agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

Sevgi Durul 25-11-2010 12:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 719019)
Evet ,Sevgi'ciğim,içim biraz rahat ama kardeşim de yaşasaydı, çocuklarının büyüdüğünü görseydi diye içim hep yanıyor ama hayat acısıyla tatlısıyla bizim. Bu yaşadıklarımdan tek şey öğrendim hep önümüze bakıp yaşayacağımız günleri en iyi şekilde değerlendirmek, kıymetini bilmek.

Her zaman, her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. İnşallah kardeşin, ötelerden bir yerlerden evlatlarını ve sizleri görüyor, ruhu huzur duyuyordur.
Bundan sonra bizlere düşen, sabır, şükür ve dua... Sevgiler...

Yücel Canpolat 25-11-2010 12:17

Bir fidan diktim büyüsün ağaç olsun meyveleri çocuklar olsun,Sevgili Fatoş Abla siz sadece bahçenizde fidan yetiştirmediniz meyveleri çocuklar olan fidanlarıda yetiştirdiniz acınızı paylaşıyorum emeklerinize sağlık inşallah meyveleri torunlar olan ağaçlarıda yetiştireceğiz.))

Fatoş 25-11-2010 13:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 719020)
Sevgili Fatoş Hanım, yeğenlerinize ikinci bir anne olmuşsunuz hiç değilse bu size az da olsa teselli oluyordur.
Allah başka acı göstermesin, sağlık dileklerimle...

Sevgili Vildan hanım tek tesellim bu, en azından çocukların bir sıkıntıları olduğunda arkalarında hep ben olduğumu biliyorlar, bu halimize çok şükür beterinde beteri var.

Fatoş 25-11-2010 13:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 719024)
Her zaman, her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. İnşallah kardeşin, ötelerden bir yerlerden evlatlarını ve sizleri görüyor, ruhu huzur duyuyordur.
Bundan sonra bizlere düşen, sabır, şükür ve dua... Sevgiler...

Onun çocuklarını hep yanında olduğunu hissediyorum:) Sabrı öğrendim herhalde Allah beterinden korusun.

Fatoş 25-11-2010 15:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 719030)
Bir fidan diktim büyüsün ağaç olsun meyveleri çocuklar olsun,Sevgili Fatoş Abla siz sadece bahçenizde fidan yetiştirmediniz meyveleri çocuklar olan fidanlarıda yetiştirdiniz acınızı paylaşıyorum emeklerinize sağlık inşallah meyveleri torunlar olan ağaçlarıda yetiştireceğiz.))

Sevgili Yücel bey, teşekkür ederim, emeklerimin karşılığını görüyorum. Vatanlarını çok seven, doğrudan vazgeçmeyen hayırlı evlat olmalarıydı. Çok şükür. Allah acılarını göstermesin, bütün evlatlarımızı bize bağışlasın.
Eh artık dediğiniz gibi artık torun bekleyeceğiz ama kimse de tık yok. Artık biz çocuklaşacağız, onlar bize bakacak. Hazır elimiz ayağımız tutarken torunlar büyütelim derim ama...:):):):)

Orhan Özbilgiç 25-11-2010 17:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 718978)
Sevgili Orhan bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Genetik müh. kızkardeşimi genç yaşta kanserden kucağımda kaybettikten sonra arka arkaya anne babamda kucağımda son nefeslerini verdiler. Arkada kızkardeşimden kalan iki küçük çocuk kaldı.Eniştemle birlikte o yavruların bakımını üstlendim. Okullarını bitirip hayat yollarını çizdikleri gün, kendi çekirdek ailemi çok ihmal ettiğimi fark ettim. O gün bir karar aldım. Bundan sonra ailem için her günün güzel olması için elimden gelen her şeyi yapmaya kara verdim ve hemen yaşadığım şehrin içinden bütün itirazlara rağmen taşındım. Şimdi hepsi hallerinden memnun. İçinde yaşadığımız bahçelerin içinde tatlı tatlı çekişerek bundan sonraki günlerimiz de doğanın tadını çıkarmaya onla renklendirmeye çalışacağız. Buraya taşındığımdan beri sağlık sorularım bir bir benden uzaklaştı. Doğada, hayatın verdiği stresleri süzerek bize yaşamı daha güzel sunuyor:)

Yaşadıklarınız, bir insan için hiçte kolay katlanılır acılar değil. Üstüne üstlük, peşpeşe meydana gelmeleri çok daha iç acıtıcı.
Ve siz hepimizin başına gelebilecek bu acılara karşın, büyük bir fedakarlık örneği göstemişsiniz.
Hayatta yaptıklarımızdan ne kadar az pişman olmuş isek, bir o kadar iç huzuru içindeyiz demektir. İç huzuru içinde olmak, tüm yaşanan olumsuzlukların sağlığımızda yaratacağı tahribatın en iyi ilacıdır. Bence.;)

İşte siz; bu konuda güzel bir örnek olmuşsunuz. Yaşamınızı geri kalan bölümünde, hep güzel şeyler yaşayacağınıza inanıyorum. Dilerim öyle olur.
Esen kalın.

