agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 27-09-2011 23:28

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Bahçeden bir kaç güzellik, soğanlı bitkilerden biri açınca şok oldum bu bitkinin bu mevsimde açtığını bilmiyordum.
Ayrıca geçen yıl bahçemde çok güzel çiçekleri olan bitkinin, bu yıl sevgili tturtun bahçede yer elması olduğunu öğrendiğimdeki şaşkınlığımı unutamam:D

Satı Uğurtan 27-09-2011 23:40

Bahçem

5 Eklenti(ler)
Ağaç menekşem hala çiçekleriyle beni mutlu ediyor, yabani olduğunu düşündüğüm bir bitki çok güzel çiçek açtı, paşa bıyığı bu yıl çok keyifli açmadı, ve çiçekleriyle göz dolduran güzellik.

Sevgi Durul 27-09-2011 23:46

Sevgili Satı, ilk fotoğraftaki güz çiğdemi galiba. Aynı renkten ben de de açtı. Gördüğümde hem şaşırdım, hem sevindim. Ağaç menekşenin çiçekleri de çok güzel. Sağlıkla sefasını sürmen dileklerimle... Sevgiler...

Periş 28-09-2011 10:36

Sevgili Satı sarı çiğdem harika ağaç menekşesi çok güzel görünüyor duruşuyla mavi kelebek çiçeğine benziyor sanki her biri birbirinden güzel maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...

jineop 28-09-2011 21:27

Ablam, adı üstünde güz çiğdemi:D Ağaç menekşesi çok güzel, yerini de sahibini de çok sevmiş. Selamlar , sevgiler...

fatma sunay 28-09-2011 21:30

Sevgili Satı hanım soğanlı bitki güz çiğdemi benim bahçedekileride açmaya başladılar. Ben onları dağlardan söküp getirmiştim. Ağaç menekşesi devamlı açıyormu çok güzel görüntüsü var. Yer elması bende de var çiçeklerini çok seviyorum.Çıkarıp yediklerimizin kabuklarını aynı yere ekiyoruz bir sonraki sene daha çok oluyor.

Sağlıcakla kal...

Lunlun 28-09-2011 22:27

Her mevsim ayrı güzel bir bahçeniz var. Sizi ziyaret etmek İzmit'e gelince yapılacaklar listesinde hızla yükseliyor, haberiniz olsun. :) Kolaylıklar dilerim. Saygılar selamlar

Satı Uğurtan 28-09-2011 23:47

Sevgili SDurul,çok teşekkür ederim, adınıda bilmiyorum ne zaman almışım nerden gelmiş onuda hatırlamıyorum fakat açtığını görünce nasıl sevindim anlatamam sevgiler.

Sevgili Periş, çok sağol umarım daha güzelleri senin olur sevgiler.

Satı Uğurtan 29-09-2011 00:01

Sevgili lir, çok çok teşekkürler canım, güz çiğdeminin ne adını biliyorum nede görmüşüm bahçeme ne zaman diktiğimi bile hatırlamıyorum:)
açınca çok sevindim, ağaç menekşem çok güzel bende çok seviyorum çiçekli halide uzun kalıyor sevgiler.

Sevgili Fatma hanım, ağaç menekşesi yılda bir defa açıyor fakat çiçekleri bir aydan fazla kalıyor, çok güzel bir görüntüsü var, çiçekleri salkım gibi. Yer elmasının çiçekleri harika, geçen yıl nerden geldiyse bir kök çıktı bahçede bu yıl aynı yerden bir sürü çıktı. tturtun bahçeye gidene kadar ben onu çiçek açan bir bitki sanıyordum, yer elması olduğunu orda öğrendim, çok hoştu resmen şok oldum:)

Sevgili Lunlun, iltifat ediyorsunuz çok teşekkürler evim ve kapım her zaman açıktır her zaman beklerim sevgiler saygılar.

kelebekçalısı 29-09-2011 00:12

Sevgili Satı hanım bahçenizi zaman zaman takip ediyorum bu aralar kendi bahçeme zaman ayıramadım yarın köye dönüyorum sonbahar resimlerimi yüklerim, görüşmek dileğiyle selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Satı Uğurtan 29-09-2011 00:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kelebekçalısı (Mesaj 864206)
Sevgili Satı hanım bahçenizi zaman zaman takip ediyorum bu aralar kendi bahçeme zaman ayıramadım yarın köye dönüyorum sonbahar resimlerimi yüklerim, görüşmek dileğiyle selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Sevgili kelebekçalısı, çok teşekkür ederim bende sizin bahçeyi sık sık geziyorum, oldukça dinlendirici gözü yormayan insana huzur veren bir görüntüsü var bahçenizin sevgiler saygılar.

