agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 01-06-2011 11:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 814201)
Satı'cığım, hemen bir bakıp kaçacaktım. Aman yarabbim, önce Sevim Hanım'ın bahçesi, sonra Orhan Öğretmen'imin bahçesi, tam kapatacaktım, iyi ki bakmışım, burası. Bugün bahçeler coşmuşlar.

O clematislerin güzelliği, o haseki küpeleri, ismini bilemediğim mor çiçekler...,
hepsi, ama hepsi çok hoş görünüyorlar. Sağlıkla sefasını sürün arkadaşım.

Sevgiler....

Sevgili SDurul, çok çok teşekkürler yaz geldi bahçeler coştu insanın sürekli elinde fotoğraf makinası, resim çekip yükleyesi geliyor:)
Sevgi hanım, o mavi güzellerin ikisindende sana gönderdim, bu yıl açmasa bile seneye mutlaka açarlar.

Satı Uğurtan 01-06-2011 11:22

Sevgili Sevim4, çok sağol arkadaşım senin bahçede coşmuş.

Sevgili Periş, sebze çok ekemiyorum bahçem çok küçük,sebzeler yalnızca görümlük ve tadımlık.

Kiraz 01-06-2011 11:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 813972)
Devamı.

Son fotoğrafa bayıldım, sıcacık bahçenizde sağlıkla yaşayın.

Satı Uğurtan 01-06-2011 11:28

Sevgili Kiraz, sıcak ve samimi yorumun için çok çok teşekkürler sevgiler.

ciceksever70 01-06-2011 15:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 814452)
Sevgili SDurul, çok çok teşekkürler yaz geldi bahçeler coştu insanın sürekli elinde fotoğraf makinası, resim çekip yükleyesi geliyor:)
Sevgi hanım, o mavi güzellerin ikisindende sana gönderdim, bu yıl açmasa bile seneye mutlaka açarlar.

Sati hanim resim konusunda cok haklisiniz, ben de elimden makineyi düsüremiyorum sonra bir bakiyorum ayni kareleri cekip durmusum. Bir de gözümün gördügünü resime yansitamayinca kiziyorum. Masallah agaclar net. de de tüm üye dostlarin bahceleri cosmus durumda hangi sayfayi gezecegimi sasirdim bu aralar. Bu yil calismak zor gelse de bahcem beni cok mutlu etti eminim bu mutlulugu bebis de hissediyordur. Sevgiler.

sevim.K 01-06-2011 16:29

Satıcım bu yıl sarılar hakim olmuş bahçene diyecektimki renk cümbüşüyle karşılaştım.:) Ota bile çiçek açtıran eli yeşil güzel insan bol çiçekleri olsun bahçenin, sevgilerimle:)

Satı Uğurtan 01-06-2011 23:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 814596)
Sati hanim resim konusunda cok haklisiniz, ben de elimden makineyi düsüremiyorum sonra bir bakiyorum ayni kareleri cekip durmusum. Bir de gözümün gördügünü resime yansitamayinca kiziyorum. Masallah agaclar net. de de tüm üye dostlarin bahceleri cosmus durumda hangi sayfayi gezecegimi sasirdim bu aralar. Bu yil calismak zor gelse de bahcem beni cok mutlu etti eminim bu mutlulugu bebis de hissediyordur. Sevgiler.

Sevgili çiçeksever70, bende fotoğraf çekmeyi seviyorum fakat önce bir kursa gitmem lazım, çekiyorum fakat mesafe, ışık, güneş yansıması, yön falan hiç bir bilgim olmadığı için çok net çekemiyorum, buda resimlerin kalitesini düşürüyor.
Bahçeleri gezdikçe gözüm gönlüm açılıyor inan bana, bebiş, bebişi ben duymamışım galiba, hayırlı uğurlu olsun çok hoş bir duygu, kesin hissediyordur çok yormadan yap işleri, sen yorulursan onuda etkiler, sevgiler selamlar.

Satı Uğurtan 01-06-2011 23:11

Sevgili sevimK, çok teşekkürler iltifat ediyorsun o senin güzelliğin sevgiler.