Uzaylı 25-11-2010 18:03

Çiçeklerinizin güzelliği, sizin ruh güzelliğinizden kaynaklanıyor demek ki. Gerçekten örnek bir insansınız.

Bu arada çiçekleriniz gerçekten çook güzeller.

gardenya_ 26-11-2010 00:40

fatoş hanım emegınıze cabanıza gayretınıze hayran kaldım ve bunun yanı sıra bahcenızı de cok kıskandım.

Güler 26-11-2010 08:25

Sevgili Fatoş, uzun zamandır bahçenize girip dolaşmak ve güzelliklerden bahsetmek istememe rağmen vakitsizlıkten bunu bu güne kadar yapamadım.

Bu sabah erkenden siteye girince kendi kendime " bu sabah Fatoş'un bahçesini iyice dolaşayım" dedim ve taaa birinci sayfadan bu son sayfaya kadar hem mesajları okudum hem de fotoğrafları inceledim.

Önce sizi tebrik etmeme müsaade edin. Çok güzel şeyler meydana getirmişsiniz ve bunları anlatım şekliniz de hem çok içten, samimi hem de çok güzel.

499 numaralı mesaja başlarken " benim bahçem" yazınızdan ve fotoğraflarınızdan bahçenizle duyduğunuz gururu hissettim bir an. Çok da haklısınız, böyle bir bahçeyle insan gurur duymalı.
Latinler, minik çiçekli sardunyanız ve diğerleri, küpeleriniz (sanırım biri mazide kalmış ama olsun siz telâfi edersiniz), bahçe hasd sepetleriniz ve içindekiler hepsi, hepsi çok güzel.
Lisilerde bu sene kimse sizin kadar başarı olamadı galiba, tebrik ederim.

Çocuklarınızın aldığı ev de çok güzel, güle güle sağlıkla otursunlar. İnşallah en kısa zamanda miniklerin koşuşturmalarını, çılgın güzel kahkahalarını hep birlikte duyarsınız.
Ben de bu konuda oğluma hep söylüyordum ama daha erken daha erken biz de biraz evliliğimizin tadını çıkartalım diyerek tam altı sene bebek yapmadılar.
Şimdi Allah bağışlasın iki tane erkek torunum var biri 8 diğeri 3 yaşında. Hayatımıza renk katıyorlar. Zaman zaman da oğlumun ve gelinimin " Yaaa bu kadar tatlı ve güzel şeyler olduğunu bilseydik bu kadar beklemez daha erken çocuk sahibi olurduk" dediklerine şahit oluyoruz.
Umarım siz de tez zamanda torunlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kozak fotoğraflarınıza bayıldım, tek kelime ile nefis mi nefis. Bizlerle paylaştığınız için de teşekkür ederim.

Bütün yazdıklarımı yazabilmem için bol bol vakit bulup, bütün bahçenizi içime sindire sindire dolaşıp da yazmam gerektiğini düşündüğüm için bu kadar geç oldu, kusura bakmayın, ilgisizlik diye bir şey katiyyen aklınıza gelmesin lütfen.

Güzel bahçenizde, güzel çiçekleriniz ve sevdiklerinizle beraber, sağlık huzur ve mutluluk dolu yaşamlar dilerim.

Selehattin 67 26-11-2010 09:02

Fatoş hanım bahçenizi baştan sona gezdim siz ve damadınız harikalar yaratmışsınız ellerinize saglık [sarkaçtaki kasımpatıları çok sevdim]

Fatoş 26-11-2010 16:26

[QUOTE=Orhan Özbilgiç;718925]Her mevsimi ayrı bir güzellikte yaşamayı biliyorsunuz.

Sevgili Orhan bey, bu cümleniz beni hayatım, ailem hakkın da karar verdiğim güne götürdü. O an, yaşadıklarım gözlerimin önünden geçti. Biz insanlar çoğunlukla yaşadığımız anların kıymetini çok geç anlıyoruz, ben de öyleyim. Ama o gün verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu görüyorum. Artık her şeyin iyi tarafını görmeye, bundan sonra yaşayacağımız günlerimizin en iyi bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Sevgiler.

Fatoş 26-11-2010 16:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 719198)
Çiçeklerinizin güzelliği, sizin ruh güzelliğinizden kaynaklanıyor demek ki. Gerçekten örnek bir insansınız.

