agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 23-09-2010 22:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 698407)
Çok teşekkür ederim.

Sevgili Zafer bey, bende teşekkür ederim saygılar.

Orhan Özbilgiç 26-09-2010 10:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 698397)
Sevgili Orhan bey, çok teşekkür ederim çok sağolun benim olan her çiçek dostlarımın sayılır, istediğinizden gönderebilirim veya gelip bir çayımı içip siz alabilirsiniz sevgiler.

Gönlü ve eli bol kardeşim;
Birgün mutlaka çayınız içmek için uğrayacağız. Çiçek önemli değil.
Selam ve sevgiler.:)

sevim.K 26-09-2010 10:25

Satıcım nasılsınız, uğrayamadım ne zamandır bahçenize. Şöyle bir dolaşayım güzellikleri yeniden:)

Satı Uğurtan 27-09-2010 22:59

Sevgili Orhan bey, her zaman beklerim çok teşekkür ederim saygılar.
Sevgili sevim hanım, çok iyiyim teşekkürler sevgiler.

Satı Uğurtan 29-09-2010 21:48

Bahçem.

5 Eklenti(ler)
Clematis tekrar açtı, ayçekirdeği sandığım çiçek çok güzel açtı,paşa bıyığı hala açıyor,başka bir güzellik, ayrıca şaşkına döndüm bu gün, bahçemdeki elma ağacı çiçek açmış.

Güngör Salman 29-09-2010 22:01

Bahçene bahar gelmiş;)

Vildan Sönmez 29-09-2010 22:19

Satı Hanım, bahçeniz sonbahar güzellikleri sergiliyor. Özbey arkadaşımızın elma ağacı yeniden çiçeklenmiş, hadi Datça iklimi dedik, ama Kocaeli'nde de oluyormuş demek.
İnşallah meyve de tutar.

Hhatice 29-09-2010 22:55

Satı'cım harikalar,elmanın çiçek açmasına çok şaşırdım .Meyvada yaparsa artık şaşırmam :)Achimenes çok değişikmiş güle güle büyüt.1361 deki 2. resimdeki çiçeği merak ettim .Clemantis her zamanki gibi çiçeklerin şahı seninkide çok güzelmiş .

Güngör Salman 29-09-2010 23:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 700346)
Satı'cım harikalar,elmanın çiçek açmasına çok şaşırdım .Meyvada yaparsa artık şaşırmam :)Achimenes çok değişikmiş güle güle büyüt.1361 deki 2. resimdeki çiçeği merak ettim .Clemantis her zamanki gibi çiçeklerin şahı seninkide çok güzelmiş .

Küstüm otu (Mimosa pudica)
http://www.agaclar.net/forum/showthr...m+%E7i%E7e%F0i

Hhatice 29-09-2010 23:15

Teşekkür ederim Güngör'cüm.Ben küstüm çiçeğini biliyordum aslında ama çiçek açtığını bilmiyordum .

Sevgi Durul 29-09-2010 23:30

Sevgili Satı, hepsi birbirinden güzeller, emeklerine sağlık. Ayçiçeğine benziyor dediğin rudbeckia (Güneş Şapkası) olabilir mi?

http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=52368

Satı Uğurtan 29-09-2010 23:35

Sevgili Hhatice, çok teşekkürler gördünmü ben daha görmeden Güngör hızır gibi yetişti:)
Güngörüm sağol.
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkürler, bu gün bahçede elmanın üstündeki çiçekleri görünce şok oldum, meyve verirmi bilmem ama bu mevsimde çiçek açması çok ilginç.
Sevgili SDurul, çok benziyor olabilir çok teşekkürler sevgiler.

Satı Uğurtan 30-09-2010 01:01

Sevgili Yücel, Hasan havuz yapmaya başladı bu gün, tam kaya bahçesinin önüne, çok güzel olacak asıl o zaman gör birinciliği;)
Evet gerçekten bahar gelmiş:)

sevim4 30-09-2010 02:22

Sevgili satı hanım çok güzeller maşallah senin baçe ilkbahar havasında.

Orhan Özbilgiç 30-09-2010 15:23

Yücel Bey' in kıskanacağı kadar var. Sonbaharı en renkli yaşayanlardansın vallla Satı Hanım. Birde havuz bittiyse! Değmesinler keyfinize.
4. fotoğraftaki de, pembe çiçekli Kısmet ağacı(Sonbahar Ortancası) Diğeri gibi kök sürgünleri ile bahçenin her tarafından çıkabiliyor.
Sağlık içinde keyfini sürün.:)

Satı Uğurtan 30-09-2010 18:59

Sevgili sevim4, çok sağ olun evet resmen bahar gelimiş:)
Sevgili Orhan bey,havuzun ancak yerini açmaya çalışıyoruz içini neyle kaplayacağız daha karar veremedik,kısmet ağacı dediğiniz bir köktü, dediğiniz gibi bahçenin farklı köşesinde iki kök daha çıkmış.Yücel kardeş kıskanmasın bahçede ne varsa hepsi onun:)

dlk 30-09-2010 19:21

bahçeniz çok güzel.allah nazardan saklasın.

