![]() |
Ablacığım hepsi birbirinden güzel gerçekten bahçedeki hamağa da bayıldım harika görünüyor. Hepsini de güle güle büyüt ayrıca kaktüsüm de nasıl da büyümüş öyle:)
|
Nazlı'cığım, hiç açacağını ummuyordum o boyda birkaç tane daha var, çiçek verirler mi acaba bilemedim, bu sene beyaz glayölüm açmadı. Onun yerinde geçen seneye göre daha ufak boyda yaprakları olan glayöl bitkisi var,belki oda açar. Sevgiler.
|
Günebakan'cığım İstanbul'dan döndün mü, ev işini halletin mi? Önünde bayağı telaşlı günlerin var,kolay gelsin, yardıma gelebilirim.
Geldiğinde unuttuğun minik kaktüsün boyundan büyük işler yaptı. |
Evet ablacığım İstanbuldan döndüm kısmetse yarın eşyaları götürecegiz. Artık İstanbullu oluyoruz. Maşallah kaktüsüm gerçekten boyunu aşmış ee bakan sen olunca ****** öyle olacak:)
|
Bu kadar çabuk mu gidiyorsunuz yolunuz açık olsun, Allah kolaylık versin. Yerleş kaktüsün arkandan gelecek tatlım.
|
Bu bahçeyi çok sevdim:) Emeklerinize sağlık, çok güzel:)
|
Sağol ablacığım yalnız kaktüsü değil sizleride bekleriz:)
|
Hayırlı yolculuklar, yolunuz açık olsun günebakan.
Yeni eviniz, yeni şehriniz, size güzellikler getirsin. Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatoş hanım ilk resim de eşiniz sanki peyzaj düzenlemesi yapıyor gibi geldi bana,ama 3. resimde kaçarcasına uzaklaşıyor siz haklısınız galiba.
|
Sevgili Yücel bey, bu işi eşim alışkanlık haline getirdi, atölyenin bahçesi köstebek yuvasına döndü, aldıklarının kıymetini bilse keşke, beni atölyenin bahçesinden soğuttu, diktiğim hiçbir çiçeğin sefasını orada süremiyorum.
Ona , site seni tanıdı, şimdi sıra ulusal gazetelerde diyorum, yinede bildiğini okuyor. Benim de onun meyva bahçesiyle ilgili :D masum fikirlerim var. |
Sevgili Fatoş ne yapsanız kar etmez. Hiç boşuna uğraşma. Cami ne kadar büyük olursa olsun, imam bildiğini okurmuş.
Bana da bugün çiçeklerden selam geldi. Eşim sabahın seherinde bahçeye gitti. Döndüğünde, çiçeklerini de suladım dedi. Bu iyi haber. Ben de gayrihtiyari, nasıllar dedim. Ne dese beğenirsin? Selamları var. |
Doğru söylüyorsun Sevgiciğim bildiklerini okuyorlar en iyisi onları kendi hallerine bırakmak.
Çiçeklerden selam getirdiğine göre çiçeklerine iyi bakıyor herhalde, hiç kaçırmazlar. Bence bizim çiçekler gösterdiğimiz ilgiye içerleniyorlar.:) |
[ Benim de onun meyva bahçesiyle ilgili :D masum fikirlerim var.[/QUOTE]
o masumane fikirlerinizi hayata geçirmeyin geçirmeyin:p |
Alıntı:
Yapabileceğime siz de inanmadınz değil mi?:) Kıyamam ki küçüçük fidanlar boyumu geçtiler , kaldı ki yabani otlara bile kıyamıyorum, bir de ağaçlar netin üyesiyim, bir ağaç için herşeyi göze alabilirim, ona şaka yapıyorum.:) |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Bahçeniz harika Lalegüllerler, Sardunyalar, Ortanca ,Papatyalar of hepside harika ,Biraz hamakta uzandım :)Tadını çıkarın gerçekten cennet bahçesi gibi olmuş maşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Kızımla damadımın yeni aldıkları evin bahçesinden görüntüler...
Eklenti 169205 Eklenti 169206 Eklenti 169207 Eklenti 169208 Eklenti 169209 |
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025