![]() |
Sevgili fmerry, teşekkür ederim, ben açelyayla, gardenyayı bir türlü yetiştiremedim, yanlış hatırlamıyorsam sizinde çok güzel açelyanız vardı. ekilmiş çeşit çeşit çiçek soğanlarınız vardı, benim soğanlıların büyük kısmı çıkmadı, sizinkiler bayağı büyümüşlerdir.Sevgiler.
|
Sevgili Fatma hanımcığım,çoçuklarımız büyüyünce bahar da arkadaşlarımız, akrabalarımız her baharda sıcaklar bastırmadan bize ziyarete gelir,bu sefer trafik karıştı, ama çok güzel vakit geçirip gezdik,iyi ki gelmişler, Kozak benim için vazgeçilmez, imkanım olsa oraya yerleşmek istiyorum , dünya işleri ama bana belli olmaz aniden herşeyi bırakıp gidebilirim. Sevgiler.
|
evet açelyamın çiçekleri döküldü artık ama sağlıklı soğanlarda bayağı büyüdü bende kısa sürede yeni resimleri eklemek istiyorum sevgiler
|
5 Eklenti(ler)
Küpelerim açtı... sizlerle paylaşıyorum. ;)
Eklenti 149230 Eklenti 149231 Eklenti 149232 Eklenti 149233 Eklenti 149234 |
3 Eklenti(ler)
|
Fatoş ablacığım nerelerdesin misafirler bitmedi daha:)
Küpeliler harika görünüyorlar.Senin bana verdiklerini tutmadı ne yazık ki. |
Günebakan'cığım, konuk trafiğim azaldı, atölye işleri yoğunlaştı. Üzülme ben sana fidelerim, Tire'li Nazlı hanıma da hazırlıyorum, kritik zamanları bitince sizlere veririm. Sevgiler.
|
Fatoş hanım çiçeklerinize küpelilerinize hayran kaldım.
Coşmuşlar yerlerini sevmişler ellerinize sağlık. |
Sevgili Bahar hanım çiçekleri beğendiğinize sevindim, onlara emek veriyoruz ,onlar da çiçekleriyle bizi sevindiriyorlar, bir de onlara hastalık gelmese daha iyi olacak. Sevgiler.
|
Tamam ablacığım teşekkürler:) Kolay gelsin.
|
Fatoş hanım küpeleriniz çok güzeller maşallah çok sağlıklı gözüküyorlar.Bu yıl bende yetiştirmeye çalışıyorum inşallah sağlıklı büyütebilirim.
|
Alıntı:
|
Sevgili Fatoş hanım, küpeleriniz ne güzel açmışlar öyle. Benim de vardı, açmayan bir küpem. Hafta hafta aldım, aldım, şu anda beş saksı oldular. Ve açmayan yine açmıyor, diğerlerinin ikisi açtı, ikisi de tomurcukta. Tomurcuklu olanlar bakalım ne renk açacaklar.
|
Fatoş hanım ben cevabımı buldum bir daha ki sefere latin çiçeklerini dikmek için daha uygun bir saksı bulmam gerekecek.çiçeklerinize bayıldım .küpeleriniz de harika görünüyor güle güle büyütün.
|
Alıntı:
|
Sevgili Dağ Çiği, küpe çiçeğini çok seviyorum, anneminde çok küpe çiçekleri vardı, yanlarına bizleri yaklaştırmazdı, çok nazlı çiçekler derdi o yüzden geçen seneye kadar küpe çiçeği yetiştirmeyi göze alamamıştım.
|
Neslihan hanım sorunuzu ben görünceye kadar cevabı bulmuşsunuz.Latin tohumlarını o saksı da çimlendirdim, şaşırtma yapmadım, Sevgiler.
|
Açarlar SDurul'cuğum, zannedersem arada verdiğim çay suyu çiçeklerin açmasına yardımcı oluyor, ben de durmadan alıyorum, dün Urla' ya montaja gittik, pazarı vardı dönüşte uğramak istedim 'amacım' sebze, meyva almaktı ama kimseyi inandıramadım.
|
5 Eklenti(ler)
Kedimize saldıran bu kuş devamlı taciz ediyor zavallıyı... Bu kuşun türü nedir bilen var mı?
Eklenti 151286 Açan glayörlerimiz.(atölye bahçesi) Eklenti 151287 Eklenti 151288 Söküp atmaya kıyamadığım,fırça çalısı zannettiğim yabani çalı... Eklenti 151289 Eklenti 151290 |
5 Eklenti(ler)
(Atölye) Hediye gelen karanfil buketinden bahçeye daldırdığımız turuncu karanfil. Keyfi yerinde.;)
Eklenti 151291 (Atölye) Bu sene çokça açan sarmaşık mor gül. Eklenti 151292 Eklenti 151293 Atölyedeki minik sardunya... Eklenti 151294 Eklenti 151295 |
5 Eklenti(ler)
Lobelya
Eklenti 151296 Minik çiçekli,portakal renkli sardunya. Eklenti 151297 Eklenti 151298 Tohumunu crisantemo diye aldığım, çingene eteği. Eklenti 151299 Tohumdan yetiştirdiğim funda. Eklenti 151302 |
Herbiri renk cümbüşü
|
5 Eklenti(ler)
Değişik bir maviş
Eklenti 151309 Eklenti 151310 Tohumdan yetiştirdiğim fesleğen Eklenti 151311 Katmerli cam güzelleri iyice çiçeklenmeye başladı;) Eklenti 151312 Eklenti 151313 |
5 Eklenti(ler)
İçeriye büroya girdiğimde, masaya kurulmuş güzel bir hanım;)
Eklenti 151314 Tohumdan yetiştirdiğim ömürsüz çiçek... Eklenti 151315 Eklenti 151316 Yaprakları kokulu sardunyalarım... Eklenti 151319 Eklenti 151320 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 151324
Eklenti 151325 Bunlar da Tire'li Huriye hanımın;) Eklenti 151328 Eklenti 151329 Eklenti 151330 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Fatoş hanımcığım atölyedeki minik sardunyanıza bayıldım. Miniği buysa, büyüğü nasıl olacak bilemiyorum. Çiçeklerinizin hepsi coşmış maşallah, sevildiklerini biliyorlar. Güzel günlerde keyfini sürmeniz dileğiyle... Sevgiler...
|
SDurulcuğum, yaprakları küçük, çiçekleri de minyatür, ben bunlara hayranım,bir de beyaz ebrulisi var,o da birlikte çalıştığımız mimar hanımın evinin balkonunda,ona kahveye gidersem vereceğini söyledi, bir türlü gidip kahvesini içemedim, aslında gideceğim ama olmadı.
|
Fatoş ablacığım bahçe çoşmuş çok güzeller heran tekrar gelebilirim:)
Ablacığım mimar hanıma biran önce kahveye git beyaz ebrulinin resmini de çekte meraktan ölmeyeyim:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025