![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzeller Sevgili Fatoş , bol bol keyfini çıkarın. Çingene eteği hangisine deniyor merak ettim .
|
Sevgili Finduk'cuğum teşekkür ederim, çingene etekleri yani crisentemo, 231. mesaj 4. resim,282.mesaj 5. fotoğraftalar, bahçedekiler daha keyifli üstündeki geçmiş çiçekleri almadım tohum için alsam daha güzel görüntü verecekler, dalın da mesela sarı beyazlı açtı bir sonraki çiçeği morlu beyazlı açıyor, ben bunu çok sevdim
|
Of of nefisssssssssss
|
Sevgili fatoş mesaj kutun tolu.
|
Tamam Sevim'ciğim temizledim...
|
Hacer'ciğim seneye sana tohumlarından ayırayım istersen,ilk başlarda bu çiçeğe senle bakıp durmuştuk ,bu ne böyle diye hiç böyle güzellikler sergileyeceğini tahmin edememiştik.
|
Evet ablacığım demek ki ilk bakışta karar vermemek lazım mış:)
|
Fatoş hanım, sellukanız muhteşem şekilde güzelleşmiş ve bu gidişle bu sene mutlaka çiçeklerini koklarsınız, ayrıca bahçeniz mükemmel güzellikte, allah nazardan saklasın.
|
Sevgili Kalambaklı teşekkür ederim, sizin sayenizde sağlıklı sellukalara sahip oldum, dediğiniz gibi bahçeye ekince daha da geliştiler. Tekrar sevgili annenize geçmiş olsun dileklerimi iletin. Ailenize sevgiler,saygılar,selamlar, sizleri bize de bekleriz.
|
Sevgili arkadaşım, ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkür ederim.
Sağlık ve mutlulukla kalın, |
3 Eklenti(ler)
Clematislerden ville de iyon ilk senesinde olmasına rağmen bayağı açtı,hem de çekige istilasına maruz kaldı.
Eklenti 158459 Eklenti 158460 Eklenti 158461 |
Çok güzel görünüyor Fatoş ablacığım:)
|
5 Eklenti(ler)
Bu çingene eteklerini çok sevdim.Saksıdakiler ömrünü tamamlamak üzere, bahçedekiler hala coşku ile açıyor, Bu daldakinin bir önceki çiçekleri koyu mor idi şimdi beyaz-sarı.;)
Eklenti 158464 Eklenti 158465 Atölyede çelikten ektiğim ortancalar çiçeklendi. Eklenti 158466 Geçen seneden beri, kurumadan bahçede duran süs biberleri. Eklenti 158467 Eklenti 158468 |
5 Eklenti(ler)
Atölyenin bahçesine ektiğimiz iki kök salatalık fidesi meyvelerini vermeye başladı.
Eklenti 158470 Çelikten diktiğim beyaz gül açmaya başladı. Eklenti 158471 Eklenti 158472 Damadımla anlaşamadığım tek konu !!!... Bahçede yemiş ağacı olmazmış, geçen sene kesmişti,bu sene çıkan filizlerini elletmedim, meyva verdi, olgunlaştıktan sonra tabağa koyup yerken ona tattırmayacağım:D (ne fena kayınvalide olmuşum:o) Eklenti 158473 Eklenti 158474 |
5 Eklenti(ler)
Sevgili Kamil Bey'den aldığım lisantuslar açtı.
Eklenti 158475 Eklenti 158476 Eklenti 158477 Eklenti 158478 Eklenti 158479 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 158499
Eklenti 158500 Atölyenin bahçesinde her yerden kendiliğinden fışkıran akşam sefaları. Eklenti 158501 Eklenti 158502 Eklenti 158503 |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 158507
Evin bahçesine diktiğimiz güller, sevgili Trutt'un tavsiye ettiği bakımla bize gülümsemeye başladılar. Eklenti 158508 Eklenti 158509 Eklenti 158510 |
çiçekler süper ötesi :))
günleriniz bu çiçekler gibi geçsin inşanlah. |
5 Eklenti(ler)
Atölyenin bahçesine geçen sene ektiğim gazanyalar her tarafı sardı. Tohumlarıyla ulaşamadıkları yer yok.
Eklenti 158511 Eklenti 158512 Eklenti 158513 Koyu pembe canan. Eklenti 158514 Geçen gün bir anda kuruyan mavişim, neden olduğunu anlayamadım,ne de güzel açmıştı:( Eklenti 158515 |
Fatoş abla, dişlerini biledin'mi yoksa!!!?
(damad'a selamlar). |
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatoş hanım bütün çiçekleriniz okadar güzeller ki ayrı ayrı yorum yapmaya sayfalar yetmez,emeğinizin karşılığını almışınız.
|
Sevgili Fatoş;
Hepsi ayry ayrı güzel olan çiçeklerinizin içinde, ilgimi çekenler: Clematis (rengi), Çingene Eteği (belki adının hoşluğundan.) Dahlia( kiremit rengi ile bordo arası rengi) Dalyalar( her ne ise?) Birde, gazanyalar.. Sevgi ve selamlar.:) |
Sevgili Fatoş hanım çiçeklerinizin hepsi çok güzel açmışlar. Son resimdeki mavi, çörekotu mu?
Ben de ektim ama çıkmadılar. Benim crisentemolarım da açmak üzere, açtığında size konuk oluruz. Sevgiler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025