![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Atöly de deniz suyu serpintisi olan rüzgara rağmen büyütmeye çalıştığım henüz bebek olan sardunyalarım.
Eklenti 161028 Eklenti 161029 Eklenti 161030 Arkadaşımdan gelen ebruli minik çiçekli sardunya Eklenti 161031 atölyenin bahçesinden bir kare Eklenti 161032 |
Sevgili Fatoş hn. İzmir'in bu sıcaklarında bile bahçenizde bahar senliği gibi bir hava var maşallah.
Terasta ben artık sıcakla baş edemez oldum. Her akşam iş çıkışı gittiğimde gördüğüm manzara beni fazlasıyla üzüyor. Ancak sulama yaptıktan bir kaç saat sonrası kendilerine geliyor çiçeklerim. Herşey çok güzel görünüyor emeklerinize sağlık |
5 Eklenti(ler)
Lisantuslar iyice açmaya başladılar,çok teşekkür ederim Kamil bey
Eklenti 161050 Eklenti 161051 Eklenti 161052 Eklenti 161053 Eklenti 161054 |
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Off off beyaz maviş ne kadar güzel açmış Fatoş ablacığım lisiantuslara diyecek söz bile bulamıyorum çok güzeller gerçekten :)
|
Evet güne bakancım nekadar güzel maviş lisilere nedemeli.
Vallahi sen bu güzllikleri ekledice fatoşcum liste kabarıyor bu benim suçum deyil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gerçekten çok hazinmiş ablacığım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin sevgili halana mekanı cennet olsun:(
|
Teşekkür ederim Hacer'ciğim, nur için de yatsın, tam 8 yıl oldu.
|
Fatoşcuğum halana Allah rahmet eylesin. Ne güzel bir hatıra bırakmış. Benim de sedum palmerim ve anne mum çiçeğim, hala dediğimiz, çok sevdiğim, babamın teyze kızlarından hatıra. Mekanları cennet olsun.
Lisanthuslarınız da çok güzel görünüyor. Gerçi güzel demeye korkuyorum, ama söylemeden de geçemeyeceğim. Ellerine, yüreğine sağlık. |
Sevgili Fatoş hanım, 45 fideden yalnızca ikisini yaşatabilenlere nisbet mi yaptınız :)
Bu ne güzellik böyle, zamanı geçmeden bol bol fotoğraflayın lisilerinizi. Beyaz mavişiniz de gerçekten çok güzelmiş. |
Sevgiciğim teşekkür ederim hepsinin mekanları cennet olsun, rahmetli annem den de aşırdığım çiçekler de var, elim de kalanlar sadece kokulu sarkan karanfiller,anneciğim çok fedakardı her şeyini paylaşır ama asla çiçeklerini paylaşmazdı, aslında haklı idi birçok çiçeğinin katili olmuştum, bakamıyacağın kadar çocuğa, çiçeğe, hayvana sahip olmamalısın derdi.
|
Alıntı:
|
Yok yok, bunlar acemi işine pek benzemiyor :)
|
Sevgili fatoşcum, çok hüzünlendim halanızın mekanı cennet olsun çok üzüldüm.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Canım benim her bitkinin bir hikayesi var bazen hüzünlü bazen buruk bazende mutlu.
|
Sevgili fatoş harika çiçeklerin göz dolduruyor.
Hepsi birbirinden güzel sardunyaların ne kadar canlı emeklerinin karşılığını almışsın. Çiçeklerinle mutlu huzurlu günler dilerim. |
Sevgili Fatoş hanım, o beyaz mavişin bir kardeşi de artık bende yaşayacak halanız aklıma geldikçe ona daha farklı bir gözle bakacağım halanızın yeri cennet olsun sizinde herşey için teşekkürler.
|
Fatoş abla süpriz sardunyalar açmadımı daha:)
|
[QUOTE=Bahar;673659]Sevgili fatoş harika çiçeklerin göz dolduruyor.
Bahar'cığım teşekkür ederim. Galiba sardunyalar en dertsiz çiçekler fazla bakımı, hastalıkları yok,15 e yakın küpe çiçeğimi bir hafta içinde birdenbire kaybettim,bunların içinde 4 yıldır benimle birlikte olan küpeler de dahil :( Aslın da gülleri de seviyorum ,sizin gül bahçesine hayranım,sizin gibi başarılı olacağımı zannetmiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Neyse biraz daha sabrederek digüzel sardunyalarını seyretmeye devam edelim:)
|
Benim paketim sağ salim elime ulaştı birşey olmamışlar herkes yeni yerine kavuştu teşekkürler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025