![]() |
Yerim ben o kediyi :D
|
Bende Erica' ları beğendim. Ayrıca yılbaşı çiçeği ve o sarı çiçeklerde çok güzel açmışlar. elinize sağlık.:)
|
Günebakancığım, teşekkür ederim, ericaları geçen sene almıştım, çiçekleri çabuk geçmişti, bu sene keyifleri daha iyi.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Orhan bey, ericalar bu sene daha iyi açtılar. Yılbaşı çiçeği saksısı geçen sene açık pembe açmıştı bu sene içinden üç renk çıktı bu akşam işten ayrılırken baktım saksıda bayrak kırmızısı çiçek daha açmış, hayret ettim nasıl oldu diye:) Sarı çiçek dediğiniz herhalde minik hercai menekşeler çok güzel kokuyorlar.
|
Bu gibi siteleri internette yeni keşfettim. Bende balkonumda kende çapımda birşeyler yetiştiriyorum. Bitkilere baktıkça içim huzur doluyor :D
|
Sevgili fatoş hanım, maşallah diyorum bu çiçekler insan çatlatan dürden.:D
İlk gülün rengine hayran kaldım ya nedemeli yılbaşı bekonyaya diyerleride muhteşem. Hep aklım kaldı.;) |
Fatoş hanım inanın bahcenize o birbirinden güzel muhteşem çiçeklerinize hayran kaldım..öyle bi aşka geldimki hemen hepsinden dikmek istiyorum.:) sayenizde duymadıgım bikaç cicegide ögrendim tohum ve soganlarını bulursam hemen dikecegim mesela zıpcıktı :D hiç duymamıştım ismine cok güldüm :D buarada kızınızın evi hayırlı ugurlu olsun cok güzel..inanın bi masal gibi anlatmışsınız eşinizle ve kızınızla olan yazıları cok hoşuma gitti tebrik ediyorum ellerinize saglık herşey cok güzel..
|
Benim ericalarda hala çiçekli. Ama çok fazla döküntüleri oluyor. Suyla araları nasıl. Galiba isteklerini tam karşılayamadım. Yılbaşı çiçeğinin rengine bayıldım. O kızaran lobları ne hoş. Sanki loblarla çiçek rengi birbirlerini tamamlıyorlar:)
|
[QUOTE=iyibiriyim;724069]Bu gibi siteleri internette yeni keşfettim. Bende balkonumda kende çapımda birşeyler yetiştiriyorum. Bitkilere baktıkça içim huzur doluyor :D[/QUO
Doğayla, bitkilerle ilgilenmek insana iç huzuru verir, genç yaşta bunu fark etmek çok güzel. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bir saksıda üç renk yılbaşı çiçeği, bende bu işe şaştım. Geçen sene iki renk ayrı yılbaşı saksısı vardı, öteki açmadı ama çiçeklerini merakla bekliyorum;)Eklenti 183491
Çiçekler böyle süprizler yaparsa tabii kendime verdiğim sözü unuturum:o |
4 Eklenti(ler)
Gönül hanımın hediyesi olan minik çiçekli sarkan bitkinin adını bilmiyorum, onu Almanya'dan bir seradan getirmiş o da bilmiyor, kızının adını koymuş:) Gülşen
Eklenti 183494 Eklenti 183495 Eklenti 183496 Eklenti 183497 |
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili fatoş hanım,ooooof muhteşem.
|
Fatoş hanım ;
ismini bilmediğiniz çiçeği Sutera'ya benzettim.Bir araştırın isterseniz. Eğer sutera ise sabah güneşin den ,nemli ve asitli topraktan hoşlanıyor. |
Teşekkür ederim, Sevim hanımcığım.
|
Alıntı:
|
Çok güzel çiçekler var. Allah nazardan saklasın.
|
Sardunyalar hala açıyor..yılbaşı çiceği çok güzel ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim sardunyalar kar altında kayalara yaslanıp baharı görebilme umuduyla yaşamaya çalışıyorlar.:(
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemize geçen senemart sonunda ektiğimiz limon fidesi meyvesini verdi ve boy attı.
Eklenti 184350 Eklenti 184351 Duvarlara tırmanmama galiba değdi, çan sarmaşığı tohum kesesini olgunlaştırıyor yanılmıyorsam:) Eklenti 184353 Eklenti 184354 Zeytin ağacının yukarılarında hala çiçeklerini vermeye çalışıyor galiba bu soğuklardan pek etkilenmemişe benziyor. Eklenti 184352 |
Sevgili Fatoş
Limon ne kadar cabuk büyümüş, yediveren mi. Limon çiçeğinin kokusuna bayılıyorum. Gecen yıl dondan etkilenen limonum, bir tane bile çiçek açmadı bu yaz:( Mart ayında bir tane daha alıp, büyükce bir saksıya dikmeyi düşünüyorum. Belki kıskanırlar birbirini de bolca açarlar.:)) |
Alıntı:
hepimiz bitkilerimizle, sevdiklerimizle birlikte sağlıcakla atlatalım. |
( yazın sıcağın da kaybetmediğim sardunyaların bu kış akıbetlerinin ne olacağını da bilemiyorum. )
Fatoş Hanım,ben akıbetlerinin ne olacağını biliyorum da:hani umutsuz da yaşanmıyormuş.Biz yine de bir kaç fide alıp bir saksıya koyup içeride bir köşeye koyalım beklesinler derim. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025