![]() |
Sadece Armut dan bir ısırık mı? Mesala, şöyle yanında sü... Neyse. Boşverin.
Satı hanım, Hoşgeldin. İstanbul'un tadını çıkardınız mı bari? Bahçeyi çok boş bırakmayın. Armut bahçede mi kalıyor? |
Alçıdan ördekler oluyor hani bahçede aynı onlar gibi duruyor biblo mübarek :)
Çok oyuncu duruyor ayrıca :) |
Satıc'cığım kızlara dedim ki sizi armut sevmeye götüreyim önce bir şaşırdılar sonra resmini görünce bayıla bayıla kabul ettiler :))) Akşam babalarına annem bizi armut sevmeye götürecek deyince oda ne demek istediklerini anlamadı ona da anlatınca hepbirlikte gülmeye başladılar :) Kısaca bize bir ara İzmit yolu görünüyor.
|
Sevgili bettyycim, istediğin zaman armuttan bir ısırık alabilirsin:)
Sevgili Cumhur bey, İstanbula gezmeye değil büyükleri ziyarete gittim,evet armut bahçede kalıyor, tam kapının önünde kulübesi,bahçeyi hiç boş bırakırmıyım:) |
Sevgili furkan yıldız, gerçekten tam bir star biblo gibi:)
Sevgili günebakan, istediğiniz her zaman evim sizlere açıktır sevgiler. |
merhaba arkadaşlar..
3 gündür sitenizi inceliyorum..bir araştırma yaparken gördüm..gerçekten çok hoş ve samimi bir site.. iyi günler dilerim |
Alıntı:
|
Sevgili Satı Uğurtan..hoşbulduk..
buradan sizin ve sitedeki tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım..umutlarınız,kalbiniz,yüreğiniz,sağlığını z,sevginiz,doğanın tüm renkleri gibi..huzurlu ve neşeli olsun.. sevgiyle kalın |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bu bahcenin sahibi nerelerde, gören var mı.
Bir armutumuz oldu, kaybolduk yani:) |
Cemo abla, Armut deyip geçme adı Armut ama ananas tadında :) ne oyunlar yapıyordur şimdi bizim torunlar 5 i birden annesine kök söktürüyorlar vallahi
|
Benim torun hayalleri suya düştü:( Kabul görmedi ev reisi tarafından:)
|
:) Cemo abla benim torunların videoları izlettirsek emin ol kabul eder :) Bu yaşta dede oldum hehe :)
|
cemo can, kaybolmadım şu aralar bütün vaktimi evin küçük ferdi alıyor, onun tuvalet yemek uyku eğitimi bizi biraz yoruyor, yoksa sizleri unuturmuyum, armut birşeylere alışsın yine sizlerle olacağım:)
|
Bilirim seni ben, başından ayırlmıyorsundur. Çişi mi geldi, acıktı mı, gezmek mi istiyor...
Canım, cocuk bakar gibi bakıyorsundur . Her ağlamasında başına koşuyorsundur eminim.:)) |
Sevgili Furkan yıldız, evet ne oyunlar yapıyor bize, size armutla bir günümüzü anlatayım.
Sabah saat 07 bir saat gezi ve yemek, öğlen bir saat gezi ve yemek, saat 17 bir saat gezi ve yemek, gece 23 bir saat gezi ve yemek ve bu arada sürekli oyun:) |
Alıntı:
|
:) Ben şanslıyım Satı ablacım
Benim kızım yavrularıyla kendisi ilgileniyor oyunu o oynuyor yemeği o yediriyor. Ama biri var ki beni annesi sanıyor peşimden ayrılmıyor. Yarın yine torunlarımın yanına kaçamak yapayım bari :) |
Sevgili Furkan, senin yavrular şanslıymış, benimkini anneden iki ayı bitmeden ayırdık, onbeş gündür bizde bizede alıştı ama çok yoruyor.
|
Sevgili Satı, armut çok tatlı, yumak yumak, içimden sıkıp ,ısırmak geldi. Güle güle büyütün yeni bebeğinizi.
|
Sevgili Fatoş, çok teşekkürler, çok sağolun bende onu incitmemek için, severken dişlerimi sıkmaktan inan dişlerim ağrıyor:)
|
Armut.
2 Eklenti(ler)
Bunlarda armudumun son hali:)
|
Selamlar Satı abla, bir gelemedim sizin tarafa doğru ilk fırsatta gelip armut'la oynaşmak istiyorum, çok bebiş ya ;)
|
Sayın Satı Uğurtan; Bebişiniz hayırlı, uğurlu gelsin. Hep sağlıklı ve uzun ömürlü olsun. Sessizce takip ediyordum. Son resimdeki asaletini de görünce dayanamadım. Bir merhaba diyeyim dedim. Çok güzel maaşallah. Kızıma Armut'un resmini gösterdiğimde , " Aaa ne güzel köbed diyor." 2,5 yaşında, çok konuşkan, ama biraz şamak konuşuyor.
Sağlıcakla Kalın. |
Alıntı:
Satı hanım ; çok hoşsunuz :)) Minnacık şey ,gün de 4 saat nasıl dolaşıyor....siz ne hale geliyorsunuz kimbilir :)) Büyüdüğün de de aynı şeyi isteyecek ,her zaman kendiniz de o gücü bulamıyabilirsiniz .Bırakın bahçe de enerjisini harcasın :) |
Ablam hergün bir telaşla arıyor beni, armuta yatak diktim, yağmurluk diktim v.s v.s :p
Armut kendini nasıl hissediyor acaba? |
:))) '' Cennet'e düştüm '' diyordur.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025