![]() |
Satı hanım,gelin tacı muhteşem görünüyo hasekide emeklerine sağlık.
|
Alıntı:
Eğer bir gün bize yolun düşüpte gelirsen, Haseki küpelerinin hepsi senin. Yakında zeytinin fotoğrafınıda göreceksin:) Bizdende size sevgiler selamlar. |
Sevgili mandalinci, çok teşekkürler, evet yavru altı aylık daha, cinsi aslında kırma anne terrier baba sibirya kurdu.
Sevgili sevim4, çok teşekkürler çok sağolun. |
Sevgili Satı maşallah bahçen yine coşmuş cıvıl cıvıl ellerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Evet sevgili satı bazı sebeplerden dolayı uzun süre siteye uğrayamadım.
Yeni yeni balkonlar şenlendi hadi bir kaç fotoğraf ekledim,şöyle birde bahçeleri balkonları dolaştım gezmişken senin bahçeyede uğradım çok güzel her şey,hele küçük yaramazda ayrı bir güzel sevgiyle kal. |
Alıntı:
Türkancığım, o sebepler umarım sağlık sorunu değildir gerisi hallolur. Küçük yaramaz gerçekten yaramaz bahçede plastik her hangi bir eşya görmesin iki saniyede hallediyor, fakat çok tatlı bir yaramaz sevgiler:) |
Gelin tacı ve hasekiler harika ellerinize sağlık...Hasekiler için yoğun çaba sarfediyorum başaracağım inşaallah...sevgilerimle...
|
Sevgili bıcırık, çok teşekkürler, hasekiler için ben hiç çaba sarfetmedim, sarısını bir komşum iki kök verdi diktim o yıl açmadı ertesi yıl coştu, diğer renklerinide Almanyada sokaklardan toplamıştım tohumlarını getirip bir köşeye öylece boşalttım ve ne kadar sonra çıktığını hatırlamıyorum çünkü takip etmemiştim, özel bir bakımda yapmıyorum çok hızlı gelişiyor ve artıyor, bu yıl tohum çok olacak sanıyorum, bolca gönderirim sevgiler.
|
Sevgili satı çok önemli olmasada biraz sağlık sorunlarıyla uğraştım ,bunun yanında bazı problemlerde yaşadım ama şimdi biraz daha iyiyim,işte kendimi çiçeklerle haşır neşir olarak oyalıyorum sağlığın ötesinde hiç birşey yok teşekkürler.
|
Sevgili türkensultan, seni aramızda görmek çok güzel, çok geçmiş olsun sevgiler.
|
Armut çok şeker ama annesi dünya tatlısı :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Sevim hanım, çok teşekkürler beni çok duygulandırdın, her zaman beklerim sevgiler.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Güller yavaş yavaş güzelliklerini sergilemeye başladılar.
|
Güller çok güzel, senin clematisler ne durumda?
|
Sevgili Satı hanımcım gelin tacı, hasekiler, güller bir harika elinize emeginize saglık...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Satı ablacım güülerin harika, hele sarı tomurcuğa bittim, Clematiste göz kamaşırıyor benim multi blue da tomurcukta açtı açıcak umarım bu yıl bol çiçek görürürz ;)
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Sayın Zeki beyin, hediyesi kaliforniya gelinciği, katır tırnağı, pembe gülüm, sardunyam.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Bahçemden bir kaç genel görüntü.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Hercai menekşem, şebboyum, beni küçücük haliyle çiçek açarak sevindiren ponpon gülüm, petunyam ve sarı haseki küpeleri.
|
Renkler kendini göstermeye başladı ne güzelll.
Çan çiçeği değilmi o mor acan. Ben tohum ektim hala cıkmadı. Bu çan çiçeği beni sevmedi:( Clematisi bekliyorum:) |
Satı Hanım, hepsi çok güzel ama mor çiçekliye ben de bayıldım. Nedir acaba?
|
Sanırım çan çiçeğinin uzun versiyonu .Ben de katır tırnağını çok beğeniyorum.Kokusu sarı katır tırnakları gibi yoğun mu ?
Bu arada eşek sıpasını da gördüm ,kilo almış :)) |
Şebboy sanırım ;)
|
Sevgili Periş, çok teşekkürler.
Bettyycim, çok teşekkürler benimde ilk açan tomurcuk merak etme açarlar. |
Cemocuğum, clematisin ilk çiçeği, bekle seninkininde açması yakındır.
Mor dediğin çiçek campanula persicifolia. |
Anlaşıldı zeytini gidip yerinde görmem gerekiyor:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025