![]() |
Sevgili Vildan sönmez çok teşekkür ederim, evet çok zor değil, çok kolay tuttu ve gerçekten saksıda hoş duruyor.Bahçeyede dikebilirim.
|
sarmaşık
;) sevgili satı hanım
tabi ki bahçeye bakan baktıkça feyz alalan öncelikle siz, daha sonra forumda yayınladıkça da bizleriz. benim tahminime göre sarmaşığınızı uzun balkon saksılarına dikerseniz çok hoş görünecektir. |
Sayın rehisbay17, yorumlarınıza teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.
|
Sarmaşığın,
Alıntı:
|
Sevgili ozbey,çok sarılıcı olduğunu biliyorum ama çiçeklerine bitiyorum.Callaların çiçek mevsimimi bilmiyorum ama çok güzel açtılar.
|
Bahçenize ve çiçeklerinize bayıldım Güle güle oturun inşallah
|
Sevgili Barçman, çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Callaların çiçek mevsimimi bilmiyorum ama çok güzel açtılar
Sn.Satı , galla bu mevsim de açmaya başlıyor ,haziran ortasına kadar çiçeklenme devam ediyor.Sizin ki de çok güzel açmış ,elinize sağlık. |
Madem bu kadar uzun bir çiçeklenme dönemi var, en kısa zamanda ben de bir calla edineceğim. Sayın Satı bahçede her zaman ufak tefek de olsa bir kıpırtılar görmek ne kadar güzel değil mi?
|
Sevgili nurcanaybay, bilgi ve iltifatınız için teşekkür ederim.
|
Sayın Hakkı Şen, evet oldukça uzun çiçeklenme dönemi varmış bende bilmiyordum.Calla yı ben geçen haziran gibi diktim o zaman bir defa açtı, birde şimdi açtı.Demek oluyorki hazirana kadar açacak.İstediğiniz zaman göndere bilirim.
|
Çok teşekkür ederim sayın Satı. Ne kadar paylaşımcı bir insansınız. İzmir'de mutlaka bulurum diye düşünüyorum olmazsa sizden isterim :)
|
Sayın Hakkı Şen, bulamazsanız haber verin gönderirim sevgiler.
|
En son açan çiçeğim.
1 Eklenti(ler)
Son.Kış sümbülü(Bergenia)
|
Adını bilmiyorum.
1 Eklenti(ler)
Yine bahçemden ancak ne olduğunu bilmiyorum.
|
Ablacım 233. mesajdaki çiçekli olan Kış sümbülü (Bergenia) ne güzelde açmış. :))
|
Sevgili Satı;
Sevgili Cemo'nun gönderdikleri galalar çok güzel tutular.İnşallah sizinkiler kadar güzelleşirler. saygılar |
Canım benim çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sayın bahtiyar02, çok teşekkür ederim saygılar.
|
Sevgili Satı hanım, ben bu gallalarınıza şaştım kaldım, hepsine de kocaman bir maşallah. Benim gallalar sadece İlk baharda bir defa açıyorlar, hatta kış mevsiminde tüm yaprakları çürüyor sulanıyor, soğanın tamamen çürüdüğünü de düşündüm, İlk baharda canlanınca çok sevinmiştim.
Bu mevsimde muhtemelen uykuya çekilmiştir benimkiler, kokulu da değil sanırım, burnuma hiç güzel bir koku gelmedi. 234 nolu mesajınızdaki çiçek ağaç şakayık olabilir mi? |
Sevgili Hhatice, çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğinizden sevgiler.
|
Sevgili adalet hanım, çok teşekkür ederim,sizinkilerine herhangi bir şey olursa ben seve seve gönderirim.Adalet hanım 234 nolu mesajdaki bodur bir süs ağacı ama bana verenlerde adını bilmiyordu olabilir bilmiyorum sarı çiçekleri vardı,sevgiler.
|
2 Eklenti(ler)
Benimki sadece tahmin, yapraklarını benzettim, sizin çiçeğiniz bunlara benziyormuydu?
|
Sevgili Adalet hanım, hayır hiç benzemiyordu,küçük sarı çiçekleri vardı.
|
Sayın Satı Uğurtan,ellerinize sağlık.Bahçenizin tadını emekli olunca daha iyi çıkarırsınız.Emeğinizin karşılığı olarak sizde bir numarasınız.
|
Sevgili adavci, çok teşekkür ederim, çok sağolun.
|
Kalanchoe ve Senecio
4 Eklenti(ler)
Resimler
|
Kalanchoe ne güzel açmış, Senecio Rowleyanus pek şekermiş. :)
|
Canım benim, çok teşekkür ederim, kalanchoe sevgili jineopun,senecio sevgili esenin hediyesi ikiside çok güzel açtılar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025