![]() |
Alıntı:
|
Kasımpatı.
5 Eklenti(ler)
Son kalan kasımpatılar, kadife çiçeği, yeni açan süs yoncası(oxalis)
|
Kasımpatılar çok güzel, bu yıl farklı renklerde var sanırım.
|
Bu bahçeyi de özlemişim; Satı Abla'yı da.
Ablacığım, gönlünüzün aynası güzel bahçeniz hiç solmasın. |
Canım , çok teşekkürler, evet farklı renkler var fakat renk değiştirip farklı renk açanlarda var.
|
Alıntı:
|
Sonbaharın son demlerini yaşadığımız bu günlerde, gözlerim hep, bahçelere yeni eklenen yazıları arıyor. İllaki, yeni bir veya birkaç renk görüyoruz ya!;)
Baktım ki, Sevgili Satı kardeşimizin bahçesi hareketlenmiş. Eeeee, girmesek olmaz! Sizdede, özellikle kasımpatılar rengarek maşaallah. Bazen hevesleniyorum. Sonra vazgeçiyorum. Birde onların bakımı araya girmesin! Diye... Zira buraya geleli bugün nerdeyse iki hafta oldu, hala yapılacak işler var. Özellikle fındıklık bölümündeki işler çok yoğun. Bu gün büyük bölümüyle bitiriyorum. Dün akşamdan bu yana, bahçeleri geziyorum. Yani tatil moduna girdim gibi.:p Rengarenk bitkileri görmek insanı bir nebzede olsa dinlendiriyor. Ellerine sağlık kardeşim. |
Ay hepiside ayrı güzel başallah.
|
Sevgili Orhan abim, bahçeme hoş geldiniz, o güzel iltifatlarınızla beni çok mutlu ediyorsunuz, çok teşekkür ederim saygılar sevgiler.
Sevgili sevim4, çok teşekkür ederim sevgiler. |
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Goji berri ve meyvesi.
|
Bahçem
3 Eklenti(ler)
Kamkatım ve hala açmaya devam eden çan sarmaşığım, ablamın Malatyadan kurutup getirdiği reçellik güller.
|
Goji çok hoş görünüyor, gül reçelinide çok severim;)
|
Bu bahçede ''yok'' yok, herhalde. Goji' lere bak! Bayağı da meyve oluşturmuş.;)
Kurutulmuş gül dende reçel oluyor demek? Afiyet olsun.. Çan sarmaşıklarımız, bakalım gelecek yıla kalabilecek mi? |
Alıntı:
|
Sevgili satı sarı kasımpatılar çok güzel.Bahçenin başından beri müptelasıyım saten, sonbaharda ayrı bir güzel.Bende kurutulmuş gülden reçel olduğunu bilmezdim,bunuda öğrenmiş oldum afiyetle yiyin sevgiler.
|
Alıntı:
|
Bu kadar bitki çeşidi olduğuna göre bahçeniz oldukça geniş olmalı. Güle güle oturun.
|
Sevgili Orhan abim, gojinin meyvesini iki yıldır alıyoruz, bizde gülleri toplayıp kuruturlar ve kışın yaparlar reçeli, çan sarmaşığımı kapalı yere alacağım umarım kurutmayız sevgiler.
|
Sayın nariçi, gojilerin meyveleri ikinci yıl daha büyükler, benimkilerininde bu yıl tadı güzel geçen yıl biraz buruktu.
Bahçeme gelince çeşit çok fakat bahçe 100 m2 kadar birşey çok büyük değil, çok teşekkürler saygılar. |
Sevgili türkansultan, çok teşekkür ederim, bizde hep kurutup yaparlar gül reçelini, daha kıyır kıyır olur ağızda çok severim buyrun beraber yiyelim sevgiler.
|
Sapanca toplantısında, o gül recellerinin tadına bakarız inşallah:))
|
Sevgili cemo, sensiz yermiyim:)
|
Alıntı:
|
Ah şu toplantılara bende katılabilsem.Satı hanım çicekler çok güzel. 100 m2 ye neler sığmaz ki.Bende aynı dertteyim.
|
Sevgili fikreteren, sizi özlemiştik hoş geldiniz, toplantılara gelin tabi çok güzel oluyor, bir sürü güzel insanla tanışıyorsun, ben çok memnun kaldım saygılar.
|
Ağustosta izmite gitmiştim, ablamın kalanchoe çiçeğini, Cuscuta campestris (Asalak)
bitkinin tamamen kaplamış olduğunu gördüm ve temizlemeye başladım, ablam sakın ha yapma bitki öyle geldi bana demezmi, hala aklıma geldikçe gülüyorum:p:D |
Alıntı:
Ben o asalağı bitkinin bir parçası sanmıştım, ayrıca onu bana cemo vermişti, oda daha sonra arayıp satı bitkilerin üstündeki sarkıntılar asalakmış, hemen temizle demezmi, onada annesi söylemiş, tabi benimkileri Güngör temizlemişti cemo söylediğinde:D |
Sevgili Yücel,o asalaklı bitkileri arabaya sen doldurdun unuttun galiba, bende buna gülüyorum:D:D
|
Armut
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar evimizin ve bahçemizin yeni üyesi armut:)
|
Satıcığım, güle güle büyütün, çok şeker.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025