![]() |
Kış çiçekleri kasımpatılar harika kabağın şekli de çok ilginçmiş kağıt çiçeğini ne yazıkki tutturamadım. Ama bahçen de herşey çok güzel görünüyor gene arkaşım harikalar:)
|
Sevgili Satı, kasımpatılar coşmuş görünüşleri harika Ağaç minesi, kağıt çiçeği(Achimes), petunyalar mükemmel rengarenk cıvıl cıvıl. Süs kabağının şekline bayıldım Zeki beyin hediyesi çok güzelmiş bana gönderdiğin güzeller hemen hemen hepsi tuttu inşallah çiçeklerinide görmek nasip olur tekrar çok teşekkür ederim bu güzelleri paylaştıgın için iyiki varsınız ;) ellerinize emeklerinize sağlık Mersinden Selam ve Sevgiler...
|
Satı ablacım kasımpatılarına ve süs kabağına bayıldım. Ellerinden öpüyoruz.
|
Sevgili günebakan, çok teşekkürler kış çiçekleri coştu bu son yağmurlar çok iyi geldi bahçelere kasımpatıların bazısı erken açtı bazıları daha tomurcuk ve renkleri değişik çıktı geçen yıl çeşidim daha çoktu bu yıl çoğu beyaz, kağıt çiçeği ben en iyisi sana bu yıl ilkbaharda ayrı saksıda tuturayım, biraz zor tutuyor ben senelerdir ilk defa bu yıl bir kaç kök tuturabildim.
|
Alıntı:
|
Furkancığım canım kardeşim, çok teşekkür ederim seni görmek çok güzel, bahçeme hoş geldin, Adaya ve sana kucak dolusu sevgiler bende sizi öpüyorum.
|
Sevgili Satı kasımpatılar harika renkleri muhteşem. Ben gece mumunu saksıya diktim. Acaba yerde daha mı iyi olur. Şimdilik canlı görünüyorlar umarım kışı atlatırlar.
Selamlar... |
Alıntı:
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Yeni güzellikler, yıldızlarımdan ilk çiçek açan, beyaz maviş açmaya devam ediyor, mavi yasemin hala çiçek açıyor ve süs narım.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Son kasımpatılarım ve meyvesi ve çiçeği aynı anda açan nadir meyvelerden biri goji berri.
|
Sevgili Satı,
Bahçen her geçen gün güzelleşiyor, emeğinin karşılığını aldığın heyecan ve coşku dolu mesajlarına yansıyor. Sonbaharın renkleri bahçeni sarmış,eline sağlık. |
Sevgili Satı,Sonbaharın renkleri bahçeni sarmış,kasımpatılar maviş mükemmel ,eline sağlık Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı kasımpatıların renkleri çok güzel goji beriyi kızılcığa benzetiyorum aynı büyüklükte. Benim beyaz mavişte seninki gibi çoşkulu açmaya başladı. Hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık. Selamlar....
|
Sevgili Periş çok çok teşekkürler çok sağolun.
Sevgili Fatma hanım, çok teşekkürler Goji beri meyvesi şekil olarak evet çok benziyor fakat büyüklükleri goji beri meyvesi çok küçük, evet ya beyaz maviş coşmuş durumda sevgiler saygılar. |
Satı'cığım beyaz maviş çok güzel açmış, süs narım yapraklarını döktü kışın bu yaprakların döker miydi bilemedim ama seninkinin maşallahı var. Bayramını kutlar, sana ve ailene sevgiler.
|
Satı hanım ,
küçüğü fotoğraflar da hiç göremedim .Keyfi yerinde mi ? |
Alıntı:
Bende sizin bayramınızı kutluyorum sevgiler saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Artık çocukluktan çıkıp genç bir hanım olmuş .İkinci fotoğraf çok hoş ,sıcacık :)
Nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum ( ailecek ). |
çok sevimli bir köpecik
|
armut hanımın doğum günü kutlu olsun :)
bahçeniz çok renkli bıcır bıcır , ne ararsan var cinsinden. güle güle, güzelliklerle sefasını sürersiniz inşallah. |
Sevgili nurcan, çok teşekkür ederim genç kız ama çılgın bir genç kız çok yaramaz çok şımarık babaya aşırı düşkün resmen aşık, diğer iki ablanın resmen papucu dama atıldı:)
Sayın Selehattin67,çok teşekkürler saygılar. Sevgili İlksenozturk, güzel iltifatlarınız için çok teşekkür ederim sevgiler. |
Hayvan bile olsa sevildiğini anlayıp nasılda masum bir şekilde sahibine sarılıyor. Çok güzel baba bu kadar severse tabi şımarır....
|
Sevgili fatma hanım, eşim deniz ast subayı yıllarca gemilerde çalıştığı için çocukların büyümesinde hiç evde olamadı, dolayısıylada çocuk sevgisine doyamadı, bu sevgiyi şimdi armutta çıkarıyor, resmen ölüyor armuda elini yüzünü yalıyor armudun, armutta onun:)
|
Satıcım bahçen çok güzel herzamanki gibi. Emek ve sevgi fışkırıyor her yandan. Armut çok güzel bir köpek, sevildiğini biliyor ve çok mutlu babacığın kucağında, aslında babada çok mutlu görünüyor:p
İyi bayramlar diliyorum hepinize, sevgiyle:) |
Armut çok güzel bir köpek, maşallah pekde sevimli çok mutlu babasının kucağında harika...
İyi bayramlar diliyorum hepinize, sevgiler;) |
Sevgili sevim.K, sevgi dolu yorumlarınıza çok teşekkür ederim, bizde sizin bayramınızı kutluyoruz saygılar.
Sevgili Periş, çok teşekkür ederim evet babaya aşık, deli oluyor babaya, sizlerede iyi bayramlar saygılar. |
Sevgili Armut ne cabuk büyüdü, serpildi de genç bayan oldu. Babasının kucağındaki bakışlara bakarmısın offf. Babada mest olmuş belli. Satıcan, kap gel Armutu bize, oynasınlar Paşa ile doya doya.
Seni ve bahceni özlemişim:)) |
Alıntı:
Armut kız olunca oğlu olanlara gitmiyorduk:o Kızımın kısırlık ameliyatı olunca artık her yere gezmelere gidiyoruz en kısa zamanda ya siz gelin ya biz geliriz:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025