agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 16-08-2010 14:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 684045)
Çok haklısın Satı Abla sıcaklar da uğraşıyorum.

Sevgili Yücel, Yinede çok şanslısın, senin bahçe çok serin:)

Satı Uğurtan 16-08-2010 15:03

Sevgili Adalet hanım, Trakya gezisi, nazlıcanla tanışmam,Cumhur beyle tanışmam, her şey hepsi çok çok güzeldi.
İstanbula gelirsen, İzmite mutlaka beklerim sevgiler.

Yılmaz Yalçın 16-08-2010 15:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 684057)
Sevgili Satı hanım, Trakya gezisi çok güzel geçmiş anlaşılan.
Üzmler, ay çiçekleri, çeltik tarlası, ille de sevgili Nazlıcan ile sarmaş dolaş fotoğrafınız, hepsi harika.
Tüm bunlara ilâveten, dünyanın en güzel insanlarından biri olan Cumhur bey ile tanışmışsınız.

İnşallah bir toplantıya katılma şansı yakalarım da ben de sizlerle yüz yüze tanışma fırsatı bulurum.

Çilli'de cabası oldu gezinin:)

Satı Uğurtan 16-08-2010 20:08

Sevgili Yılmaz, Çilli gerçekten harikaydı fakat sevgili Nazlıcanın arkadaşını getirmek olmazdı:)

Cumhur Tonba 17-08-2010 02:00

Olmazdı dedin fakat sen gittin çilli de yok oldu. Bir de bahçende onun la çektiğin fotoğrafları yüklemişsinh. Hain çilli, Ne de mesut. Al Yılmaz, senin olsun.

ozbey 17-08-2010 02:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 683926)
Sevgili ozbey, evet ayçiçeği çok güzeldi yol boyunca sarı sarı tarlalar çok hoştu, bu güzelliği herkesle paylaşmak istedim.
Üçüz çiçeği tohum versin göndereyim, başkada istediğin bir şey varsa bana yaz seve seve gönderirim. Sıcaklarla hepimiz dertliyiz, buralarda resmen sıcaktan yanıyor.

Sevgili Satı, senin gönlünün ne kadar zengin olduğunu biliyorum canım, teşekkür ederim.
Bende üçüz çiçeği var, sadece yaprak kenarları beyaz bordürlü olmadı, üzeri minik beyaz çiçeklerle dolu.
Her şey gönlünce olsun, sevgiler.

Satı Uğurtan 17-08-2010 14:42

Sevgili Ozbey, çok teşekkür ederim, o senin gönlünün zenginliği, ne zaman bahçemden ne istersen seve seve gönderirim sevgiler.

Satı Uğurtan 18-08-2010 15:33

Kartepe.

3 Eklenti(ler)
Kartepeden çektiğim resimler, Atropa bella-donna, Telekia speciose(kalp yapraklı öküz gözü) en sondakinin adı Phytolacca Americana.

Satı Uğurtan 18-08-2010 15:40

Bahçem.

4 Eklenti(ler)
Bahçemden güzellikler.

Satı Uğurtan 18-08-2010 15:46

Bahçem.

5 Eklenti(ler)
Bahçeden güzeliklere devam.

sevim.K 18-08-2010 15:47

Yok yok böyle uzaktan bakmakla olamayacak. Bir ziyaret görünüyor bana galiba:p

Yılmaz Yalçın 18-08-2010 16:15

Sevgili Satı Hanım,
Sabah sefaları çok güzel açmış:)Kırmızı olan bende de var zaten tek açan sabah sefam:)Yalnız açmış halini görmek zor oluyor sabah çok erken açıyor ve 9 da kapanıyor:)

MİRBE 18-08-2010 16:49

Satıcım,

Ooy oy ben gideli ne güzellikler olmuş..

Bahçelerin güzelliklerini gezmem epey sürecek anlaşılan..

Tohumlar sizden mi bu sene:)

Satı Uğurtan 18-08-2010 22:57

Sevgili Sevimk, tüm dostlarımı her zaman beklerim sevgiler.

Satı Uğurtan 18-08-2010 23:00

Sevgili Yılmaz,çok teşekkürler,evet geçen yıl işe giderken erken kalktığım için çekiyordum, bu yıl işe gitmeyince yakalamak çok zor, dün çok erken kalkıp bahçede bekledim, çekip tekrar yattım.

Satı Uğurtan 18-08-2010 23:02

Sevgili MİRBE,hoş geldin, çok teşekkürler istediğin tohum olsun, bahçe senin, adresini özelden yaz sevgiler.

Yücel Canpolat 18-08-2010 23:43

yine orta yerimden çatladım bu gece uykum kaçtı kiminle yarıştığımın farkında bile değilmişim şu renklere ve çiçeklere bakarmısın.:mad:

Satı Uğurtan 18-08-2010 23:46

Sevgili Yücel, şimdi anladın değilmi?