Satı Uğurtan 12-06-2011 23:40

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Sevgili Vildan hanım, ağaçlar.net toplantısında getirdiğim bitkinin çiçekli fotoğrafı, Sevgili ozbeyin gönderdiği gece mumları, Sayın Zeki beyin toplantıda dağıttığı güzelliklerden.

Satı Uğurtan 12-06-2011 23:44

Bahçem

5 Eklenti(ler)
Sarı çiçeklerin güzelliği.

Satı Uğurtan 12-06-2011 23:49

Bahçe

2 Eklenti(ler)
Sakız sardunya ve ceylanım.

Satı Uğurtan 13-06-2011 10:33

Bahçem.

3 Eklenti(ler)
Hanımeli kokusuyla bahçeyi sardı, sarmaşık güller her taraftan çatıya doğru sarılıyor.

Satı Uğurtan 13-06-2011 10:42

Bahçem.

4 Eklenti(ler)
Çocukluğumda bahçemizde meyve ve sebze dışında süs bitkisi olarak bir tek gül vardı, ben süs bitkisi olarak ilk gülleri tanıdım ve gülleri sevdim:)

cemo 13-06-2011 10:43

Canım bir yılda bu ne değişim. Sarılara bayıldım. Ğüller almış başını gidiyor, isyandalar mı ne:))
İlk sarıdan bende de var. Gölgede olduğundan mı hala açmadı. Şeytan diyor, git dere boyuna dik:))

Satı Uğurtan 13-06-2011 10:45

Bahçem

5 Eklenti(ler)
Bahçemin diğer güzelleri.

Periş 13-06-2011 10:59

Sevgili satı hanımcım sarı çiçeklerin görünüşü harika güllere bayıldım...

Satı Uğurtan 13-06-2011 11:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 821708)
Canım bir yılda bu ne değişim. Sarılara bayıldım. Ğüller almış başını gidiyor, isyandalar mı ne:))
İlk sarıdan bende de var. Gölgede olduğundan mı hala açmadı. Şeytan diyor, git dere boyuna dik:))

Cemocuğum canım, sakın gölgeden alma benimki güneşteydi açmıyordu, gölgeye alınca çıldırdı.
Cemo bahçe sana hazırlanıyor en kısa zamanda gel olurmu?

cemo 13-06-2011 11:22

Canım, Pınar la konuşayım, sen gitmeden bir çay içmeye getirsin beni.
Bu gidişle görüşemeyeceğiz. Sana uyan bana uymuyor, bana uyan da sana:))

nurcanaybay 13-06-2011 13:26

Sarı,mor ,mavi en çok dikatimizi çeken renkler oluyor.
Ben de ilk üç sarıya ve son fotoğraftaki mor çiçeğe bayıldım.İstekleri aynı ise birbirlerine
yakın olsalar göz kamaştırırlar :))

Ellerinize sağlık ,çok güzeller.

günebakan 13-06-2011 18:05

Harika görüntüler Satı'cığım bence de sarılar ve güller çok güzel görünüyor 2. sarıdan bana da getirmiştin çok güzel büyüyor. Çok teşekkür ederim canım:)

fatma sunay 13-06-2011 19:05

Satı hanım tohum için şimdiden teşekkür ederim. Yeni eklenen çiçekler harikalar hele sarılara bayıldım saksıdan sarkan sarı çiçek nedir çok alımlı gorünüyor..

Satı Uğurtan 13-06-2011 20:14

Tamam cemocuğum en kısa zamanda gelin bekliyorum, bu yıl çocukların, mülakatlar, sınavlar, armut(köpüşüm) onlara koşturmaktan ben çıkamadım bir yere.

Periş, çok teşekkür ederim sevgiler.

Sevgili nurcan, bu gün cemoda aynı sarıları diyordu, aslında mor son üç sarıyla olabilir diğer baştaki ikisi sarkıcı olduğu için mora uymaz, morun boyu çok uzun.

Günebakancığım çok teşekkürler, sağlıkla büyüt.

Bahar 13-06-2011 20:26

bahçeniz çiçekleriniz gerçekten güzel ellerinize emeğinize sağlık.
Saksıda bir çiçeğiniz var dikkatimi çekti adı nedir şu sarı olan.

