agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

jineop 12-04-2010 22:10

Sevgili Satı Uğurtan,
kamelyanız çok güzel. Dona dayanıklı olmadığından kışın korumaya almayı unutmayın. Bahçede korumayla gayet güzel kışı atlatabiliyor. Onun için saksıdan çıkarıp toprakla buluşturabilirsiniz. Rüzgardan korunaklı güneşli ya da yarı gölge bir alana alabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar ( 40-50cm derinlik ve ende alanı )dibini humuslu toprakla besleyin. Gardenya ve açelya gibi asitli toprak seviyor. Sevgiyle kalın.

Satı Uğurtan 12-04-2010 23:13

Sevgili lir,kamelyayı bahçeye dikeceğim ama önce dediğiniz gibi uygun yer ayarlamaya çalışıyorum yer kesinleşsin tabii ki bahçeye alacağım.Öneri ve yorumlarınız için çok teşekkürler.

gunay001 13-04-2010 21:16

ay ayy bayagi oldu gezmemistim bahceni harika olmus hepsida cok güzel olmuslar beyaz leleler bir baska güzller eriklerden bende isterim resme bakarken söyle olsada yesem dedim hani canim ablam insallaha yaza tadini cikartin bol bol.))))

Satı Uğurtan 13-04-2010 21:21

Güzel kızım, minik kuşum,canım inşallah yaza tadını hep beraber çıkarırız.

Yücel Canpolat 14-04-2010 10:34

abla herşey güzel günay hanıma selamlar.

ozbey 14-04-2010 12:07

Sevgili Satı, bahçende bahar iyice kendini göstermiş, meyve ağaçların da yüzünü güldürmüş. Sağlıkla tadını çıkarmak nasip olsun.

Satı Uğurtan 14-04-2010 14:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 617143)
abla herşey güzel günay hanıma selamlar.

Sevgili Yücel,çok teşekkür ederim sevgiler.

Satı Uğurtan 14-04-2010 14:55

Sevgili ozbey,bahar bize size göre biraz daha geç geliyor ama yinede geldi, ufak ufak güzellikler ortaya çıkıyor,meyveler ilk defa meyve veriyor çok heyecanlıyım, çok teşekkür ederim inşallah, sizde sağlıkla tadını çıkarırsınız o güzel bahçenizin.

Orhan Özbilgiç 14-04-2010 15:19

Hıhhh! O da bir şey mi?

1 Eklenti(ler)
Satı Hanım;
''Çoban Püskül' üm'' deyince, bende kocaman birşey sandım!:rolleyes:
Siz bir de benimkine bakın da, bir daha, ''Çoban Püskülü'm var!'' demeyin.:p

Eklenti 136185

Şaka bir tarafa, çok ta güzel bir yere dikmişsiniz. Selamlar.

nikomedia 14-04-2010 15:24

Satı Hanım, ellerinize, emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık. Harika bir bahçe. Zaten o güzel yürek olmasa bu güzelliklerde yaratılıp yaşatılamaz. Gözüm, gönlüm açıldı. Hepsi ayrı ayrı güzeller.

Umarım bu güzellikleri bizlerle paylaşmaya gelişimleri yaşatmaya devam edersiniz.

Sevgiyle kalın...

Satı Uğurtan 14-04-2010 16:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 617296)
Satı Hanım;

Eklenti 136185

Şaka bir tarafa, çok ta güzel bir yere dikmişsiniz. Selamlar.

Sevgili Orhan Özbilgiç,birdaha asla demem seninkinin yanında benimkinin lafımı olur:D
Çok teşekkür ederim.

Satı Uğurtan 14-04-2010 16:11

Sevgili nikomedia,güzel iltifatlarınız ve güzel duygularınızla beni çok mutlu ettiniz,elbette gücüm yettiği sürece bahçemi gerçek, sanal hepinizle paylaşacağız. Ayrıca aynı şehirdeyiz istediğiniz zaman gerçeğinde çay ve kahve içebiliriz sevgiler.

Adalet Yağcı 14-04-2010 16:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 617296)
Satı Hanım;

Eklenti 136185

Satı hanım, Orhan beyden çelik isteyelim :))

Satı Uğurtan 14-04-2010 16:32

Sevgili Adalet hanım, iyi fikir isteyelim:)

Satı Uğurtan 18-04-2010 23:01

Tillandsia

3 Eklenti(ler)
Sevgili cemonun,hediyesi.

günebakan 18-04-2010 23:03

Çok güzel görünüyor Satıcığım güle güle büyüt:)

Satı Uğurtan 18-04-2010 23:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 619679)
Çok güzel görünüyor Satıcığım güle güle büyüt:)

Sevgili arkadaşım, evet ya çok güzel, çok teşekkür ederim:)

Hatice Tarhan 19-04-2010 08:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 619677)
Sevgili cemonun,hediyesi.

