![]() |
Satı'cığım çok büyütme armutu daha bizim kızlarla sevmeye gelicez gerçi ben evden dışarı çıkmam ama kızlar sevsinler bari:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili nurcan inan benden çok koşuyor, bıraksam saatlerce koşacak, benim bahçe çok küçük, ona yetmiyor bazan oynuyor ama genelde dışarı götürüyoruz. Güngörün dediği gibi sürekli ona birşeyler dikiyorum, telefonda bütün ailenin ilk sorduğu armut artık, hep onu konuşuyoruz:) |
Selam sevgili bettyycim,her zaman beklerim sevgiler.
Sevgili Uzaylı, hoş geldiniz çok teşekkürler, bundan sonra armudun bütün gelişimini resimleyeceğim hep beraber takip ederiz. Sevgili kızınızı öpüyorum sevgiler Sevgili Orhan abim, çok teşekkürler. Sevgili günebakan, her zaman beklerim. Cumhur abi, Hasanı görmedimki gezeyim adam ev yüzü görmedi, denizast subayı olduğu için yıllarca gemilerde çalıştı bende iş, ev, çocuk, nerde Hasanla gezmek:) |
Alıntı:
|
sevgili Satı hanım gecenin bu saatinde uyku tutmadı.İlk sizin bahçeye uğradım.Mesajları sondan okuyunca bu ne armut imiş bir bakayım dedim.Tahmin ettiğim armut yerine şirin m şirin bir güzel gördüm.Bu kadar övgüyü hak ediyor doğrusu.
|
Satı hanım ;
sokağımız da küçük cins bir köpekcik var .Havalar soğuğunca akşamları giydirmek için giysi arayışına girmiştim.İnternette araştırdığım da çok basit bir uygulama gördüm ,denedim çok güzel oldu.Hiç dikiş istemiyor . Hasan bey'in eski swittsort'larının kollarını kesiyoruz :)) Dikiş kısmı alt ortaya gelecek şekil de yerleştirip ,dikişin her iki kısmına ön bacaklar için delik açıyoruz.Kol lastiği olduğu gibi kalıyor ,eğer lastik çok sıkı ise birer çentik açılıp gevşetilebilir ( boynunu sıkmasın diye ). Bu mesajı eşinize okutmayın ,şimşekleri üzerime çekmiyeyim :) |
Sevgili fikreteren, çok teşekkürler ben eşim ve çocuklar hayvanları çok seviyoruz, fakat öldüklerinde çok üzüldüğümüz için almaya yanaşmıyordum, kızlar beni delirtti mecburen aldık ama, aldığım gün ölecek korkusu başlıyor, ben ve eşimde o korkuyu atabilsek çok güzel olacakta.
|
Armut, sağlıkla büyüsün, Satı'cığım. Çocuklar isteyince akan sular duruyor.
|
o şakok hepimizi öldürür:D
|
Satı ablacım ayrılmak çok zor oluyor hem de öyle böyle değil. Üniversitedeyken 2 haftalık pitbull yavrusu verdiler beni biliyorlar bakabilirim diye. Annesi ölmüş, gözleri açılmamış fare kadar daha. Tabii adı pitbull olunca herkes çekiniyor. Fakat öyle bir yetiştirdim ki hiç kimseye havlamadı bile. Okul bittiğinde 2 haftalık otoparka emanet etmek zorunda kaldım ve çalındı. Annem köpekleri sevmezdi ama çalındıktan sonra annem bile 2 hafta ağladı. Beni hiç katmıyorum bile hesaba.. :(
|
Alıntı:
|
Sevgili nurcan senin sivitşort örneğini ben armutta denedim ve çokta iyi oldu, yalnız sokak köpeklerinde denemek çokta sağlıklı olmadığını düşünürüm hep, nedeniyse onların üstünde ıslanıp değiştirilmeyeceği için daha çok hasta olmasına ve üşümesine sebep olacaktır.
|
Sevgili SDurul, çok teşekkürler gerçekten öyle kızlar isteyince aldık fakat kızlar yok eşimle ben bakıyoruz:)
Yücel amcası çok sağol, inşallah çok yaşar. |
Sevgili Furkan, inan bana on yıldır direniyordum almamak için, tek sebebi öldüğünde dayanamazsam korkusundan, çünkü biz bir ara yavrulamış sokak köpeğine ve yavrularına baktık, çocuklarında bizimde dengemiz bozuldu evimiz yol üstündeydi arabalar ezdi çocuklar çaldı anneside bizde delirmiştik.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Haklısınız ,ama bu köpek kapımın önünde .Yağmurlu havalar da giydirmiyorum zaten çok soğuk ya da yağmurlu ise dayanamayıp eve alıyorum. |
Alıntı:
|
Bu armut seni çok oyalıyor herhalde Satı'cığım ortalarda yoksun pek:)
|
Alıntı:
|
Kamkat.
2 Eklenti(ler)
Mevsimin ilk meyve resmi, Kamkat.
|
Çok güzel sevgili satı hanım.
|
Satı hanım çok güzeller.Bundan da niyetlenmiştim.Kendimi artık frenledim.Bakalım nereye kadar fren tutacak.
|
Sevgili sevim4, çok teşekkürler.
Teşekkürler fikreteren, iki yıl önce almıştım geçen yıl meyveler çok canlı değildi bu yıl daha güzel, almanızı tavsiye ederim görüntüsü çok güzel. |
Sayın Satı Uğurtan; Kamkatınızı güle güle büyütün, meyverini de afiyetle yiyin inşallah. Kamkat benim de çok istediğim bir ağaçcık. Hatta 2 tane birden alsam fena olmaz.;) Ama kışın içeri mi almak, lazım onu bilmiyorum.
|
Satı Hanım,
Kamkat'ınız hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Meyveleri nasıl, ne büyüklükte, fotoğraftaki kamkat kaç yaşında, nasıl edindiniz v.s. |
Sevgili uzaylı, çok teşekkürler, evet kışın içeri alıyorum yazın bahçede tutuyorum, yalnız siz İzmirde olduğunuz için sanıyorum dışarıda tutabilirsiniz.
Cumhur bey, elbette bilgi veririm, tat olarak portakal mandalina karışımı bir tadı var, büyüklüğü iri bir zeytin kadar, ben iki yıl önce İstanbulda bir seradan almıştım, yaşıyla ilgili bilgim yok, yeme şekli dalından koparıp soymadan çekirdeğini çıkarmadan bütünüyle yeniyor. |
Satı Hanım geçen yıl bu zamanlar bahçende doğal orkideler filizlenmişti. Bu yıl ne durumdalar ? Benim saksıdakiler yeşerdi ama biraz zorlanıyorlar.
|
Satı Ablacığım zeytinlerime aşı yapacağım Sen'in zeytinden sekiz, on çelik alabilirmiyim?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025