agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

alcen 22-11-2011 01:55

Satıcığım iki gündür cemoyla beraberim inan beni çok rahatlattı, güldürdü bile baş ağrılarım azaldı durup durup ağlamalarım azaldı.elimde değil arkadaşım ben bu yaşımda annemin kucağında yatardım, beni en çok üzen onu şimdiden çok özledim nasıl dayanacağım bilemiyorum.Allahım bana güç versin diye yalvarıyorum annelerin asla yaşı olmuyor kaybedeceğim hiç aklıma gelmedi.Satıcığım toplantıya gelmek gerçekten bana çok iyi gelirdi, 26 sında annemin kırkı var inşallah başka zaman hayatım.Bir gün atlar geliriz seni çok öpüyorum sen gerçekten zarif bir kızsın hoşca kal arkadaşım.

Satı Uğurtan 22-11-2011 16:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 881455)
Satıcığım iki gündür cemoyla beraberim inan beni çok rahatlattı, güldürdü bile baş ağrılarım azaldı durup durup ağlamalarım azaldı.elimde değil arkadaşım ben bu yaşımda annemin kucağında yatardım, beni en çok üzen onu şimdiden çok özledim nasıl dayanacağım bilemiyorum.Allahım bana güç versin diye yalvarıyorum annelerin asla yaşı olmuyor kaybedeceğim hiç aklıma gelmedi.Satıcığım toplantıya gelmek gerçekten bana çok iyi gelirdi, 26 sında annemin kırkı var inşallah başka zaman hayatım.Bir gün atlar geliriz seni çok öpüyorum sen gerçekten zarif bir kızsın hoşca kal arkadaşım.

Alcen, canım inan duygularını içini hislerini neler düşündüğünü çok iyi anlıyorum, unutmak çok zor zaten unutman mümkün değil, ben annemi kaybedeli on yıl oldu, daha bu gün gibi inan bana annenin yaşı olmuyor, bende 72 yaşında kaybettim, bana göre çok erkendi inan.
Canım gün geçtikçe bu yürekteki sızı azalıyor fakat özlem aynı kalıyor allahım sana güç küvvet versin, ne mutlu sana cemo gibi bir dost var yanında, İstanbula gelmeni çok isterdim iyi gelirdi sana, istediğin zaman cemoyla atlayıp gelin, iltifatların için çok çok teşekkürler bende seni çok öpüyorum.

alcen 27-11-2011 23:33

Satıcığım bahçeni gezerken mavi yasemin gördüm, bende vardı kışın bahçede dondu.Seninki bahçede ekilimi canım öpüyorum.

Satı Uğurtan 30-11-2011 00:04

Sevgili alcen, evet bahçede geçen yılki kışı geçirdi fakat kış ılıman geçti çok soğuk olduğunda dayanırmı bilmem, bende seni öpüyorum sevgiler.

alcen 25-12-2011 23:12

Satıcım, dün akşam hem yeğenimin düğünü, hemde başka bir arkadaşımın düğünü vardı. İkiside aynı tesisteydi beş dakika öbür düğüne kaçtım orada gördüm canım.Sen nasılsın canım, ben istanbul dönüşü hiç oturmadım desem yeri var neyse hepsini işlerin hallettik.
aldığım çiçeklerin bile fırsat bulup hepsini ekemedim hayatım çok, çok, çok öpüyorum.

Satı Uğurtan 26-12-2011 23:18

Sevgili alcen, düğünü olan çiftlere hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim, sanada ilginden dolayı teşekkürler bende seni öptüm sevgiler.

berrinb 30-12-2011 20:55

Sevgili Satı Uğurtan yeni yılınız kutlu olsun..2012 de mutlu sağlıklı ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler...:)

Manolya_ 30-12-2011 22:45

Sevgili Satı Hanım (canım hemşehrim)
YENİ YIL tüm ailenize uğur, sağlık, sevinç ve mutluluklar getirmesini diliyorum.
Selam ve sevgilerimle
Asu

Periş 30-12-2011 22:50

Sevgili Satı hanımcım yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler ;)

sevim4 31-12-2011 11:02

Sevgili satı hanım yeni yılınız kutlu olsun.

hk50 31-12-2011 11:12

Yeni yılınız kutlu olsun

alcen 31-12-2011 12:59

Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,sağlık ve bol kazançlı yıllar dilerim.
Ailenle birlikte.

günebakan 31-12-2011 13:22

Satı'cığım yeni yılınızı kutlar mutluluk,huzur ve sağlık dilerim:)

Fatoş 31-12-2011 13:42

Sevgili Satı, yeni yılını kutlar, ailenle birlikte sağlıklı , mutlu yıllar dilerim.

fatma sunay 31-12-2011 14:29

Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı , huzurlu , mutlu bir yıl dilerim..

gulbirsen 31-12-2011 18:51

Satı Hanım mutlu yıllar

ciceksever70 31-12-2011 20:35

Sati hanim, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.