Cumhur Tonba 29-09-2011 01:07

1981. Gözlerim bayram yaptı. Harika.
Merhaba Satı Hanım. Selamlar.

Satı Uğurtan 29-09-2011 20:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 864213)
1981. Gözlerim bayram yaptı. Harika.
Merhaba Satı Hanım. Selamlar.

Sevgili Cumhur bey merhaba, nasılsınız çok çok teşekkürler sevgiler saygılar.

hüzün 02-10-2011 18:45

ağaç menekşesini ilk kez sizin bahçenizde gördüm Satı Ablacığım, sağlıkla büyür inşaallah, kasımpatılarınıaz ne alemde acaba?

Satı Uğurtan 03-10-2011 10:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hüzün (Mesaj 865567)
ağaç menekşesini ilk kez sizin bahçenizde gördüm Satı Ablacığım, sağlıkla büyür inşaallah, kasımpatılarınıaz ne alemde acaba?

Canım kardeşim seni bahçemde görmek çok güzel, çok teşekkürler kasımpatılar yeni yeni açmaya başladılar tam açsınlar fotoğraflarını yüklerim sevgiler.

nurguldk 06-10-2011 10:24

Satı Hanım,
Ankara'nın şu soğuk günlerinde bahçenizi gezmek nasıl keyifliydi anlatamam. Maşallah sizde de yok yokmuş hani, ona rağmen bi çırpıda gezdim bahçeyi :)) Sarmaşık güller, ılgın :)) ve Hasekiler gerçekten çok güzel.

Bu arada Güngör Hanımın kardeşiniz olduğunu öğrendim. Ne kadar şanslısınız. Gerçi Güngör Hanım sitede herkesi bilgileriyle aydınlatıyor zaten. Biz de şanslıyız yani :))

Yalnız benim siyah ve pembe domatesten edinmeniz şart gibi göründü bana :) Bu konuda benden istekleriniz olursa seve seve.

ciceksever70 06-10-2011 14:33

Yer elmasinin o bitki oldugunu okuyunca ben de sasirdim simdi. Komsum vereyim istersen demisti icimden kocaman oluyor ekecek yer bulamam diye gecirip istemedim. Cesit cesit cicek var sizde de bazen bahceyi sadelestireyim diyorum ama benim gibi bol cicekli bahceleri gezince yine vazgeciyorum. Insan rengarenk cicekleri görünce kendini cok mutlu hissediyor. Sevgiler.

Satı Uğurtan 06-10-2011 19:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk (Mesaj 866785)
Satı Hanım,
Ankara'nın şu soğuk günlerinde bahçenizi gezmek nasıl keyifliydi anlatamam. Maşallah sizde de yok yokmuş hani, ona rağmen bi çırpıda gezdim bahçeyi :)) Sarmaşık güller, ılgın :)) ve Hasekiler gerçekten çok güzel.

Bu arada Güngör Hanımın kardeşiniz olduğunu öğrendim. Ne kadar şanslısınız. Gerçi Güngör Hanım sitede herkesi bilgileriyle aydınlatıyor zaten. Biz de şanslıyız yani :))

Yalnız benim siyah ve pembe domatesten edinmeniz şart gibi göründü bana :) Bu konuda benden istekleriniz olursa seve seve.

Sevgili nurgül, çeşit çok olunca bakımıda zor oluyor bazan çeşidi azaltayım diyorum bahçeye bir giriyorum, hangi bitkileri birilerine verebilirim diyorum bakıyorum, bakıyorum, asla hiç bir türden vazgeçemiyorum:)
Evet kardeş konusunda çok şanslıyım, bitki bilgisi dışındada benim için çok özel:)
Ben bu yıl bolca her tür domates ve biber kabak fidesi diktim, çokta güzel oldu, yalnız armut(köpüşüm)koparıp koparıp yarısını yedi yarısını oynadı anlayacağınız bize yedirmedi, eşim geçen hafta bahçede bir bölümü telle kapadı armuttan kurtardık, seneye artık ektiğimiz sebzeleri biz yiyebiliriz, siyah ve pembe domateste zahmet olmazsa isterim tabi:)

Satı Uğurtan 06-10-2011 19:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 866853)
Yer elmasinin o bitki oldugunu okuyunca ben de sasirdim simdi. Komsum vereyim istersen demisti icimden kocaman oluyor ekecek yer bulamam diye gecirip istemedim. Cesit cesit cicek var sizde de bazen bahceyi sadelestireyim diyorum ama benim gibi bol cicekli bahceleri gezince yine vazgeciyorum. Insan rengarenk cicekleri görünce kendini cok mutlu hissediyor. Sevgiler.

