![]() |
Sevgili Limon, 3 günlük Trakya gezimdeki güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim.Teşekkür ederim.
|
Satı hanımcım, resimler çok güzel renk katmışlar. Cemo gibi bende sorayaım sahi Çiili çekmediniz mi yoksa onu yemişler mi?
|
Sevgili Cemo, buyrun hediyelerle bekleriz:)
|
Sevgili SDurul, çok teşekkür ederim Trakyaya ilk defa gittim, ve çok beğendim, beğendiğim güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim.
|
Sevgili nazlı06, çok teşekkürler,çillinin resimlerini en kısa zamanda bahçeye yükleyeceğim sevgiler.
|
Hediyeleri getiririm ama dev ayciceği tohumlarını da kaparım ona göre, payımı ayrır:)
|
Alıntı:
Tamam tohumların hazır. |
Sevgili Satı Hanım,
Fotoğraflar mükemmel..İnsan iç çekiyor böyle güzellikleri görünce..Kesinlikle çok güzel bir gezi olmuş..Yüreği altın Cumhur Bey'le tanışan şanlı insanlardan olmuşsunuz ne mutlu size. |
Sevgili Yılmaz, çok teşekkür ederim, evet çok güzeldi bolca resim çektim.
Evet Cumhur beyle tanışmak benim için onurdu. |
Satı'cığım görüntüler çok güzel gördüğüm kadarı ile ziyaretiniz de çok güzel geçmiş:)
|
Sevgili günebakancığım, evet görüntülerde ziyarette çok çok güzeldi.
|
Çilli.
1 Eklenti(ler)
Sevgili cemo,nazlı06, çillinin resmi.
|
Vayyy rezil çilli. Ne de çabuk unuttun burayı. Ayaklara dikkat edin. Kovalıyor garibim tavuğu.
|
Nazlıcan,
Satı ablanla çok da mesutsunuz. Allah muhabbetinizi arttırsın. http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=1060 |
Çillim kimseye göz açtırmaz, ne tavuk ne horoz:)
Nazlıcanla kim mesut olmazki. |
Çilli de tam Çilliymiş yakında olsaydı bizde yumurtalarından faydalansaydık bize de lazım böyle bir çilli.
|
Sevgili nazlı06, çilli horoz yalnız:)
|
Nazlı Şaka yapıyor Satı Hanım.
|
Satıcığım, gezi fotoğraflarını çok güzel, en çok da Ayçiçeğinin görüntüsünü sevdim. Bu sene sıcaklar bize bile of dedirttirdi inan. Senelerdir böyle bir yaz yaşamadık.
Üçüz çiçeğin çok hoş duruyor, Sevgili Kiraz' ın gönderdiği tohumlardan ben de yetiştirdim, fakat seninki gibi yaprağının kenarı beyaz bordürlü olmadı. Ellerine sağlık. Sevgiler. |
Sevgili Cumhur bey, bence nazlı06, çillinin horoz olduğunu bilmiyordu:)
|
Bilir, bilir, inadına tavuk diyor.
|
Sevgili ozbey, evet ayçiçeği çok güzeldi yol boyunca sarı sarı tarlalar çok hoştu, bu güzelliği herkesle paylaşmak istedim.
Üçüz çiçeği tohum versin göndereyim, başkada istediğin bir şey varsa bana yaz seve seve gönderirim. Sıcaklarla hepimiz dertliyiz, buralarda resmen sıcaktan yanıyor. |
Merak etme, yananı Allah görür.
|
Sevgili Cumhur bey, vallahi sıcaklardan yandık havalar serinlese artık çok iyi olacak:)
|
Biraz dişinizi sıkın. Bir hafta sonra geceleri hırka giymeye başlayacaksınız. Ararsınız bu sıcak günleri.
|
Biraz sonra çilli seni uyandırır. Ötmesine az kaldı.
|
Alıntı:
Satı hanımcım, ben Çilli'nin horoz olduğunu biliyorum onun himayesindeki tavukların yumurtalarını kastedmiştim. Tavukları kuluçkaya yatıracağımız zaman horozuna göre komşulardan yumurta topluyorum ama şimdiye kadar Çilli gibi horoza rastlamadım. |
Sevgili nazlı06, şimdi anlaştık çok pardon yalnış anlamışım:)
Sevgili Cumhur bey, çillinin uyarmasına gerek yok, sıcaklar uyutmuyor zaten:) |
Çok haklısın Satı Abla sıcaklar da uğraşıyorum.
|
Sevgili Satı hanım, Trakya gezisi çok güzel geçmiş anlaşılan.
Üzmler, ay çiçekleri, çeltik tarlası, ille de sevgili Nazlıcan ile sarmaş dolaş fotoğrafınız, hepsi harika. Tüm bunlara ilâveten, dünyanın en güzel insanlarından biri olan Cumhur bey ile tanışmışsınız. İnşallah bir toplantıya katılma şansı yakalarım da ben de sizlerle yüz yüze tanışma fırsatı bulurum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025