Satı Uğurtan 01-01-2012 02:40

Sevgili berrinb, Manolya, Periş, sevim4, hk50, alcen, günebakan, Fatoş, Fatma Sunay, gulbirsen, ciceksever70, hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkürler sizlerinde yeni yılı kutlu olsun, sevgiler saygılar.

alcen 15-01-2012 23:35

Merhaba.
Satı armut nasıl oldu, tamamen iyileştimi merak ettim.

Satı Uğurtan 15-01-2012 23:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 899965)
Merhaba.
Satı armut nasıl oldu, tamamen iyileştimi merak ettim.

Sevgili alcen, çok teşekkürler iki gündür iyi sayılır, bir hafta önce kusmaya başladı yerinden kalkmıyor yemiyor içmiyor ve sürekli kusuyordu, doktora götürünce film çekildi, kan tahlileri yapıldı ve filmde bağırsağında yediği kemikten dolayı iki yerde büyük tahriş görüldü beş günlük serum ve ilaç tedavisiyle (hala devam ediyor) ancak düzelebildi, lütfen köpek bakanlar asla tavuğu kemikli vermeyin, bizimki hem sokakta bulduğu kemikleri hemde seviyor diye bazan ızgara yaparken bizde verebiliyorduk, bundan sonra asla az daha kızımı öldürüyorduk, çok korktuk çok şükür düzeldi sevgiler.

berrinb 16-01-2012 00:06

Sevgili Satı, köpeğinizin rahatsızlığına üzüldüm..geçmiş olsun...İşte ,bu havyanlarımız böyle rahatsızlıklarında bizi çok üzüyorlar...İnsan rahatsızlığına da benzemiyor...dilleri yok zor anlaşılıyor...Bende kedimi kaybettiğimde günlerce unutamadım...tanrı korusun...

tavuk kemiğini kedi ve köpeklere verilmemesini veterinerden duymuştum...Bağırsaklarını deliyormuş...Neyse çabuk atlatmışsınız...tanrı bir daha göstermesin...selam ve sevgiler..:)

alcen 16-01-2012 00:17

Çok şükür kötü şeyler olmadan düzeldi,armuda nazar değdi satı o cok tatlı bir armut.
Maşşllah allah nazardan saklasın,kendine iyi bak kucak dolusu sevgiler.

Kibrisdoga 16-01-2012 01:14

Sevgili Satı hanım, bahçeniz çok güzel. Tüm çiçekler, kaktüsler birbirinden zarif. Benimde sizinkine benzetmeye çalıştığım bir bahçem var, el emeği göz nuru :) meyve ağaçlarnızı göremedim? :)))

sevim.K 16-01-2012 03:41

Satıcım geçmiş olsun. İyileşiyor olması güzel armutun. Bundan sonra daha dikkatlı olursunuz kemik konusunda veterinerden aldığınız bilgi doğrultusunda. Bu da bir tecrübedir, karşılaştığımız yeni durumlarla bilmediklerimizi öğreniyoruz zaman içinde.

Armuta ve size tekrar geçmiş olsun sevgili satı.

barışgül 16-01-2012 04:20

bahçeniz çok güzel elinize sağlık özellikle kektüsleri çok beğendim.

Cumhur Tonba 16-01-2012 09:25

Satı Hanım,
Kemikleri çekiç, keser vs. bir aletle kırıp vermek bir çözüm olabilir. Geçmiş olsun. Selamlar, sevgiler.

sevim4 16-01-2012 10:33

Sevgili satı hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

Manolya_ 16-01-2012 11:25

Sevgili Satı'cıgım
Yeni ögrendim. Size ve Armuta geçmişler olsun:(
Neyseki iyileşti haberini de yazmışsınız içim ferahladı.
Tavuk kemiği çok tehlikeli evet. Aman amannn dikkat.
Birdaha böyle bir üzüntü yaşamamanız dileklerimle.
Selam ve sevgiler

nurcanaybay 16-01-2012 12:35

Geçmiş olsun Satı hanım.Nasıl can sıkıcı bir durum olduğunu tahmin ediyorum.Birlikte yaşadıkça öğreniyoruz.Kendini çabuk toparlar ,üzülmeyin.

Sevgiler

Satı Uğurtan 16-01-2012 13:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 899978)
Sevgili Satı, köpeğinizin rahatsızlığına üzüldüm..geçmiş olsun...İşte ,bu havyanlarımız böyle rahatsızlıklarında bizi çok üzüyorlar...İnsan rahatsızlığına da benzemiyor...dilleri yok zor anlaşılıyor...Bende kedimi kaybettiğimde günlerce unutamadım...tanrı korusun...

tavuk kemiğini kedi ve köpeklere verilmemesini veterinerden duymuştum...Bağırsaklarını deliyormuş...Neyse çabuk atlatmışsınız...tanrı bir daha göstermesin...selam ve sevgiler..:)

Sevgili berrin hanım, çok teşekkürler,inanın üzüntüden bir haftadır eşimle ne yedik ne içtik onun başında bekledik çok şükür iyi artık, ben kaybetmeyi aklıma bile getiremiyorum çok kötü oluyorumumarım daha böyle üzücü olaylar yaşamazsınız sevgiler saygılar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025