![]() |
Hoş geldiniz sevgili neşecik:) o çiçek çuha çiçeği
|
5 Eklenti(ler)
Kendiliğinden saksıda çıkan lupini bahçeye geçirmiştim.
Eklenti 221921 Eklenti 221922 Eklenti 221924 Eklenti 221923 Adını bilemediğim sarkan çiçeğim Eklenti 221925 |
5 Eklenti(ler)
Kavun içi güller hala açıyor.
Eklenti 221927 Eklenti 221928 Eklenti 221929 Eklenti 221930 glayörler açmaya başladı. Eklenti 221931 |
Fatoşcuğum her bir kare tablo gibi maşallah:) Ellerine yüreğine sağlık:) Ben dahlai'ların dilini pek çözemedim.
Bir de bu güzellere katılacak kloş etekli küpen var canım:) |
Fatoş hanımcım güller çok güzel. Ama o sarkan pembişe bayıldım. Ne kadar hoş. Güle güle büyüt, sevgiler:)
|
5 Eklenti(ler)
Atölyedeki kırmızı glayör.
Eklenti 221932 nisan ayında açmaya başlıyan hala tomurcuk üreten clematis(villy de iyon] Eklenti 221933 bahçeye kendiliğinden gelen güzellik:) Eklenti 221934 Geçen sene sevgili Kekikiğin getirdiği kaktüs çiçeklendi:) Eklenti 221935 beyaz begonya. Eklenti 221936 |
Alıntı:
|
Fatoş'cuğum hepsi çok güzeller de pembe dahliaya bayıldım. Ellerine sağlık arkadaşım. Sağlıkla sefasını sürmen dileklerimle... Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Sevgi'ciğim, dahlia iki faklı tondalar biri mor beyaz diğerde pembe sarı tonlarında, öbürkü aslında kırmızı ama pembe çıkmış, Sevgi'ciğim, iyi dilek temenin hepimiz için geçerli olsun canım:)
|
2 Eklenti(ler)
Fatoş ablacım bu güzelleri tanıyormusun ;) 2. resimdeki güzel de sanamı ait acaba çok güzel kokuyor, bir çok tohumu aynı saksıya atmıştım da :D
|
4 Eklenti(ler)
renkli galalar açmaya başlamış
Eklenti 221951 iki yıla kadar taşınacağımız büyük bahçeli evimizin bahçesine ektiğimiz şeftalilerin bir kısmı olgunlaşmaya başlamış, son dolu olayından sonra erik, vişne ve kirazların meyvaları dökülmüştü, badem ve kayısılarda meyvalarını tutmamışlar,elimizde şeftali ve ayvalar kaldı elmalarda ise bir kaç tane var, eşim üzülüyor ama bu ağaçlar iki yıllık bence yinede iyi verdiler:):):) Eklenti 221952 Eklenti 221953 |
5 Eklenti(ler)
ayvalar kendini göstermeye başlamış.
Eklenti 221984 Eklenti 221985 Eklenti 221986 minik sebze bahçem. Eklenti 221987 Eklenti 221998 |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim ablacığım sağol ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu çan sarmaşığı inatla bizim bahçeye doğru çiçeklerini vermiyor,çiçeklerini bahçeler arası geçiş yoluna veriyormuş arkadaki komşum ne kadar güzel çiçekleri var bu sarmaşığın deyince fark ettim ki bir hafta önce üzeri çiçek doluymuş ve de anladım ki bu sarmaşık beni sevmiyormuş:(
Eklenti 222008 bu da çıtırık sarkan Eklenti 222009 |
1 Eklenti(ler)
Geçen seneki kadar keyifli olmayan sardunyam
Eklenti 222017 |
Alıntı:
|
Ciceklerin hepsi cok güzel Fatos hanim. Saglikla keyfini cikarmanizi dilerim.
Bu yil ben de saksilarda tesadüfen cimlenen lupinleri topraga aktardim simdilik bir kac tanesi yasiyor. Önceleri direk yetistirecegim yere ekiyordum tohumlari. Basarili olursam cok sevinecegim, cünkü o zaman önceden yetistirip istedigim yerlere aktaririm. Cogaltmanizi tavsiye ederim, dogal salyangoz kapani. Her gün onlarin yapraklarindan topluyorum. |
Sevgili Fatoş güllere bayıldım sarkan pembe çiçeginiz çok güzel meyvelerde çok güzel görünüyor kısaca herşey o kadar güzelki cennet gibi ellerinize o güzel yüreginize saglık
|
Sardunyanızın keyifli halini merak ettim doğrusu; keyifsiz hali buysa ;)
|
Alıntı:
Fatoş'cuğum, çok güzeller...:cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Dudi'ciğim, Sevgi'ciğim aslında onun yaprakları yok gibi çok az çiçekleri bittiğin de çok kötü görünüyor, çalı gibi, budamaya kıysaydım bu hale dönüşmeyecekti, yakında çiçeklerini dökecek, o zaman resmini çekersem daha iyi anlatacağım.
|
Alıntı:
|
Fatoş hanım hangibirine bakacağımı şaşırdım kırkbirbuçuk kere maşallah hepsi birbirinden güzel sefasını sürmek dileğiyle..
|
Ablam muhteşem görünüyor bayıldım hepsine de çok güzeller bana verdiğin dahlia tohumları yeşerdiler boylandılar ama daha çiçek yok bakalım ne zaman süpriz yapacaklar:)
|
Fatoş hanımcım,hayran kaldım hepisine yüreyin kadar bahçende güzel.
Sevgiler. |
Alıntı:
Herşey cok güzel, keyfini çıkart sende artık:)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025