![]() |
Alcenciğim evet kesin bizim nazarımız değdi çok şükür atlattık.
Sevgili Kıbrısdoğa, çok teşekkürler, umarım daha güzeli olur bahçeniz, meyve ağaçlarım var fakat bahçe daha dört yıllık olduğu için, ağaçlarda çok küçük yeni meyve vermeye başladılar, bu yaz sanıyorum meyvesi artar sevgiler. Sevgili sevimk, aslında hep dikkat ediyorduk fakat armut öyle yaramazki gözle kaş arasında hallediyor, çok teşekkür ederim sevgiler saygılar. Sevgili barışgülü çok teşekkürler. |
Cumhur bey hoş geldiniz nasılsınız?
Kemiğe ihtiyacı yok zaten tüm vitaminleri mamaları reçeteyle alındığı için kemiği yemesede olur fakat armuta anlat bunu:) Deli gibi kemik istiyor hazır kemiklerden alıyorum onu en geç bir saatte halledip tekrar istiyor, ağzına kemik aldıysa yanına yaklaşmak mümkün değil, çok şükür ucuz atlattık, ameliyat bile geçirebilirdi. Sevgili Sevim4, çok iyi çok sağol arkadaşım. Manolyacığım canım, ne kadar dikkat etsende gözle kaş arasında bulup yiyor o kadar dikkat ettiğimiz halde sağol arkadaşım teşekkürler. Sevgili nurcan, nasıl üzüldüğümüzü tahmin edersin, iki gece sabaha kadar o kustu ben başında ağladım, ablaları burda değildi onlara bile söyleyemedim çok üzücü bir olay umarım daha yaşamayız sevgiler. |
Ah canım çok geçmişler olsun. Nasıl üzüldüğünü, ağladığını tahmin edebiliyorum. Pek zor oluyor böyle durumlar gerçekten. İyi de ne yapsın onun doğasında var kemik yemek. Bir biçimde bir çözüm bulunacak artık.
Satıcım senin Sapanca'ya getirdiğin sedum sieboldii 5 tane yavru yaptı. Minicik minicik bekleşiyorlar baharın gelmesini. O tek bir dal bile harika çiçekler açmıştı çok mutlu olmuştum. Bakalım bu sonbahar ne göreceğim. Tekrar teşekkür ederim:) |
Sevgili Satı hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. Sevgiler...
|
Sevgili Nevsune, çok teşekkürler tahmin ediyorsunuz inan bana günlerdir yeni yeni kendimize geldik, evet engellemek mümkün değil sokağa çıktığı an aklı kemik aramakta:)
sedum sieboldini sağlıkla büyüt bir kaç yıl sonra saksılara sığmayacak, senin getirdiğin güzellerde büyümeye çalışıyor sevgiler. Sevgili Periş, çok çok teşekkürler sevgiler saygılar. |
Armut:)
3 Eklenti(ler)
Kızımın hastalıktan sonraki hali, canavar gibi serum ve iğnelerden sonra.
|
Sevgili Satı'cığım,
Çok sevindim inan bu şirin armutun iyileştiğine. Maşallah çok mutlu görünüyor. Birdaha böyle bir şanssız olay yaşamamanı diliyorum. Resimlerini paylaşman iyi oldu özlemiştim zaten. Karda koşturup oynamaya bıyılıyor değil mi. Selam ve sevgilerimle |
Satıcım, armut maşşallah iyi görünüyor gözün aydın canım.
Karda oynamaya bayılıyorlar, keşke yanımda olsada biraz mıncıklasam sen neler yapıyorsun.Bizde kar altında kaldık, inşallah bahçeler fazla hasar görmez. Sağlıcakla kal canım.... |
Sevgili manolya, eğer oynasak sabaha kadar oynayacaktı, fakat tam serumlarının bittiği gündü bir saat kadar oynattık korktuk, tekrar hasta olur diye bir görseydiniz inanın çocukların içinde resmen çocuklar kadar mutlu koşuşturuyordu, komşular karla oynarken fotoğraf çekmişler armut her fotoğrafta var:)
alcenciğim evet bayılıyor karda oynamaya:) Umarım bahçeler zarar görmez, fakat benim melisanın yaprakları hepsi üşümüş umarım kendisi donmaz, burasıda resmen kar altında kaldıinşallah ufak hasarlarla atlatırız donu. |
Sati hanim uzun zamandir foruma bir ugrayip kaciyorum evdeki isler rahat vermiyor. Basiniza gelenlere cok üzüldüm gecmis olsun. Size kar oldukca yogun gelmis bu kis bizde henüz bahar var. Gündüz 6-7 dereceyi buluyor, bu ay icin anormal bir sicaklik.
|
Alıntı:
İnanın sizi kutluyorum maşallah diyeyim küçük bebeğin varken, bu kadar girmeniz bile başarı sevgiler bebişleri öpüyorum:) |
Alıntı:
|
Sevgili canannuman, hoş geldiniz çok teşekkürler sevgiler.
|
Satı'cığım ucuz atlatmışsınız. Allahtan çabuk toparlamış baksana kardaki hallerine tüm şirinliğini ortaya koymuş.
