![]() |
Satıcığım iki gündür cemoyla beraberim inan beni çok rahatlattı, güldürdü bile baş ağrılarım azaldı durup durup ağlamalarım azaldı.elimde değil arkadaşım ben bu yaşımda annemin kucağında yatardım, beni en çok üzen onu şimdiden çok özledim nasıl dayanacağım bilemiyorum.Allahım bana güç versin diye yalvarıyorum annelerin asla yaşı olmuyor kaybedeceğim hiç aklıma gelmedi.Satıcığım toplantıya gelmek gerçekten bana çok iyi gelirdi, 26 sında annemin kırkı var inşallah başka zaman hayatım.Bir gün atlar geliriz seni çok öpüyorum sen gerçekten zarif bir kızsın hoşca kal arkadaşım.
|
Alıntı:
Canım gün geçtikçe bu yürekteki sızı azalıyor fakat özlem aynı kalıyor allahım sana güç küvvet versin, ne mutlu sana cemo gibi bir dost var yanında, İstanbula gelmeni çok isterdim iyi gelirdi sana, istediğin zaman cemoyla atlayıp gelin, iltifatların için çok çok teşekkürler bende seni çok öpüyorum. |
Satıcığım bahçeni gezerken mavi yasemin gördüm, bende vardı kışın bahçede dondu.Seninki bahçede ekilimi canım öpüyorum.
|
Sevgili alcen, evet bahçede geçen yılki kışı geçirdi fakat kış ılıman geçti çok soğuk olduğunda dayanırmı bilmem, bende seni öpüyorum sevgiler.
|
Satıcım, dün akşam hem yeğenimin düğünü, hemde başka bir arkadaşımın düğünü vardı. İkiside aynı tesisteydi beş dakika öbür düğüne kaçtım orada gördüm canım.Sen nasılsın canım, ben istanbul dönüşü hiç oturmadım desem yeri var neyse hepsini işlerin hallettik.
aldığım çiçeklerin bile fırsat bulup hepsini ekemedim hayatım çok, çok, çok öpüyorum. |
Sevgili alcen, düğünü olan çiftlere hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim, sanada ilginden dolayı teşekkürler bende seni öptüm sevgiler.
|
Sevgili Satı Uğurtan yeni yılınız kutlu olsun..2012 de mutlu sağlıklı ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler...:)
|
Sevgili Satı Hanım (canım hemşehrim)
YENİ YIL tüm ailenize uğur, sağlık, sevinç ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Selam ve sevgilerimle Asu |
Sevgili Satı hanımcım yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler ;)
|
Sevgili satı hanım yeni yılınız kutlu olsun.
|
Yeni yılınız kutlu olsun
|
Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,sağlık ve bol kazançlı yıllar dilerim.
Ailenle birlikte. |
Satı'cığım yeni yılınızı kutlar mutluluk,huzur ve sağlık dilerim:)
|
Sevgili Satı, yeni yılını kutlar, ailenle birlikte sağlıklı , mutlu yıllar dilerim.
|
Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı , huzurlu , mutlu bir yıl dilerim..
|
Satı Hanım mutlu yıllar
|
Sati hanim, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.
|
Sevgili berrinb, Manolya, Periş, sevim4, hk50, alcen, günebakan, Fatoş, Fatma Sunay, gulbirsen, ciceksever70, hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkürler sizlerinde yeni yılı kutlu olsun, sevgiler saygılar.
|
Merhaba.
Satı armut nasıl oldu, tamamen iyileştimi merak ettim. |
Alıntı:
|
Sevgili Satı, köpeğinizin rahatsızlığına üzüldüm..geçmiş olsun...İşte ,bu havyanlarımız böyle rahatsızlıklarında bizi çok üzüyorlar...İnsan rahatsızlığına da benzemiyor...dilleri yok zor anlaşılıyor...Bende kedimi kaybettiğimde günlerce unutamadım...tanrı korusun...
tavuk kemiğini kedi ve köpeklere verilmemesini veterinerden duymuştum...Bağırsaklarını deliyormuş...Neyse çabuk atlatmışsınız...tanrı bir daha göstermesin...selam ve sevgiler..:) |
Çok şükür kötü şeyler olmadan düzeldi,armuda nazar değdi satı o cok tatlı bir armut.
Maşşllah allah nazardan saklasın,kendine iyi bak kucak dolusu sevgiler. |
Sevgili Satı hanım, bahçeniz çok güzel. Tüm çiçekler, kaktüsler birbirinden zarif. Benimde sizinkine benzetmeye çalıştığım bir bahçem var, el emeği göz nuru :) meyve ağaçlarnızı göremedim? :)))
|
Satıcım geçmiş olsun. İyileşiyor olması güzel armutun. Bundan sonra daha dikkatlı olursunuz kemik konusunda veterinerden aldığınız bilgi doğrultusunda. Bu da bir tecrübedir, karşılaştığımız yeni durumlarla bilmediklerimizi öğreniyoruz zaman içinde.
Armuta ve size tekrar geçmiş olsun sevgili satı. |
bahçeniz çok güzel elinize sağlık özellikle kektüsleri çok beğendim.
|
Satı Hanım,
Kemikleri çekiç, keser vs. bir aletle kırıp vermek bir çözüm olabilir. Geçmiş olsun. Selamlar, sevgiler. |
Sevgili satı hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
|
Sevgili Satı'cıgım
Yeni ögrendim. Size ve Armuta geçmişler olsun:( Neyseki iyileşti haberini de yazmışsınız içim ferahladı. Tavuk kemiği çok tehlikeli evet. Aman amannn dikkat. Birdaha böyle bir üzüntü yaşamamanız dileklerimle. Selam ve sevgiler |
Geçmiş olsun Satı hanım.Nasıl can sıkıcı bir durum olduğunu tahmin ediyorum.Birlikte yaşadıkça öğreniyoruz.Kendini çabuk toparlar ,üzülmeyin.
Sevgiler |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025