agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

günebakan 06-01-2011 18:44

Satı'cığım çok büyütme armutu daha bizim kızlarla sevmeye gelicez gerçi ben evden dışarı çıkmam ama kızlar sevsinler bari:)

Cumhur Tonba 06-01-2011 20:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 736898)
Sevgili Furkan yıldız, evet ne oyunlar yapıyor bize, size armutla bir günümüzü anlatayım.
Sabah saat 07 bir saat gezi ve yemek, öğlen bir saat gezi ve yemek, saat 17 bir saat gezi ve yemek, gece 23 bir saat gezi ve yemek ve bu arada sürekli oyun:)

Vallahi Hasan abimle bu kadar gezmemiştir. (Helal sana Armut.)

cemo 06-01-2011 21:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 737119)
Ablam hergün bir telaşla arıyor beni, armuta yatak diktim, yağmurluk diktim v.s v.s :p
Armut kendini nasıl hissediyor acaba?

Ne şanslı Armut lar var:))

Satı Uğurtan 07-01-2011 00:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 737045)
Satı hanım ;
çok hoşsunuz :))

Minnacık şey ,gün de 4 saat nasıl dolaşıyor....siz ne hale geliyorsunuz
kimbilir :))

Büyüdüğün de de aynı şeyi isteyecek ,her zaman kendiniz de o gücü
bulamıyabilirsiniz .Bırakın bahçe de enerjisini harcasın :)

Sevgili nurcanaybay, inanın abartı değil saatleri az bile yazdım bazan dahada uzun kalıyoruz.
Sevgili nurcan inan benden çok koşuyor, bıraksam saatlerce koşacak, benim bahçe çok küçük, ona yetmiyor bazan oynuyor ama genelde dışarı götürüyoruz.
Güngörün dediği gibi sürekli ona birşeyler dikiyorum, telefonda bütün ailenin ilk sorduğu armut artık, hep onu konuşuyoruz:)

Satı Uğurtan 07-01-2011 00:35

Selam sevgili bettyycim,her zaman beklerim sevgiler.
Sevgili Uzaylı, hoş geldiniz çok teşekkürler, bundan sonra armudun bütün gelişimini resimleyeceğim hep beraber takip ederiz.
Sevgili kızınızı öpüyorum sevgiler

Sevgili Orhan abim, çok teşekkürler.
Sevgili günebakan, her zaman beklerim.
Cumhur abi, Hasanı görmedimki gezeyim adam ev yüzü görmedi, denizast subayı olduğu için yıllarca gemilerde çalıştı bende iş, ev, çocuk, nerde Hasanla gezmek:)

Satı Uğurtan 07-01-2011 00:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 737259)
Ne şanslı Armut lar var:))

Armuda kalsa daha çok istiyorda, bende o kadar enerji yok:)

fikreteren 07-01-2011 01:35

sevgili Satı hanım gecenin bu saatinde uyku tutmadı.İlk sizin bahçeye uğradım.Mesajları sondan okuyunca bu ne armut imiş bir bakayım dedim.Tahmin ettiğim armut yerine şirin m şirin bir güzel gördüm.Bu kadar övgüyü hak ediyor doğrusu.

nurcanaybay 07-01-2011 08:44

Satı hanım ;
sokağımız da küçük cins bir köpekcik var .Havalar soğuğunca akşamları giydirmek için giysi arayışına girmiştim.İnternette araştırdığım da çok basit bir uygulama gördüm ,denedim çok güzel oldu.Hiç dikiş istemiyor .

Hasan bey'in eski swittsort'larının kollarını kesiyoruz :))
Dikiş kısmı alt ortaya gelecek şekil de yerleştirip ,dikişin her iki kısmına ön bacaklar için delik açıyoruz.Kol lastiği olduğu gibi kalıyor ,eğer lastik çok sıkı ise birer çentik açılıp gevşetilebilir ( boynunu sıkmasın diye ).

Bu mesajı eşinize okutmayın ,şimşekleri üzerime çekmiyeyim :)

Satı Uğurtan 07-01-2011 13:55

Sevgili fikreteren, çok teşekkürler ben eşim ve çocuklar hayvanları çok seviyoruz, fakat öldüklerinde çok üzüldüğümüz için almaya yanaşmıyordum, kızlar beni delirtti mecburen aldık ama, aldığım gün ölecek korkusu başlıyor, ben ve eşimde o korkuyu atabilsek çok güzel olacakta.

Sevgi Durul 07-01-2011 14:02

Armut, sağlıkla büyüsün, Satı'cığım. Çocuklar isteyince akan sular duruyor.

Yücel Canpolat 07-01-2011 14:02

o şakok hepimizi öldürür:D

furkan yıldız 07-01-2011 14:02

Satı ablacım ayrılmak çok zor oluyor hem de öyle böyle değil. Üniversitedeyken 2 haftalık pitbull yavrusu verdiler beni biliyorlar bakabilirim diye. Annesi ölmüş, gözleri açılmamış fare kadar daha. Tabii adı pitbull olunca herkes çekiniyor. Fakat öyle bir yetiştirdim ki hiç kimseye havlamadı bile. Okul bittiğinde 2 haftalık otoparka emanet etmek zorunda kaldım ve çalındı. Annem köpekleri sevmezdi ama çalındıktan sonra annem bile 2 hafta ağladı. Beni hiç katmıyorum bile hesaba.. :(

Cumhur Tonba 07-01-2011 14:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 737378)
Sevgili Orhan abim, çok teşekkürler.
Sevgili günebakan, her zaman beklerim.
Cumhur abi, Hasanı görmedimki gezeyim adam ev yüzü görmedi, denizast subayı olduğu için yıllarca gemilerde çalıştı bende iş, ev, çocuk, nerde Hasanla gezmek:)

Sen de haklısın. Vakit hiç bir zaman geç değildir.