Bu arada çiçekleriniz gerçekten çook güzeller.

Sevgili Uzaylı çok teşekkür ederim, bahçeme hoş geldiniz. Bu sitemiz de olan bütün arkadaşlarımda da ruh güzelliği var.Hepimiz Ağaçlar.net te saatlerimizi geçirip çok güzel şeyler paylaşıyoruz.
Ayrıca sizin bahçeniz de heyecanla,hayranlıkla, başarılarınızı takip ediyorum. Sevgiler.

Fatoş 26-11-2010 16:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gardenya_ (Mesaj 719401)
fatoş hanım emegınıze cabanıza gayretınıze hayran kaldım ve bunun yanı sıra bahcenızı de cok kıskandım.

Sevgili Gardenya,

aramıza ve bahçeme hoş geldiniz. Kıskanmayın sizinde yakın zaman da çok güzel çiçekleriniz olacak, artık Ağaçlar. net' tesiniz. Sevgiler.

sevim.K 26-11-2010 16:47

Öylesine benzer şeyler yaşamışız ki. Tekrar yazıp acıları tazelemenin anlamı yok. Bayramda yeğenlerimle kucaklaştım babalarının kokusunu içime sindirerek. Büyüdüler, birer meslek sahibi oldular ne güzel tesellisi sanırım bu güzellikler yaşadığımız yoklukların:)

Ailenizle sağlık ve huzur diliyorum sevgili Fatoş o güzelim doğa içinde:) sevgiler

acemifüsun 26-11-2010 21:03

Fatoş hanımcığım ne mutlu size, dünyaya getirdiğiniz kızlarınızdan başka iki güzel evlat daha sahibisiniz:) Yüreğinize sağlık:)
Bahçeniz her zamanki gibi çok renkli ve çoşkulu:) Çilli ve maviş için çok teşekkür ederim, sevinirim:) Çilliyi biraz daha büyütelim, Mart gibi sizden çelik rica ederim:)Sevgiler.

Hhatice 26-11-2010 21:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 719115)
Sevgili Yücel bey, teşekkür ederim, emeklerimin karşılığını görüyorum. Vatanlarını çok seven, doğrudan vazgeçmeyen hayırlı evlat olmalarıydı. Çok şükür. Allah acılarını göstermesin, bütün evlatlarımızı bize bağışlasın.
Eh artık dediğiniz gibi artık torun bekleyeceğiz ama kimse de tık yok. Artık biz çocuklaşacağız, onlar bize bakacak. Hazır elimiz ayağımız tutarken torunlar büyütelim derim ama...:):):):)

Yücel bey ne kadar haklı gerçekten siz büyük bir fedakarlık yapmışsınız.Ama emeklerinize değmiş bu çok güzel ,Hayırlı evlat yetiştirmek ne kadar önemli

Dilerim dualarınız kabul olur .Sizin torunlarınızla bahçenizde resimlerinizi görürüz.

Fatoş 27-11-2010 15:51

[QUOTE=Güler;719427]Sevgili Fatoş, uzun zamandır bahçenize girip dolaşmak ve güzelliklerden bahsetmek istememe rağmen vakitsizlıkten bunu bu güne kadar yapamadım.

Bu sabah erkenden siteye girince kendi kendime " bu sabah Fatoş'un bahçesini iyice dolaşayım" dedim

Sevgili Güler hanım, bahçeme hoş geldiniz. Bahçemi beğendiğiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bu bahçelere 1,5 yıl evvel sahip oldum, çok şükür. Allah olmayana da versin. Daha çok yeniyim ama sizin ve diğer deneyimli arkadaşlarımızın o güzel bahçelerinizden çok şey öğreniyorum. Zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum.

Torun olayı bu aralar bende dert oldu. Gittikçe anneme benzemeye başladım galiba. Yeni evliyken her ay annem '' bir şey var mı'' diye sorardı. İlk zamanlar ne demek istediğini anlamazdım, sonra kızardım:) Sağlık olsun o da olur inşallah.
Torunlarla oynamak vakit geçirmek çok güzel, Allah bağışlasın.

Ağaçlar. net te o kadar çok konu başlığı var ki ve sizin hepsiyle ilgilendiğinizi biliyorum, kesinlikle aklıma ilgisizlik diye bir düşünce geçmedi, benim hala daha bir çok konu başlığına girip okuyamadıklarım var. Burası tam bir bilgi denizi.
Hepimiz, bahçelerimizde, balkonlarımızda dediğiniz gibi güzel çiçeklerimiz ve sevdiklerimizle beraber, sağlık huzur ve mutlulukla yaşayalım. Sevgiler.