Bu nasıl bir güzelliktir, aklımı başımdan aldı .Güle güle büyütün.

Satı Uğurtan 19-04-2010 10:29

Sevgili cennetbahçesi,çok teşekkür ederim, aynen öyle benimde aklımı başımdan aldı.

Yücel Canpolat 19-04-2010 11:21

o ne güzel şey satı hanım benim bahçeme de hediye eden biri olsa kıskandım yaa.güle güle büyüt selamlar.

Hakkı Şen 19-04-2010 11:27

Sevgili Satı Hn. anneçiçeği tabir ettiğiniz çiçekten o kadar küçük bir fide var ki elimde neredeyse mikroskopla görülecek kadar küçük...:) Geçen yıl vefat eden karşı komşum yaşlı teyzemin bahçesinde vardı. Sanırım ondan saksılarıma toprak alırken gelmiş olacak ki şu an bende manevi değeri çok büyük. Yaşatmak için elimden geleni yapıyorum. Ama o kadar küçük ki.. Komşumun bana yadigarı gibi geliyor bana O gittikten sonra ne bahçesi kaldı ne de çiçek.

Yücel Canpolat 19-04-2010 11:44

Satı Hanım yerel bir gazete Eşinizin dün zeytin ağacının etrafında dolaştığının haberini yapmış,bir metre yaklaşma yasağını kaldırdınız herhalde:p

oppss! 19-04-2010 11:55

Tillandisian çok güzelmiş, bende getirdim iki tane...
Bir hafta arayla minik mor çiçekler açıyorlar...
Mor renge özel bir sempatim var diyebilirim:D, bunun çiçeğindeki mor çok yoğun ve harika bir renk...

Ayrıca çiçeği tamamen pembe olanlara kanıp almayın, tam rengini almamış çiçeklerin ömrü daha uzun oluyor yani yeni açmış olduğu belli oluyor...

Satı Uğurtan 19-04-2010 12:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 619936)
o ne güzel şey satı hanım benim bahçeme de hediye eden biri olsa kıskandım yaa.güle güle büyüt selamlar.

Sevgili Yücel bey,bence cemoya sormak lazım:)

oppss! 19-04-2010 12:19

Yanlış anlaşıldı galiba, o bitki bahçe değil penceresi açık yerde bile duramaz...
Tropik bitki o tropik:)

Satı Uğurtan 19-04-2010 12:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen (Mesaj 619937)
Sevgili Satı Hn. anneçiçeği tabir ettiğiniz çiçekten o kadar küçük bir fide var ki elimde neredeyse mikroskopla görülecek kadar küçük...:) Geçen yıl vefat eden karşı komşum yaşlı teyzemin bahçesinde vardı. Sanırım ondan saksılarıma toprak alırken gelmiş olacak ki şu an bende manevi değeri çok büyük. Yaşatmak için elimden geleni yapıyorum. Ama o kadar küçük ki.. Komşumun bana yadigarı gibi geliyor bana O gittikten sonra ne bahçesi kaldı ne de çiçek.

Hakkı bey, bahçemin başlardaki mesajları okuduysanız bilirsiniz,benim 10 yıl önce kaybettiğim anneciğimin çiçeği olduğu için sevgili vildan ve arzu hanım ve ben anne çiçeği dedik annemin anısına.Hakkı bey benim içinde manevi değeri çok büyük,yanlız eğer kurumazsa etrafı sarar çok çabuk çoğalır.umarım kurumazda komşu teyzeden anı olarak kalır,isterseniz seve seve gönderirim sevgiler.

Satı Uğurtan 19-04-2010 12:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 619949)
Satı Hanım yerel bir gazete Eşinizin dün zeytin ağacının etrafında dolaştığının haberini yapmış,bir metre yaklaşma yasağını kaldırdınız herhalde:p

Yücel bey, asla:)

Satı Uğurtan 19-04-2010 12:24

Sevgili oppss,çok güzel ama bu gitki hakkında çok bir bilgim yok, siz dostların yardımıyla bakacağız. Ayrıca bahçe bitkisi olmadığını biliyorum,evin içinde bakıyorum sevgiler.

Yücel Canpolat 19-04-2010 12:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi oppss! (Mesaj 619977)
Yanlış anlaşıldı galiba, o bitki bahçe değil penceresi açık yerde bile duramaz...
Tropik bitki o tropik:)

bitkiler hakkında fazla bilgi sahibi değilim bağışlayın beni.:(

Satı Uğurtan 19-04-2010 12:30

Sevgili Yücel bey, herkes her bitki hakkında süper bilgiye sahip olamaz zaten. ağaçlar. net.üyelerinden öğreneceğiz yavaş yavaş:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025