki gün önce çektiğim bahçemin görüntüleri elime geçti. Onları gösterirsem beni affedebilir misiniz? :o
Eklenti 332233 Eklenti 332234 Eklenti 332235 Eklenti 332236 Eklenti 332237 |
Ablam bayılıyorum bahçene harika görünüyor gerçekten ama şimdiki görüntülerini merakla bekliyorum:)
|
4 Eklenti(ler)
|
Harika bir bahçe, harika bitkiler, ellerine sağlık arkadaşım. İnşallah fazla bir zarar yoktur.:)
Fotoğraf ekliyecektim vazgeçtim, bu görüntülerden sonra gitmeyecek.:rolleyes: Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
İzmir 'e hoşgeldiniz .Bebekten ayrılmak ne zor gelmiştir.Çocukların yanında beraberken bahçemizi ve çiçeklerimizi, eve dönünce çocuklarımızı,hele de minik canları özleriz. Özlemle yaşamaya alışmak çok zor. Canınız sağolsun,çiçekleri yeniden toparlamak da ayrı bir keyif verecektir size.Bu yaz çok sıcak geçtiği için o kadar uğraşmamıza rağmen çok çiçeğimizi kaybettik zaten.Üzülmeyin,bir kaç sera turu yapar renklendiririz bahçeleri yine.:) Ben de vakit bulursam eğer Ödemişteki seraları bir gün dolaşmak istiyorum. Yeni bitkiler bulup almak için. Selamlar. |
sevgili fatoş hanım bahçe nefis ellerinize sağlık.o ağacın altında kitap okumak var sonra seyre dalıp çiçek kokularını içine çekip yavaş yavaş şekerleme yapmalı. öyle güzel ikindi şekerlemesi olur ki. sonra sıcak kek kokusu ve bardakta kaşığın çıkardığı seslerle uyanacaksınız. çay keyfi yaparken kuşların cıvıltısı eşliğinde sevdiğiniz insanlarla tatlı bir sohbete başlayacak... bunlar bahçe resimlerine bakarken kurulan hayeller :)
|
Hülya hanımcığım,
önümüzdeki pazar günü İzmir de olacağım, beboştan ayrılmak bana çok zor geliyor,hep dönüşümü erteliyorum bu sefer kesin dönüyorum, bebeği İzmir'e kaçırma planları yapıyorum:DAman annesi babası duymasın Benimde seralara gitmem gerekiyor herhalde. Çeşmedeki eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bahçe yi düzenlemişsindir, bende merakla bekliyorum. Sevgiler. |
Alıntı:
|
allah tan bekçiler vardı desenize ... bahçenin keyfi uykulardan uyanamayacak kadar güzel ne mutlu size :) elleriniz dert görmesin. resimlerden utanmasa çiçek kokuları ekrana sızacak sanki öyle canlı ki. allah sağlık huzur mutlulukla o bahçede yaşamayı nasip etsin inşallah ...
|
2 Eklenti(ler)
Bu emeğimin karşıliğını sizlerin, Ağaçlar.net ailesinin sayesinde aldım, hepinize çok teşekkür ediyorum:)
Eklenti 332292 Eklenti 332293 |
tebrik ederim fatoş hanım ...
|
Tebrik ederim Fatoş Hanım. :)
Tebrikler Güzelbahçe'nin en güzel bahçesi! ;) Yalnız dikkatimi çekti, belediye başkanınızın peyzaj mimarı olması ne büyük bir şans. Umarım bahçenizde fazla hasar yoktur. Yeni resimleri heyecanla bekliyoruz. Şu resimdeki çiçek nedir? http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-dscn7677.jpg |
Merhaba Fatoş Hanım;
Yaz dönemlerinde pek siteye giremiyorum. Tabii iş yoğunluğundan. Şimdi işler rutin havasına girdi. artık zamanım daha bol. Ancak, şimdide internet bağlantı sorunları yaşıyorum. Bir ben değil çevredeki herkes. Bazen siteye bile giremiyorum. Bazen yazdığım mesajlar gitmiyor. Fotoğraf yükleyip göndermek ise başlı başına sorun. Bu yüzden sizin sayfanızıda bugün görebildim. Sabahın ilk ışıkları ile beraber yazıyorumki belki ulaştırabilirim. Öncelikle torun sahibi olmanıza sevindim. Sağlık içinde büyür inşallah. Bahçenizi umarım beklediğinizden daha iyi bulursunuz. Zira son hali ile muhteşem görünüyor. Eee..O ödül boşuna değil tabi.:) Siz zaten böyle bir ödülü hakediyordunuz. Kutluyorum. Bu mesajı 'Gönder'' butonuna basıp, bilgisayarı kapatmayacağım. Bir kaç dakika sonra gidip gitmediğine bakarım. İnşallah gider. Zira birçok arkadaşımın ilgisiz kaldığımı düşünerek kırılmasından korkuyorum. Selam ve sevgilerimle. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025