Satı Uğurtan 07-01-2011 22:51

Sevgili nurcan senin sivitşort örneğini ben armutta denedim ve çokta iyi oldu, yalnız sokak köpeklerinde denemek çokta sağlıklı olmadığını düşünürüm hep, nedeniyse onların üstünde ıslanıp değiştirilmeyeceği için daha çok hasta olmasına ve üşümesine sebep olacaktır.

Satı Uğurtan 07-01-2011 22:54

Sevgili SDurul, çok teşekkürler gerçekten öyle kızlar isteyince aldık fakat kızlar yok eşimle ben bakıyoruz:)
Yücel amcası çok sağol, inşallah çok yaşar.

Satı Uğurtan 07-01-2011 22:58

Sevgili Furkan, inan bana on yıldır direniyordum almamak için, tek sebebi öldüğünde dayanamazsam korkusundan, çünkü biz bir ara yavrulamış sokak köpeğine ve yavrularına baktık, çocuklarında bizimde dengemiz bozuldu evimiz yol üstündeydi arabalar ezdi çocuklar çaldı anneside bizde delirmiştik.

Satı Uğurtan 07-01-2011 23:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 737620)
Sen de haklısın. Vakit hiç bir zaman geç değildir.

Teşekkürler Cumhur bey evet vakit hiç bir zaman geç değildi.

nurcanaybay 08-01-2011 10:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 737942)
Sevgili nurcan senin sivitşort örneğini ben armutta denedim ve çokta iyi oldu, yalnız sokak köpeklerinde denemek çokta sağlıklı olmadığını düşünürüm hep, nedeniyse onların üstünde ıslanıp değiştirilmeyeceği için daha çok hasta olmasına ve üşümesine sebep olacaktır.

Haklısınız ,ama bu köpek kapımın önünde .Yağmurlu havalar da giydirmiyorum zaten çok soğuk ya da yağmurlu ise dayanamayıp eve alıyorum.

Satı Uğurtan 08-01-2011 14:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 738117)
Haklısınız ,ama bu köpek kapımın önünde .Yağmurlu havalar da giydirmiyorum zaten çok soğuk ya da yağmurlu ise dayanamayıp eve alıyorum.

Kıyamam çok hoşsunuz, gönlünüze yüreğinize sağlık:)

günebakan 20-01-2011 17:29

Bu armut seni çok oyalıyor herhalde Satı'cığım ortalarda yoksun pek:)

Satı Uğurtan 20-01-2011 18:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 745051)
Bu armut seni çok oyalıyor herhalde Satı'cığım ortalarda yoksun pek:)

Sevgili günebakan, evet oldukça çok oyalıyor, kızlar olsa onlarda gezdirir ama onlar olmayınca bana kalıyor, günde dört defa en az her çıkarmada bir saat, gezip oynuyoruz, yoksa sinirli oluyor, kızım biraz büyüsün daha çok görünürüm, sevgiler:)

Satı Uğurtan 01-02-2011 22:33

Kamkat.

2 Eklenti(ler)
Mevsimin ilk meyve resmi, Kamkat.

sevim4 02-02-2011 09:50

Çok güzel sevgili satı hanım.

fikreteren 02-02-2011 11:14

Satı hanım çok güzeller.Bundan da niyetlenmiştim.Kendimi artık frenledim.Bakalım nereye kadar fren tutacak.

Satı Uğurtan 02-02-2011 22:42

Sevgili sevim4, çok teşekkürler.
Teşekkürler fikreteren, iki yıl önce almıştım geçen yıl meyveler çok canlı değildi bu yıl daha güzel, almanızı tavsiye ederim görüntüsü çok güzel.

Uzaylı 03-02-2011 10:15

Sayın Satı Uğurtan; Kamkatınızı güle güle büyütün, meyverini de afiyetle yiyin inşallah. Kamkat benim de çok istediğim bir ağaçcık. Hatta 2 tane birden alsam fena olmaz.;) Ama kışın içeri mi almak, lazım onu bilmiyorum.

Cumhur Tonba 03-02-2011 13:39

Satı Hanım,
Kamkat'ınız hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
Meyveleri nasıl, ne büyüklükte, fotoğraftaki kamkat kaç yaşında, nasıl edindiniz v.s.

Satı Uğurtan 03-02-2011 22:17

Sevgili uzaylı, çok teşekkürler, evet kışın içeri alıyorum yazın bahçede tutuyorum, yalnız siz İzmirde olduğunuz için sanıyorum dışarıda tutabilirsiniz.
Cumhur bey, elbette bilgi veririm, tat olarak portakal mandalina karışımı bir tadı var, büyüklüğü iri bir zeytin kadar, ben iki yıl önce İstanbulda bir seradan almıştım, yaşıyla ilgili bilgim yok, yeme şekli dalından koparıp soymadan çekirdeğini çıkarmadan bütünüyle yeniyor.

Vildan Sönmez 08-02-2011 22:06

Satı Hanım geçen yıl bu zamanlar bahçende doğal orkideler filizlenmişti. Bu yıl ne durumdalar ? Benim saksıdakiler yeşerdi ama biraz zorlanıyorlar.

Yücel Canpolat 09-02-2011 07:18

Satı Ablacığım zeytinlerime aşı yapacağım Sen'in zeytinden sekiz, on çelik alabilirmiyim?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025