![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gönlü ve eli bol kardeşim; Birgün mutlaka çayınız içmek için uğrayacağız. Çiçek önemli değil. Selam ve sevgiler.:) |
Satıcım nasılsınız, uğrayamadım ne zamandır bahçenize. Şöyle bir dolaşayım güzellikleri yeniden:)
|
Sevgili Orhan bey, her zaman beklerim çok teşekkür ederim saygılar.
Sevgili sevim hanım, çok iyiyim teşekkürler sevgiler. |
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Clematis tekrar açtı, ayçekirdeği sandığım çiçek çok güzel açtı,paşa bıyığı hala açıyor,başka bir güzellik, ayrıca şaşkına döndüm bu gün, bahçemdeki elma ağacı çiçek açmış.
|
Bahçene bahar gelmiş;)
|
Satı Hanım, bahçeniz sonbahar güzellikleri sergiliyor. Özbey arkadaşımızın elma ağacı yeniden çiçeklenmiş, hadi Datça iklimi dedik, ama Kocaeli'nde de oluyormuş demek.
İnşallah meyve de tutar. |
Satı'cım harikalar,elmanın çiçek açmasına çok şaşırdım .Meyvada yaparsa artık şaşırmam :)Achimenes çok değişikmiş güle güle büyüt.1361 deki 2. resimdeki çiçeği merak ettim .Clemantis her zamanki gibi çiçeklerin şahı seninkide çok güzelmiş .
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...m+%E7i%E7e%F0i |
Teşekkür ederim Güngör'cüm.Ben küstüm çiçeğini biliyordum aslında ama çiçek açtığını bilmiyordum .
|
Sevgili Satı, hepsi birbirinden güzeller, emeklerine sağlık. Ayçiçeğine benziyor dediğin rudbeckia (Güneş Şapkası) olabilir mi?
http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=52368 |
Sevgili Hhatice, çok teşekkürler gördünmü ben daha görmeden Güngör hızır gibi yetişti:)
Güngörüm sağol. Sevgili Vildan hanım, çok teşekkürler, bu gün bahçede elmanın üstündeki çiçekleri görünce şok oldum, meyve verirmi bilmem ama bu mevsimde çiçek açması çok ilginç. Sevgili SDurul, çok benziyor olabilir çok teşekkürler sevgiler. |
Sevgili Yücel, Hasan havuz yapmaya başladı bu gün, tam kaya bahçesinin önüne, çok güzel olacak asıl o zaman gör birinciliği;)
Evet gerçekten bahar gelmiş:) |
Sevgili satı hanım çok güzeller maşallah senin baçe ilkbahar havasında.
|
Yücel Bey' in kıskanacağı kadar var. Sonbaharı en renkli yaşayanlardansın vallla Satı Hanım. Birde havuz bittiyse! Değmesinler keyfinize.
4. fotoğraftaki de, pembe çiçekli Kısmet ağacı(Sonbahar Ortancası) Diğeri gibi kök sürgünleri ile bahçenin her tarafından çıkabiliyor. Sağlık içinde keyfini sürün.:) |
Sevgili sevim4, çok sağ olun evet resmen bahar gelimiş:)
Sevgili Orhan bey,havuzun ancak yerini açmaya çalışıyoruz içini neyle kaplayacağız daha karar veremedik,kısmet ağacı dediğiniz bir köktü, dediğiniz gibi bahçenin farklı köşesinde iki kök daha çıkmış.Yücel kardeş kıskanmasın bahçede ne varsa hepsi onun:) |
bahçeniz çok güzel.allah nazardan saklasın.
|
BAHÇEYE BAHAR GELMİŞ DİYORLAR
agaclar.net üyesi bahçesi nede olsa. BİR CİVAN GÖTÜRDÜ BENİ BAHÇEYE Bir civan götürdü beni bahçeye, Gördüm o bahçenin yolları sarhoş. Yağmurlar yağar da rüzgârlar eser, Eğilmiş selvinin dalları sarhoş. Gül yârim oturmuş zerbap üstüne, Hiç bakmıyor yaranına, dostuna. Yaz gelende çayır, çimen üstüne, Yâr bade doldurur, elleri sarhoş. Yavrum çıkmış, yücesine yuvalar, İnmiş düz ovaya, şahan kovalar. Değmeyin sunama beyler, ağalar, Humar humar bakar, gözleri sarhoş. Yavrumun gittiği Bulgar Dağı'dır, Beni işittikçe zülfün dağıtır. Öpülecek, koçulacak çağıdır, Yâr türkü söylüyor, dilleri sarhoş. Karac'oğlan, erdik bahara, yaza, Öyle bir yavrum var, tazeden taze. Bir elinde bade, birinde meze, Nasıl koparayım, gülleri sarhoş. |
Sevgili dlk, çok teşekkürler bahçeme hoş geldiniz sevgili meslektaşım sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı hanım, bahçeniz çiçekleriniz harikalar. Şaşırdım ne kadar değişik çiçek çeşitleriniz var. Benim bu sene bahçem sıcaklardan nasibini aldı, hiç keyfi yoktu dolayısıyla sonbaharı da keyifsiz geçiriyoruz.
İyi ki sizin gibi dostlarımızın bahçeleri var da, gezip dolaşırken birz olsun teselli buluyorum. |
Sevgili mormenekşe, çok teşekkür ederim bu yaz aslında benim bahçede geçen yılın tadı yoktu, havalar serinleyince bahçenin keyfi yerine geldi, bahçemdeki bütün bitkiler sevgili dostların ve benim, istediğiniz bir şey varsa gönderebilirim sevgiler.
|
Oooo Yücel bey vallahi hepsi sizin olsun ama zeytine dokunmayın. Bahçenin bütün esprisi gider:D
|
Sevgili Satı hanım, teşekkür ederim. Hele siz o güzellerin tohumlarını bi toplayın, eğer paylaşıma açtıklarınız olursa seve seve talip olurum. Sevgiyle kalın
|
Bakın Yücel bey, sevim hanım, neyi istemeyeceğinizi nasıl biliyor;)
Sevgili mormenekşe, arkadaşların istekleri olduğunda gönderiyorum, bence istek listeleri geliyor geç kalmayın:);) |
Sevgili Satı hanımcığım bahçeniz, çiçekleriniz ömre bedel, ellerinize sağlık:) Bol, bol keyfini yaşayın:) Kızınıza da güzelliklerle kavuşun,,sevgiler:)
|
Alıntı:
|
Ben ne tohum isterim, ne çiçek. Ne kaktüs isterim ne de sulukent. Bahçede bir tahta sandelye ve bir metrekare yer yeter bana.
|
Sevgili Cumhur bey, istediğiniz sandelye ve bir metrekare yer olsun sizin canınız sağolsun, siz gelin yeter sevgiler saygılar.
|
Sayın Satı Hanım bahcenizi ilk defa ziyaret ettim. renkler karşısında kendimden gectım.Elinize emeginize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025