![]() |
Alıntı:
Sevgi hanım, o mavi güzellerin ikisindende sana gönderdim, bu yıl açmasa bile seneye mutlaka açarlar. |
Sevgili Sevim4, çok sağol arkadaşım senin bahçede coşmuş.
Sevgili Periş, sebze çok ekemiyorum bahçem çok küçük,sebzeler yalnızca görümlük ve tadımlık. |
Alıntı:
|
Sevgili Kiraz, sıcak ve samimi yorumun için çok çok teşekkürler sevgiler.
|
Alıntı:
|
Satıcım bu yıl sarılar hakim olmuş bahçene diyecektimki renk cümbüşüyle karşılaştım.:) Ota bile çiçek açtıran eli yeşil güzel insan bol çiçekleri olsun bahçenin, sevgilerimle:)
|
Alıntı:
Bahçeleri gezdikçe gözüm gönlüm açılıyor inan bana, bebiş, bebişi ben duymamışım galiba, hayırlı uğurlu olsun çok hoş bir duygu, kesin hissediyordur çok yormadan yap işleri, sen yorulursan onuda etkiler, sevgiler selamlar. |
Sevgili sevimK, çok teşekkürler iltifat ediyorsun o senin güzelliğin sevgiler.
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Sevgili Vildan hanım, ağaçlar.net toplantısında getirdiğim bitkinin çiçekli fotoğrafı, Sevgili ozbeyin gönderdiği gece mumları, Sayın Zeki beyin toplantıda dağıttığı güzelliklerden.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Sarı çiçeklerin güzelliği.
|
Bahçe
2 Eklenti(ler)
Sakız sardunya ve ceylanım.
|
Bahçem.
3 Eklenti(ler)
Hanımeli kokusuyla bahçeyi sardı, sarmaşık güller her taraftan çatıya doğru sarılıyor.
|
Bahçem.
4 Eklenti(ler)
Çocukluğumda bahçemizde meyve ve sebze dışında süs bitkisi olarak bir tek gül vardı, ben süs bitkisi olarak ilk gülleri tanıdım ve gülleri sevdim:)
|
Canım bir yılda bu ne değişim. Sarılara bayıldım. Ğüller almış başını gidiyor, isyandalar mı ne:))
İlk sarıdan bende de var. Gölgede olduğundan mı hala açmadı. Şeytan diyor, git dere boyuna dik:)) |
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Bahçemin diğer güzelleri.
|
Sevgili satı hanımcım sarı çiçeklerin görünüşü harika güllere bayıldım...
|
Alıntı:
Cemo bahçe sana hazırlanıyor en kısa zamanda gel olurmu? |
Canım, Pınar la konuşayım, sen gitmeden bir çay içmeye getirsin beni.
Bu gidişle görüşemeyeceğiz. Sana uyan bana uymuyor, bana uyan da sana:)) |
Sarı,mor ,mavi en çok dikatimizi çeken renkler oluyor.
Ben de ilk üç sarıya ve son fotoğraftaki mor çiçeğe bayıldım.İstekleri aynı ise birbirlerine yakın olsalar göz kamaştırırlar :)) Ellerinize sağlık ,çok güzeller. |
Harika görüntüler Satı'cığım bence de sarılar ve güller çok güzel görünüyor 2. sarıdan bana da getirmiştin çok güzel büyüyor. Çok teşekkür ederim canım:)
|
Satı hanım tohum için şimdiden teşekkür ederim. Yeni eklenen çiçekler harikalar hele sarılara bayıldım saksıdan sarkan sarı çiçek nedir çok alımlı gorünüyor..
|
Tamam cemocuğum en kısa zamanda gelin bekliyorum, bu yıl çocukların, mülakatlar, sınavlar, armut(köpüşüm) onlara koşturmaktan ben çıkamadım bir yere.
Periş, çok teşekkür ederim sevgiler. Sevgili nurcan, bu gün cemoda aynı sarıları diyordu, aslında mor son üç sarıyla olabilir diğer baştaki ikisi sarkıcı olduğu için mora uymaz, morun boyu çok uzun. Günebakancığım çok teşekkürler, sağlıkla büyüt. |
bahçeniz çiçekleriniz gerçekten güzel ellerinize emeğinize sağlık.
Saksıda bir çiçeğiniz var dikkatimi çekti adı nedir şu sarı olan. |
Alıntı:
Sevgili Bahar, çok teşekkürler sarılarda birinci çiçek fatma hanıma yazdığım ikinci çiçek sarı kız. |
Geldim, geldim. Nihayet gelebildim..
Tüm çiçeklerin nefis. birçoğunu tanımıyorum. Hatta biri bendede var. demin bahçeme koydum. Adını bilmiyorum. Şimdi sendede gördüm. 1815 no' lu mesajdaki dördüncü fotoğraf. Yaprakları nane gibi kokuyor. Sen biliyor musun adını? Valla iklim olarak bizden en az 15 gün öndesiniz. Senin ve sevgili Elek' in gönderdiniz Gül hatmi tohumlarından çıkan bitkiler daha 10 cm falan. Seninkiler çiçeklenmiş bile. Ya ben ne diyeyim? Siz bu işi biliyorsunuz arkadaş. Bravo valla. Sevgi ve selamlar.. |
Alıntı:
Benim hatmiler en az iki metre, çiçek açalı en az 10 gün oldu. Sevgiler saygılar. |
Alıntı:
Demekki, bu gidişle, bizim hatmiler temmuzda ancak açacak.:p |
Alıntı:
Sevgili Zeki Yağlı bahçeme gelmiş, o adını yazmış. Salvia microphylla. ''Yıllar önce Saray Nanesi dendiğini duymuştum.''Diyor. |
Alıntı:
|
Sati hanim gül hatmiyi tohumdan mi yetistirdiniz? Beni de bu yil sevgili Fikreteren heveslendirdi paketteki tüm tohumlari ektim. Hemen hepsi de cimlendi simdi ne yapacagimi bilemiyorum. Biraz gelisince topraga mi aktarayim yoksa kisi korumali mi gecirteyim?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025