![]() |
bahçemde yeni açanlar
2 Eklenti(ler)
Yaseminim yeni açmaya başladı ve haseki küpem.
|
bahçemdeki sebzeler
3 Eklenti(ler)
Bahçemdeki sebze bölümü, ekilen domates ve biber fideleri, İlk çileğim.
|
Ben oraya gelirsem bir daha da beni geri gönderemezsin söyleyeyim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice,her zaman evim ve bahçem herkese açık mutlaka beklerim sevgiler.
Kimin kardeşi:) |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Satı'cığım ,güler yüzlü arkadaşım benim :)Ben de sizleri bekliyorum 29 Mayıs Tekirdağ toplantısına
|
Alıntı:
|
Hepsi çok güzel olmuş abla. Ellerine sağlık. Bu arada 576 nolu mesajın ana konusu çalı gravilya olsa dahi arkadaki kocamannn kaktüs dolu saksıyı görmedim sanma sakın. :)) Ehehe gözüme battı hani dikenlii ya ondan. :))
|
Sevgili Asumancığım canım kardeşim,çok teşekkür ederim,sen gelmeden ben o kaktüsün dikenlerini yolarım:)
|
Satı Hanım hepsi çok çok güzel ama 588 deki katır tırnağına bayıldım doğrusu rengi de farklı. Çiçekli kalma süresi ne kadar acaba ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Satı'cığım çiçeklerinin hepsi de çok güzel şenlenmiş bahçen hep böyle şen kalsın İnşallah:)
|
muhteşem satı abla hele o katır tırnağına bayıldım,bende pembesini istiyorum;)
|
bir bahce bu kadarmi güzel olurmus harikalar arajman bende isterim gelirken getir banada))))) .haseki küpenin rengide cok güzel ben burada dagbayir haseki küpelerini ariyorum renkleri genelde koyu lila ve pembe bende oldum sizden sonunda yani.disari cikttimi sürekli gözüm bahcelerde.)))) a.selam yücel ben gec gördüm selaminizi tesekürler ama zeytin öyle hepsi sie olmaz bizde istiyoruz biraz salamura.)))))o bahcede bir güzel türkkahvesi icmek var hani.kocaman öptüm canimcimm.
|
Satıcım ellerine emeklerine sağlık. Ne güzel olmuş bahçen:) Galiba "sen asıl şimdi gör beni" diyor;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Günayım güzel kardeşim,arajmanın en güzeli sana olur,haseki küpesini sen hangi renk olursa al, lila daha güzel.
Zeytinin bu seneki mahsulünü, ağaçlar net.üyeleriyle bölüşeceğiz:) Çayda içeceğiz, Türk kahveside, sen yeterki gel. |
Sevgili Sevim.K,zaten kışın geldiniz ve bir şey anlamadınız bu yaz mutlaka bekliyorum.
|
Bir gelicez pir gelicez. Hem Satı ablama, hem de Beşiktaş'a. :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Gündüz, bahçede fazlaca yorulduğumdan, uykum kaçtı. Bahçenizi uzun zamandır görmemiştim. Baharla birlikte enfes olmuş.
Bende, Haseki Küpelerinizin ve Katır Tırnağı' nın rengine, Gravilla Çalısı' na bayıldım. Sanırım keramet bitkilerde değil! Sizde.;) Neyi, nereye dikeceğinizi ve nasıl çiçek açtıracağınızı biliyorsunuz. Elinize sağlık. Hakikaten çok enfes bir bahçe yaratmışsınız. |
Sayın Orhan Özbilgiç,o güzel sözlerinizle beni çok mutlu ettiniz, çok teşekkür ederim,haseki küpesi yaza tohum verdiğinde, bolca tohumlarımız olacak ve seneye sizin bahçenizi süsleyecek saygılar.
|
Ahh ah şimdide haseki aramaya düşeceğim yollara sizinkileri gördükten sonra.Ellerinize sağlık Satı hanım bahçenizin her köşesi bütün çiçekleriniz çok güzel.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025