Cumhur Tonba 30-09-2010 22:45

BAHÇEYE BAHAR GELMİŞ DİYORLAR

agaclar.net üyesi bahçesi nede olsa.

BİR CİVAN GÖTÜRDÜ BENİ BAHÇEYE
Bir civan götürdü beni bahçeye,
Gördüm o bahçenin yolları sarhoş.
Yağmurlar yağar da rüzgârlar eser,
Eğilmiş selvinin dalları sarhoş.

Gül yârim oturmuş zerbap üstüne,
Hiç bakmıyor yaranına, dostuna.
Yaz gelende çayır, çimen üstüne,
Yâr bade doldurur, elleri sarhoş.

Yavrum çıkmış, yücesine yuvalar,
İnmiş düz ovaya, şahan kovalar.
Değmeyin sunama beyler, ağalar,
Humar humar bakar, gözleri sarhoş.

Yavrumun gittiği Bulgar Dağı'dır,
Beni işittikçe zülfün dağıtır.
Öpülecek, koçulacak çağıdır,
Yâr türkü söylüyor, dilleri sarhoş.

Karac'oğlan, erdik bahara, yaza,
Öyle bir yavrum var, tazeden taze.
Bir elinde bade, birinde meze,
Nasıl koparayım, gülleri sarhoş.

Satı Uğurtan 01-10-2010 00:17

Sevgili dlk, çok teşekkürler bahçeme hoş geldiniz sevgili meslektaşım sevgiler.

Satı Uğurtan 01-10-2010 00:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 700601)
Arkadaşlar paylaşmanın ne buyuk bir değer olduğunu bizlere güzel yüreğiyle ifade eden Satı Ablamızı çok sevdiğimizi söylemek istiyorum.

Bende sizleri çok çok seviyorum iyiki varsınız sevgili Yücel, Cumhur bey, sevgiler saygılar teşekkürler.

mormenekşe 01-10-2010 09:13

Sevgili Satı hanım, bahçeniz çiçekleriniz harikalar. Şaşırdım ne kadar değişik çiçek çeşitleriniz var. Benim bu sene bahçem sıcaklardan nasibini aldı, hiç keyfi yoktu dolayısıyla sonbaharı da keyifsiz geçiriyoruz.
İyi ki sizin gibi dostlarımızın bahçeleri var da, gezip dolaşırken birz olsun teselli buluyorum.

Satı Uğurtan 01-10-2010 18:14

Sevgili mormenekşe, çok teşekkür ederim bu yaz aslında benim bahçede geçen yılın tadı yoktu, havalar serinleyince bahçenin keyfi yerine geldi, bahçemdeki bütün bitkiler sevgili dostların ve benim, istediğiniz bir şey varsa gönderebilirim sevgiler.

sevim.K 03-10-2010 11:05

Oooo Yücel bey vallahi hepsi sizin olsun ama zeytine dokunmayın. Bahçenin bütün esprisi gider:D

mormenekşe 03-10-2010 11:06

Sevgili Satı hanım, teşekkür ederim. Hele siz o güzellerin tohumlarını bi toplayın, eğer paylaşıma açtıklarınız olursa seve seve talip olurum. Sevgiyle kalın

Satı Uğurtan 03-10-2010 20:01

Bakın Yücel bey, sevim hanım, neyi istemeyeceğinizi nasıl biliyor;)
Sevgili mormenekşe, arkadaşların istekleri olduğunda gönderiyorum, bence istek listeleri geliyor geç kalmayın:);)

acemifüsun 03-10-2010 21:46

Sevgili Satı hanımcığım bahçeniz, çiçekleriniz ömre bedel, ellerinize sağlık:) Bol, bol keyfini yaşayın:) Kızınıza da güzelliklerle kavuşun,,sevgiler:)

Satı Uğurtan 03-10-2010 21:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 701311)
Sevgili Satı hanımcığım bahçeniz, çiçekleriniz ömre bedel, ellerinize sağlık:) Bol, bol keyfini yaşayın:) Kızınıza da güzelliklerle kavuşun,,sevgiler:)

Sevgili acemifüsun, güzel temenni ve dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim sevgiler.

Cumhur Tonba 03-10-2010 23:06

Ben ne tohum isterim, ne çiçek. Ne kaktüs isterim ne de sulukent. Bahçede bir tahta sandelye ve bir metrekare yer yeter bana.

Satı Uğurtan 03-10-2010 23:17

Sevgili Cumhur bey, istediğiniz sandelye ve bir metrekare yer olsun sizin canınız sağolsun, siz gelin yeter sevgiler saygılar.

kelebekçalısı 04-10-2010 22:22

Sayın Satı Hanım bahcenizi ilk defa ziyaret ettim. renkler karşısında kendimden gectım.Elinize emeginize sağlık.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025