![]() |
İşte böyle nasıl da yakalanmış Bravo ablacığım sana eline sağlık:)))
|
Şimdi damadım geldi ''anne senden korkulur ya!''dedi. Bende ona göre dedim.:D
|
Bu seferki kurban ne ablacığım sardunyamı?
|
Bilemiyorum ama hangisi geldiğinde güzel açmışsa o.
Bari zedelemeden ekebilse, zamanla öğrenecek, baya çabalıyor,tutmadığın da senin çiçek hastalıklıydı ondan tutmadı diyor.;);) |
Eşinizin hali çok hoşuma gitti ,güldürdünüz beni ... o kareleri çeken elinize sağlık :))
|
Nurcan hanımcığım eskiden baya içerleniyordum, laf aramız da kalsın şimdi ise o hali çok hoşuma gidiyor.
|
Fatoşcuğum, eşinin çiçeklere ilgili olması, senin açından daha iyi. Benim eşimin hiç ilgisi yok. Gösteriyorum, bak ne kadar güzel açmış, açan çiçeğin yanına götürüyorum göstermek için, bakıyor ama görmüyor, aklı hep ağaçlarda.
|
Sevgi'ciğim çiçekler çoşunca ilgisini çekiyor, çiçeklenme dönemi bitti mi bitkilere ot muamelesi yapıyor. Eğer verandadaysam yapma diye sesleniyorum tabii yetişebilirsem.Bu aralar gazetede ki çizgi karakterleri Basri'yle-Fatoş gibiyiz:)
|
:) :) :) ....
|
Eniştemizin son iki fotoğrafı çok komik. -Yaşasın, kimseye çaktırmadan aşırdım- der misali, sanki parmaklarının ucuna basıp, sezsizce sıvışır gibi çıkmış!
Zaten kimse'de görmedi!!!!! (ilahi fatoş abla. Enişte atölye'ye gelmeye tövbe edecek). |
Yok, yok Atilla'cığım canı sıkıldıkça aklına atölyede ki çiçekler geliyor, buradaki çiçekler bitmeden tövbe etmez:):)
|
2 Eklenti(ler)
Huriye'ciğim nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim,nasıl da bildin benim mercan çiçeği istediğimi hem de beyazını çok sağol,canım.
Bak annesi kızımız sağsağlim geldi,yerine yerleşti,duşunu aldı, senin için poz verdi.:):):) Eklenti 162384 Eklenti 162385 |
Sağ salim elinize ulaştığına sevindim. Güle güle büyütün kardeşi daha saksısına kavuşamadı.
|
Fatoşcuğum, uzun süredir bahçeye uğramamışsın, görüntülerin devamını bekliyoruz.
Selamlar... Sevgiler... |
SDurul'cuğum, sevgili arkadaşım bu sıralar yayladaki arazilerimizin bakım işleriyle ilgileniyorum, bu ara da eşim yurt dışına giderken fotoğraf makinamı yanında götürmüş, geldiğinde sıcaklardan etkilenmiyen birkaç çiceğin fotoğrafını çekeceğim inanılmaz bir sıcaklık var, birçoğu hastalandı. Sevgiler.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Hacer, sevgili eşi ve tatlı kızlarıyla geçen hafta bize geldiler. iyi ki geldiniz, çok güzel vakit geçirdik. Her zaman bekleriz.
Eklenti 165264 Eşimin Rusya seyahatinden birkaç kare ,park ve bahçelerde çalışan hanımlar Eklenti 165265 Eklenti 165266 Eklenti 165267 Eklenti 165268 |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Fatoş Hanım son eklediğiniz fotoğraflarla insanın içi acıyor, çok üzücü bir durum:( Yanan o ağaçlar, o ormanlar bizim de ağaçlarımız, bizim de ormanlarımızdı. Dünya her yönden maalesef hızlı bir şekilde kötüye gidiyor, tükeniyor:( Sevgiler.
|
Bu güzellerle içimizi açtınız, teşekkürler:)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sayın Fatoş Hanım, bu sene benim çiçeklerimde sıcak havalardan pek neşesini bulamadı. Kimi öldü, kimi sürünüyor, kimisi de ben bu sıcağa dayanırım diyor gibi... Sanıyorum eylül ayında kendilerine gelirler
Sizin bahçe görüntüleriyle içim açıldı, ellerinize sağlık. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 165300
Selluka ile çan sarmaşığım her yere saldırıyorlar ama çiçeklerini benden esirgiyorlar:dilli: Eklenti 165301 Eklenti 165302 Eklenti 165303 Eklenti 165304 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Kızımla damadım GÜüzelbahçeden bahçeli ev aldılar yavaş yavaş onlara çiçek saksıları hazırlıyorum.
Eklenti 165323 Eklenti 165324 Eklenti 165325 Eklenti 165326 Eklenti 165327 |
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025