Sevgili çiçeksever70, gerçekten sevgili tturt bahçesinde gösterip birde adını söyleyince şok olmuştum, çiçekleri çok hoş süs bitkisi gibi,az dikersen yer çok tutmaz, ayrıca çeşit çokluğu çok zor fakat bir o kadarda güzel dediğiniz gibi benide mutlu ediyor, bebişi öpüyorum sevgiler.

Birol 08-10-2011 18:20

Merhaba sevgili satı hanım
siteyi ziyaret edipde bahcenize uğramamak olurmu.:)
Yine çok güzel çiçekler yaratmışsınız bahcenizde çalışmalarınızda kolaylıklar dileri. Sağlıcaklakalın.

Satı Uğurtan 09-10-2011 22:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Birol (Mesaj 867823)
Merhaba sevgili satı hanım
siteyi ziyaret edipde bahcenize uğramamak olurmu.:)
Yine çok güzel çiçekler yaratmışsınız bahcenizde çalışmalarınızda kolaylıklar dileri. Sağlıcaklakalın.

Sevgili Birol bey, hoş geldiniz sizi görmek çok güzel, çok teşekkürler sevgiler saygılar.

Cumhur Tonba 10-10-2011 01:23

Buradaki güzelikleri seyretmeye doyamıyorum.
Teşekkürler Satı Hanım. Bu güzelikleri bize sunduğunuz için.

Satı Uğurtan 11-10-2011 00:20

Sevgili Cumhur bey, rica ederim, ben teşekkür ederim, ne mutlu bana bahçemde seyre değer güzellikler sunabiliyorsam.

alcen 11-10-2011 09:51

Satı hanım bahcenize usulca girip gezip dolaşıp cıkıyorum.Bahçenizde sizin gibi sıcak ve çok tatlı sevgiler selamlar.

Satı Uğurtan 15-10-2011 00:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 868670)
Satı hanım bahcenize usulca girip gezip dolaşıp cıkıyorum.Bahçenizde sizin gibi sıcak ve çok tatlı sevgiler selamlar.

Sevgili alcen, çok teşekkürler iltifat ediyorsunuz, bende en kısa zamanda sizin bahçeyi görmek ve gezmek istiyorum o güzel bahçeden ağaçlar.net ailesini mahrum etmeyin lütfen:)
Sevgiler selamlar.

berrinb 16-10-2011 14:53

Sevgili Satı Uğurtan..Sarmaşıklarla kaplı ağaç varendanızın görüntüsüne bayıldım...Harika olmuş...Çiçekleriniz o kadar bol çeşitli ve ismini bilemediklerim dolu ki, tek tek ayırım yapamıyorum..Fakat bahçeniz çok güzel renklerle kaplanmış...Kokularını da tahmin edebiliyorum....Ağaç menekşesini ilk görüyorum...Toprakta mı saksıda mı yetişiyor ,birde çok yıllık bir bitki mi merak ettim....her şey fevkalade,güzeldi...Ellerinize sağlık arkadaşım...Güle güle keyfini çıkarınız...Selamlar..sevgiler...

Satı Uğurtan 17-10-2011 00:19

Sevgili berrinb, çok teşekkürler, o verandada çay keyfide güzel çıkıyor beklerim:)
Sevgili berrinb, sizin bahçelerin yanında inan benimkinin lafı olmaz, benim bahçem çok küçük, çeşit konusunda evet çeşit çok azaltayım diyorum hiç birine kıyamıyorum.
Ağaç menekşe çok yıllık bir süs ağacı, benimki bahçede dikili sanıyorum saksıdada olur, sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan 17-10-2011 23:36

Bahçem.

4 Eklenti(ler)
Bahçemden kasımpatılar.

Satı Uğurtan 17-10-2011 23:43

Bahçem.

3 Eklenti(ler)
Ağaç minesi, kağıt çiçeği(Achimes), petunyalar hala açmaya devam ediyorlar.

Satı Uğurtan 17-10-2011 23:54

Bahçem.

5 Eklenti(ler)
Süs kabağı, Güvey feneri,sanıyorum süs biberi tam emin değilim, ayrıca sayın Zeki beyin hediyesi çok güzel bir bitki adını bilmiyorum.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025