Cumhur Tonba 19-08-2010 00:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 684987)
yine orta yerimden çatladım bu gece uykum kaçtı kiminle yarıştığımın farkında bile değilmişim şu renklere ve çiçeklere bakarmısın.:mad:

Yücel Bey,
Bir link verin ki bakalım. Bizi de merakta bırakmayın.

Yücel Canpolat 19-08-2010 00:17

anladım anladım bundan sonra büyük lokma yiyeceğim ama seninle yarışmayacağım.:mad:

Yücel Canpolat 19-08-2010 00:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 684998)
Yücel Bey,
Bir link verin ki bakalım. Bizi de merakta bırakmayın.

Cumhur Baba yukarıyı çözemedim özür dilerim.:mad:

Satı Uğurtan 19-08-2010 00:20

Sevgili Cumhur bey, benim bahçeme diyor Yücel bey.;)
Sevgili Yücel bey, ben size dedim benimle yarışılmaz diye:D

Cumhur Tonba 19-08-2010 00:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 684987)

Bahçenin hepsine mi bakalım? Onu diyorum.

Satı Uğurtan 19-08-2010 00:55

Sevgili Cumhur bey, bence hepsine bakın:)

Selim-i Ahir 19-08-2010 00:55

Neler oluyor burada?
Şurayı birkaç hafta boş bıraktık neler olmuş böyle?
Yeniden uyum sağlamam zaman alacak anlaşılan.

Cumhur Tonba 19-08-2010 00:57

Zaten bakıyorum da... Güzel, harika. Fakat Yücel Bey'de biraz mütevazi davranıyor gibime geldi. Tamam hepimiz centilmeniz.

Satı Uğurtan 19-08-2010 01:00

Sevgili Selim-i Ahir, hoş geldiniz, nerelerdeydiniz?
Yok aslında çok şey olmadı, sevgili Yücel benim bahçemi kıskandı, Uzunköprüden gidip çilliyi aldık o kadar:)

Selim-i Ahir 19-08-2010 01:08

Eyvallah ablacığım, hoş bulduk.

Uzun yıllar sonra şöyle gönlümce bir tatil yapayım dedim, ama tatilimin tam ortasında rahatsızlandım. Dönüşte bahçemi birazcık yağmalanmış buldum.

Neyse ki sıhhatime kavuşmak, eski enerjimi toplamak üzereyim. Yapılacak çok iş var ve Türkiye için yepyeni bir meyvenin denemesine başlıyorum. Oldukça heyecanlıyım. İsmi şimdilik saklı kalsın. İklim ve toprak isteği açısından bu bölgeye gayet uygun. Yetiştirmeyi başarabilirsem ismini de cismini, yani fidanlarını da dostlarla paylaşacağım.

Yücel Abi sizin bahçenizi kıskanmaz; gönlü de gözü de toktur. Şevkinizi kaybetmeyesiniz diye ajitasyon yapıyor. Bir çeşit negatif motive etme hadisesi söz konusu. Aleyana gelip Yücel Abi'yi haşlamayın.

Bu arada sahur vakti yaklaşırken şu Çilli de sindirim sistemimi harekete geçirdi.

Şaka bir yana her şey gönlünüzce olsun ablacığım.

Satı Uğurtan 19-08-2010 01:15

Sevgili Selim-i Ahir, çok geçmiş olsun hem bahçe açısından hem sağlığınız açısından.
Yeni meyve üretimi içinde kolay gelsin umarım istediğiniz verimi alırsınız.
Bahçem zaten sevgili Yücelin bahçesine kardeş bahçe, insan kardeşini kıskanırmı elbette latife ediyor.
Çilliye gelince o koruma altında:)
Çok teşekkürler sevgiler.

bahtiyar02 19-08-2010 13:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 685029)
Sevgili Selim-i Ahir, çok geçmiş olsun hem bahçe açısından hem sağlığınız açısından.
Yeni meyve üretimi içinde kolay gelsin umarım istediğiniz verimi alırsınız.
Bahçem zaten sevgili Yücelin bahçesine kardeş bahçe, insan kardeşini kıskanırmı elbette latife ediyor.
Çilliye gelince o koruma altında:)
Çok teşekkürler sevgiler.

Sevgili Satı Uğurtan;
Gerçekten kıskanılacak derecede bahçeniz var;)Ne yapıp etsemde annemi ikna edip bağodasının karşısına küçük bir ev ve hazır kayalar varken kaya bahçesi birde kayabahçesinin önüne havuz yaptırmayı kabulettirsem etrafınıda sizin bahçeyi örnek alıp düzenlesem diyorum.Yapıyım yapıyım.Emekliye 4-5 sene kaldı o zamana kadar tüm ağaçlarda yetişmiş olur.Bende sizin gibi dostları bahçemde ağırlamış olurum.:rolleyes:
Gönlünüzce Siz ve ailenizle birlikte daha güzellikler hşamanız dileğiyle.
Saygılar

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025