![]() |
Fatoş ablanın yerine ben cevap vereyim Sdurul'cuğum evet onlar çörekotu. Orhan bey Fatoş ablanın dalya dediği çiçekler bodur dahlia:)
|
Sağolasın Günebakan'cığım, acil bir işimiz çıkınca atölyeyi erken kapatıp gittim, akşam da bilgisayarı açama fırsatım olmadı, bahçeme gelen arkadaşlarımızla ilgilendiğin için teşekkür ederim, canım
|
Fatoş ablanın yerine ben cevap vereyim Sdurul'cuğum evet onlar çörekotu. Orhan bey Fatoş ablanın dalya dediği çiçekler bodur dahlia.
Alıntı:
Gerçekten, içinde doğa sevgisini yoğun yaşayan insanlar, genellikle insani ilişkileri ve de özellikle dostluğu, daha belirgin biçimde yaşıyorlar.;) |
Alıntı:
|
Bonsai' yi bir kenara bırakıp, çiçeklerle mi uğraşsam acaba!...:eek:
Fatoş hanım çiçeklerinizin maşallahı var. Sevgi ve saygılar, |
Harika bir bahçe yapmışsınız, çiçeklerinizde çok güzeller.
|
Arkadaşlar, bu ne güzel dayanışma!
Gerçekten, içinde doğa sevgisini yoğun yaşayan insanlar, genellikle insani ilişkileri ve de özellikle dostluğu, daha belirgin biçimde yaşıyorlar.;)[/QUOTE] Sevgili Orhan bey,hemen hemen hepimiz ayni duyguları paylaşıyoruz o yüzden Ağaçlar.net'te buluştuk,içimizde ki güzellikleri doğa sevgisini bu site sayesinde daha fazla farkındalığına vardık,iyi ki burada yollarımız keşişti. Bizim bura da dalhia ya dalya derler,o beğendiğiniz bodur cinsidir çiçekleri eski 2,5lira kadar büyüktür. Teşekkür ederim, sevgiler. |
Sevgili Kalambaklı bende sizin bonsailerinize özeniyorum ama sabır işi,her sabah akşam sellukarın yanına gidip bakıyorum o muhteşem çiçeği ve kokuyu tekrar görüp duyabilecekmiyim diye o an beni çok eskilere götürecek. Sevgiler.
|
Sevgili Asiye bahçemize hoş geldiniz, beğendiğinize sevindim. Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sellukanızı koklama şansınız % 100, neden derseniz sorun çıkarsa terastaki tomurcuk halindeki sellukalarımın birini size getiririm.:)
Saygı ve sevgiler, |
Ay teşekkür ederim, çok sevinirim.
|
1 Eklenti(ler)
Ablası, ilk çiçeğimizle teşekküre geldik. Sevgiler...
Eklenti 160209 |
Ah canım arkadaşım hoş geldiniz...Eminim ki bu çiçekle her sabah çok neşeleneceksin, değişik renk skalası var. Her gün bambaşka renklerle sana merhaba diyecekler,kurumuş çiçeklerini toprağa attım, hemen çimlendiler nedense bu çiçeği çok sevdim ,önümüzdeki yıl bahçeye daha fazla ekeceğim. Sevgiyle kal.
|
5 Eklenti(ler)
Evin bahçesindeki glayörler açtı
Eklenti 160889 Eklenti 160890 yeni gelen begonyalar Eklenti 160891 Eklenti 160892 Eklenti 160893 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 160897
İsmini bilemediğim hediye gelen yeni sarkan çiçekler Eklenti 160898 Eklenti 160899 Eklenti 160900 Eklenti 160901 |
Maşallah hepsi çok güzel açmışlar. Rengarenk çiçekleriniz var.
|
Fatoş hanım ;
aynı bölge de bulunmamıza rağmen sizin glayör'ler ne kadar geç kalmış ki bu iyi birşey. Benim glayörler havanın serin geçtiği bir zamana rastlayınca zevkini sürememiştim. Begonya'nın da bu cinsini görmemiştim ,çok göz okşayıcı.Elinize sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Çok istediğim golden globes e kavuştum
Eklenti 160903 Eklenti 160904 Minik çiçekli sadunya Eklenti 160905 Eklenti 160906 Eklenti 160907 |
Ablacığım yeni çiçeklerin muhteşem görünüyor.Hediyelerini güle güle büyüt:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ablacığım süper bir eşin var tanışmak lazım:p:p:p
|
Sevgili fatoş çok güzel bayıldım.
|
Sevgili Fatoş çok güzeller . O çingene eteğinde gözüm kaldı . Seneye bende tohum alıp ekeceğim .
Sağlıklı günlerde keyfini sürün.Sevgiler .. |
Sevgili Fatoş hanım, yine güzelleri sıralamışsın. Hepsi de çok güzeller. Golden globes ve glayör renkleriyle göz dolduruyorlar. Güzel günlerde büyürler inşallah. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025