Ailenin bir ferdi gibi onlarda sevildiğini bilince sadık dost olarak kalıyorlar. |
Evet fatma hanım ucuz atlattık kızım serumlarda çok korktu fakat çabuk iyileşti, çok şükür sevgiler teşekkürler.
|
Tebrik
Sayfanızı gezdim. Farklı güzellikleri bizlerle paylaştın. Teşekkür ederim.
|
Geçmiş olsun Armut'a , bu da bize ders olsun, köpeklerimize tavuk kemiği vermeyelim.
|
Sayın kamelyavadisi, bahçeme hoş geldiniz çok çok teşekkürler saygılar.
Sevgili mandalinci, çok teşekkürler bana çok büyük ders oldu, bahçemde uzun uzun anlatmamın en büyük nedeni buydu aslında, herkes okusun diye sevgiler. |
Güzel gönüllü insanlara doğa nasıl da cömert davranıyor, orkideler bonus:)
Sevgili satı hanım güzellikler arasında dolaşırken kaya bahçesine atladım bir daha çıkamadım ;) kaldığım yerden tekrar devam edeceğim. Bu arada armut ve size geçmiş olsun. Şirin şey içim sızladı yazılanları okurken. Anne çiçeğiniz beni çok duygulandırdı. Sabah uyandığınızda bir çok çiçeği yerinde bulamazsanız şaşırmayın lütfen :dilli: Aslında bahçenizin tamamını kucaklayıp alasım geldi taşıyamadım. :( Ben henüz yolun başındayım, bahçemi oluştururken size sık sık uğrayacağım , sevgiler. |
Alıntı:
Anne çiçeği, evet ona baktığımda veya elimle okşadığımda annemi hissediyor gibi oluyorum yirmi beş, otuz yıllık bir çiçek. Bahçemi tam gezin nelerden isterseniz liste yapın, kurutmadığım elimde olan ne varsa göndermeye hazırım, istediğiniz zaman uğrayın memnun olurum sevgiler saygılar. |
arkadaşlar Satı abla yarışmada bizi zeytin ağacıyla vurabilir haberiniz olsun:)
|
Alıntı:
Zeytin ağacımda zaten bahçede kaybolmuş:) Sizlere başarılar diliyorum:) |
hiç birşey olmaz abla bak göreceksin bir aya kalmaz bahçelerimiz umduğumuzdan çok güzel olacak :)
|
Ahh satı aslında bizide yarışacak bir ot bile kalmadı, çiçekten geçtik. bu bahçe yarışması
eskici değil,onun için canını sıkma bu yarış laf aramızda yücelde.. |
Hiç beni kandırmayın ben yokum:D
sizlere başarılar sevgili Yücel ve alcen:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca tarihi eserlerim beşiğim ve at arabam olmazsa kesinlikle katılmam yarışa:D |
Sevgili Satı Uğurtan, kış aylarında bahçelerin tadı olmuyor diye bir süredir bahçenize gelmiyordum. Armut'un başına gelenlerden de şimdi haberim oldu. İyileştiğine çok sevindim. Geçmiş olsun. Sağlık olmayınca hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Bütün ailenize sağlıklı günler dilerim. Sevgilerimle...
|
Alıntı:
Bahçelerde uçuşan kelebekler kuşlar böcekler, yerlerde papatyalar, çimler çiçekler olmayınca, birde üstüne soğuk olunca, inan hiç tadı yok çok haklısın:) Yazın bahçelerin en şen olduğu dönemde beklerim, sevgiler saygılar. |
Alıntı:
Bu ara biraz kafam dalgın, heyecan sevinç gurur üzüntü özlem tüm duyguları aynı anda yaşıyorum, biliyorsun Deryamın Amasraya baba memleketine ataması oldu, onun telaşı içindeyiz yarın gidiyor, allah herkese nasip etsin, kızımada hayırlı uğurlu olsun hepinizi öpüyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025