Satı Uğurtan 13-06-2011 20:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 821975)
Satı hanım tohum için şimdiden teşekkür ederim. Yeni eklenen çiçekler harikalar hele sarılara bayıldım saksıdan sarkan sarı çiçek nedir çok alımlı gorünüyor..

Sevgili fatma hanım, ben teşekkür ederim, sarı sarkan çiçeğin adı, Lysimachia Procumbens(Golden globes) sevgiler saygılar.

Sevgili Bahar, çok teşekkürler sarılarda birinci çiçek fatma hanıma yazdığım ikinci çiçek sarı kız.

Orhan Özbilgiç 13-06-2011 20:45

Geldim, geldim. Nihayet gelebildim..
Tüm çiçeklerin nefis. birçoğunu tanımıyorum. Hatta biri bendede var. demin bahçeme koydum. Adını bilmiyorum. Şimdi sendede gördüm. 1815 no' lu mesajdaki dördüncü fotoğraf. Yaprakları nane gibi kokuyor. Sen biliyor musun adını?

Valla iklim olarak bizden en az 15 gün öndesiniz. Senin ve sevgili Elek' in gönderdiniz Gül hatmi tohumlarından çıkan bitkiler daha 10 cm falan. Seninkiler çiçeklenmiş bile.
Ya ben ne diyeyim? Siz bu işi biliyorsunuz arkadaş. Bravo valla.
Sevgi ve selamlar..

Satı Uğurtan 13-06-2011 21:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 822034)
Geldim, geldim. Nihayet gelebildim..
Tüm çiçeklerin nefis. birçoğunu tanımıyorum. Hatta biri bendede var. demin bahçeme koydum. Adını bilmiyorum. Şimdi sendede gördüm. 1815 no' lu mesajdaki dördüncü fotoğraf. Yaprakları nane gibi kokuyor. Sen biliyor musun adını?

Valla iklim olarak bizden en az 15 gün öndesiniz. Senin ve sevgili Elek' in gönderdiniz Gül hatmi tohumlarından çıkan bitkiler daha 10 cm falan. Seninkiler çiçeklenmiş bile.
Ya ben ne diyeyim? Siz bu işi biliyorsunuz arkadaş. Bravo valla.
Sevgi ve selamlar..

Sevgili Orhan bey, çok teşekkürler, naneye benzeyen bitkinin ismini bende bilmiyorum bence onu biz Güngöre soralım:)
Benim hatmiler en az iki metre, çiçek açalı en az 10 gün oldu.
Sevgiler saygılar.

Orhan Özbilgiç 13-06-2011 21:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 822056)
Sevgili Orhan bey, çok teşekkürler, naneye benzeyen bitkinin ismini bende bilmiyorum bence onu biz Güngöre soralım:)
Benim hatmiler en az iki metre, çiçek açalı en az 10 gün oldu.
Sevgiler saygılar.

Evet valla. Bilse bilse o bilir. Sen bi soruver hele.;)
Demekki, bu gidişle, bizim hatmiler temmuzda ancak açacak.:p

Orhan Özbilgiç 13-06-2011 21:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 822060)

Öğrendim, öğrendim.
Sevgili Zeki Yağlı bahçeme gelmiş, o adını yazmış. Salvia microphylla. ''Yıllar önce Saray Nanesi dendiğini duymuştum.''Diyor.

Satı Uğurtan 13-06-2011 21:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 822060)

Sevgili Orhan bey, Zeki bey sağolsun nane yapraklı bitkinin adını yazarak ikimizide sıkıntıdan kurtardı, sanıyorum ancak açar, bence canınız sağolsun ne zaman isterlerse o zaman açsınlar sevgiler.

ciceksever70 13-06-2011 21:55

Sati hanim gül hatmiyi tohumdan mi yetistirdiniz? Beni de bu yil sevgili Fikreteren heveslendirdi paketteki tüm tohumlari ektim. Hemen hepsi de cimlendi simdi ne yapacagimi bilemiyorum. Biraz gelisince topraga mi aktarayim yoksa kisi korumali mi gecirteyim?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025