Fatoş 27-11-2010 16:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 719640)
Öylesine benzer şeyler yaşamışız ki. Tekrar yazıp acıları tazelemenin anlamı yok. Bayramda yeğenlerimle kucaklaştım babalarının kokusunu içime sindirerek. Büyüdüler, birer meslek sahibi oldular ne güzel tesellisi sanırım bu güzellikler yaşadığımız yoklukların:)

Ailenizle sağlık ve huzur diliyorum sevgili Fatoş o güzelim doğa içinde:) sevgiler

Sevim'ciğim, üzüldüm, dediğin gibi onlarla hasret gideriyoruz, o kokuyu bende duyuyorum:) İyi ki Ağaçlar. nete rastlayıp sizin gibi arkadaşlara sahip oldum. Sevgilerimle.

Fatoş 27-11-2010 16:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SELEHATTİN 67 (Mesaj 719437)
Fatoş hanım bahçenizi baştan sona gezdim siz ve damadınız harikalar yaratmışsınız ellerinize saglık [sarkaçtaki kasımpatıları çok sevdim]

Hoş geldiniz Selehattin bey, teşekkür ederim. Sarkaçtaki kasımpatını bende çok seviyorum, bu aralar ona siyah böcekler dadandı, bakalım onlardan kurtarabilecek miyim?

Fatoş 27-11-2010 16:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 719771)
Fatoş hanımcığım ne mutlu size, dünyaya getirdiğiniz kızlarınızdan başka iki güzel evlat daha sahibisiniz:) Yüreğinize sağlık:)
Bahçeniz her zamanki gibi çok renkli ve çoşkulu:) Çilli ve maviş için çok teşekkür ederim, sevinirim:)

Onlar, kardeşimden bana çok kıymetli hediye olarak kaldı:)
Çilli kelimesi bir arkadaşımızın horozunu çağrıştırdı:):) o hiç gelişmedi boyna çiçek açıp durdu, belki vereceğim çelik sende gelişir canım.Arkadaşlara hazırladığım bütün çiçekleri kimseye gönderemedim,çok ayıp oldu. Hepsi tuttu, gelişmeye başladılar.

Fatoş 27-11-2010 16:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 719784)
Yücel bey ne kadar haklı gerçekten siz büyük bir fedakarlık yapmışsınız.Ama emeklerinize değmiş bu çok güzel ,Hayırlı evlat yetiştirmek ne kadar önemli

Dilerim dualarınız kabul olur .Sizin torunlarınızla bahçenizde resimlerinizi görürüz.

Sağ ol arkadaşım, inşallah hepimizin istekleri ve duaları kabul olur. Hepimiz ailelerimizle sevdiklerimizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir hayat geçirmemiz dileğiyle.

Orhan Özbilgiç 29-11-2010 20:28

*Limon' un Bahçesi' nden alıntı*
Bu şekilde tohum yaptığını bilmiyordum, benimkine gidip bakayım dedim ama bu saatte de karanlıkta oraya çıkamam ki.
--------------------------------------------------------------------------

Fatoş hanım!
Çan sarmaşığına baktınız mı? Tohum vermiş mi? Benimkisi hala kurumadı. İçini açıp görmeyi o kadar merak ediyorum ki.;)

Fatoş 30-11-2010 10:51

Çan sarmaşığına baktım, sizin çan sarmaşığındaki gibi bir oluşum görmedim, belki son açanlarda oluşabilir diye umut ediyorum:)

Fatoş 30-11-2010 11:33

5 Eklenti(ler)
Bir misafirim vardı:)
Eklenti 182370
Eklenti 182371
Eklenti 182372

geçenlerde sahilde yürüyüş yaparken.renklerin güzelliğine kapıldım.
Eklenti 182373
Eklenti 182374

Fatoş 30-11-2010 11:40

1 Eklenti(ler)
Eklenti 182375

sevim.K 30-11-2010 12:46

Havalar güzel gidince çiçeklerde böcekler de yaşasın diyor anlaşılan. Çok şirin:)

Fatoş 07-12-2010 15:38

Sevim hanımcığım peygamber devesi hala bizde misafir çiçeklerin üzerinde dolaşıyor.

Fatoş 07-12-2010 16:16

5 Eklenti(ler)
bahçeden görüntüler
Eklenti 183430
Eklenti 183431
Eklenti 183432
Eklenti 183433
Eklenti 183434

Fatoş 07-12-2010 16:26

5 Eklenti(ler)
Eklenti 183435
Eklenti 183436
Eklenti 183437
Ericalar iyice çiçeklendi.

Eklenti 183438
Eklenti 183439

günebakan 07-12-2010 16:29

Ablacığım çiçeklerin yine çok güzel ericalar da harika görünüyor güle güle büyüt:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025