![]() |
Clematisin mavi olanı multi blue türünde benim dün aldığımdan:)Size ne zaman geldi ve kaç tane açtı şimdiye kadar?
|
Alıntı:
|
Satıcığım bu kardeşler iyi ki var onlar sayesinde ulaşamadığımız bitkilere de ulaşıyoruz hepsi de çok güzel canım Ilgının adını da öğrenmiş oldum sayende şekli çok hoşuma gittiği için dallarını kesip vazoya koymuştum çok güzel görünüyor. Çiçeklerinin doya doya tadını çıkar:)
|
Alıntı:
|
Satı hanım çok güzeller.Clemantis ne renk ?Teşekkürler.
|
Sayın Satı Hanım bahçeme zeytin fidanı dikeceğim aşı yapmak için Sizin zeytin ağacından fide yollayabilirmisiniz?:D
|
Hem de satının zeytininden:D Her ne kadar koruma altındaysa da sizi kırmaz sanırım:D
|
Alıntı:
Sayın Fikret bey,çok teşekkür ederim,renklere gelince aynı yerde 4 kök clematis var, mor, pembe ve mavi sanıyorum mor katmerli ve katmersiz iki tür,ilk defa açacaklar bende sizinle göreceğim saygılar. |
Alıntı:
Sevgili Yücel bey,aşı zamanı geçti:D |
Sevgili Sevim hanım,verirdim ama ne yazıkki aşılama zamanı geçti:D
|
Satıcım Yücel bey de seneye aşı yapacakmış zaten:D
|
Ben de zeytininizden çelik rica edebilir miyim?
Ben köklendirme hormonu kullanacağım, yani tuttururum merak etmeyin :) Herkesin gözü kaldı miniş zeytinde, Allah nazarlardan saklasın, sitenin maskotu oldu. |
Alıntı:
Sevgili Sevim hanım, seneye kadar düşünürüz şimdiden bir şey diyemem:D |
Alıntı:
Sevgili adalet hanım, size gelince ablamızsınız size yok diyemiyorum, ne yapabilirim sizin karşınızda boynum kıldan ince:) Dediğiniz gibi herkesin aklı onda, bence onu korumaya alıp, anıt ağaç ilan etmeli:D |
Satı Hanım sezon sonunda 5 kg salamuralık zeytin ayırırsınız artık.:o
|
Sevgili Yücel bey,son baharda salamuralık zeytininiz hazır:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herşey muhteşem Satı hanım ellerinize sağlık, böyle bir bahçem olması için neler vermezdim.
|
Sayın Satı Uğurtan,
Allah içinize sindirerek sağlık içersinde oturmak nasip etsin. |
Alıntı:
541 Numaralı mesajdaki en üstteki clematis'in cinsini biliyormusunuz aynısından bende de var bu yıl henüz çiçeklenmedi yapraklanma aşamasında ismini bilmiyorum. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Satı Hn. size bahsettiğim minik anne çiçeği paçayı sıyırdı sanırım :)
|
Alıntı:
|
Sevgili tturt,temenni ve dualarınıza teşekkür ederim,allah sizinde o güzel evinizde eşiniz ve güzel bebişinizle sağlıklı oturmayı nasip etsin sevgiler.
|
Alıntı:
|
S. Satı Hanım, gönderdiğiniz goji 50 cm. sürgün verdi, dipten de yeni sürgünler çıkıyor. Ne zaman çiçek açar?
|
Sayın nariçi,zaten oldukça hızlı gelişen ve çoğalan bir çalı, sanıyorum haziran sonu, temmuz başı gibi sevgiler.
|
bahçemde yeni açanlar
2 Eklenti(ler)
Grevillea rosmarinifola(çalı gravilya) ve katır tırnağı.
|
bahçemde yeni açanlar
3 Eklenti(ler)
Saksıdaki arajman,Calla ve yer minesi.
|
bahçemde yeni açanlar
4 Eklenti(ler)
Sarmaşık gülüm,tam açmadan sabredemeyip yüklediğim clematisim ve pembe gülüm.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025