agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

sevim4 07-08-2010 12:43

Çok güzel satı hanım, bu yıl birtane bende oya ağcı edineceyim inşallah.

Satı Uğurtan 07-08-2010 13:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 680960)
Çok güzel satı hanım, bu yıl birtane bende oya ağcı edineceyim inşallah.

Sevgili Sevim hanım, çok teşekkür ederim benim oya ağacı bodur.
Sende bodur edinebilirsin çok yerde tutmaz.

Yücel Canpolat 07-08-2010 13:42

Merhaba Satı Kardeş aynı şeyi düşündük sevim4 yazdık:)

Güngör Salman 07-08-2010 14:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 680859)
Bahçemin son hali, birinci çiçeğin adını hatırlayamadım, datura, sunda villa, hatmi ağacı, oya ağacı.

Lysimachia procumbens(Golden Globes)

http://www.agaclar.net/forum/showthr...bens%28Golden#

Adalet Yağcı 07-08-2010 14:10

Sevgili Satı hanım, solanumun böyle meyve verdiğini bilmiyordum, bildiğimiz mavi-mor renkli olan değil mi?
Geçen sene de bu sene de böyle bir oluşum görmedim benimkilerde, meyveler yeniyor mu bari :)

Satı Uğurtan 07-08-2010 14:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 680989)
Lysimachia procumbens(Golden Globes)

http://www.agaclar.net/forum/showthr...bens%28Golden#

Çok teşekkür ederim:o

Satı Uğurtan 07-08-2010 14:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 680983)
Merhaba Satı Kardeş aynı şeyi düşündük sevim4 yazdık:)

Evet, yeni farkettim, bodur oya ağacı konusunda:)

Satı Uğurtan 07-08-2010 15:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 680994)
Sevgili Satı hanım, solanumun böyle meyve verdiğini bilmiyordum, bildiğimiz mavi-mor renkli olan değil mi?
Geçen sene de bu sene de böyle bir oluşum görmedim benimkilerde, meyveler yeniyor mu bari :)

Sevgili Adalet hanımcığım, evet mavi renkli olan, ben geçen yıl Küçük bir fide olarak Almanyadan getirmiştim, çiçek bile açmamıştı bu yıl çok boy attı ve bolda çiçek açtı şimdide meyve verdi, fakat yenilip yenilmediğini bilmiyorum.

Satı Uğurtan 10-08-2010 00:05

Bahçem.

2 Eklenti(ler)
Bahçemden bir kaç güzellik, sevgili Murat Taşdelenden ampul domates çok güzel, mine çalım coştu.

Satı Uğurtan 10-08-2010 00:10

Bahçem.

3 Eklenti(ler)
Kaktüslerim ve aloe vera.

Satı Uğurtan 10-08-2010 00:21

Bahçem.

5 Eklenti(ler)
Bahçemden, Küstüm( mimosa pudica) Mercan(Russelia) Abelia x grandifloria.

ciceksever70 10-08-2010 08:08

Bu yil agaclar netin bahce bölümü dolu dolu nereye ugrayacagimi sasirdim. Tüm bahceleri gezmeye calisiyorum zaman buldukca cünkü hepsi büyük bir emegin ürünü, degisik cesitler görüp degisik fikirler ediniyoruz. (Bu arada gitmis kadar da oluyoruz o bahcelere). Bizim buralarda kisa bir zaman kaldi sonbaharin gelmesine havalar artik 25 derecenin üzerine cikmiyor.
Sizin de cesidiniz bol Sati hanim ve cicekler cok canli cok saglikli görünüyor. Elinize saglik. Sevgiyle kalin.

sevim4 10-08-2010 09:58

Sevgili satı hanım,senin bahçedeki bitkiler yeşil maşallah mercan coşmuş.
Benim bahcedeki herşey kavruldu aşırı sıcaklardan günde suluyorum banamısın demiyor.

Satı Uğurtan 10-08-2010 14:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 681984)
Bu yil agaclar netin bahce bölümü dolu dolu nereye ugrayacagimi sasirdim. Tüm bahceleri gezmeye calisiyorum zaman buldukca cünkü hepsi büyük bir emegin ürünü, degisik cesitler görüp degisik fikirler ediniyoruz. (Bu arada gitmis kadar da oluyoruz o bahcelere). Bizim buralarda kisa bir zaman kaldi sonbaharin gelmesine havalar artik 25 derecenin üzerine cikmiyor.
Sizin de cesidiniz bol Sati hanim ve cicekler cok canli cok saglikli görünüyor. Elinize saglik. Sevgiyle kalin.

Sevgili çiçeksever70,çok teşekkür ederim.
Bende bahçemi ağaçlar nette açtığımda, bahçe çok azdı hepsine yetiyordum.
Şimdi bahçeler hem çok fazla birde çok güzel olunca, gezmekle bitiremiyorum:)

Satı Uğurtan 10-08-2010 14:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 682006)
Sevgili satı hanım,senin bahçedeki bitkiler yeşil maşallah mercan coşmuş.
Benim bahcedeki herşey kavruldu aşırı sıcaklardan günde suluyorum banamısın demiyor.

Sevgili Sevim hanımcığım, sorma benimkilerde kötü durumda, bende sürekli suluyorum ama solmalarını engelliyemiyorum sevgiler.

Yılmaz Yalçın 10-08-2010 14:41

Sevgili Satı Hanım,
Maşallah bu ne güzellik:)Mercan çiçeğinize bayıldım:)Sonbahara çelik istiyorum:)Mercan yarı gölge yerde yetişiyormu?Bir de küstüm çiçeğiniz ne güzel açmış..Elinize sağlık:)

Satı Uğurtan 10-08-2010 16:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın (Mesaj 682129)
Sevgili Satı Hanım,
Maşallah bu ne güzellik:)Mercan çiçeğinize bayıldım:)Sonbahara çelik istiyorum:)Mercan yarı gölge yerde yetişiyormu?Bir de küstüm çiçeğiniz ne güzel açmış..Elinize sağlık:)

Sevgili Yılmaz, çok teşekkür ederim.
Mercan çiçeği cemomun hediyesi, çelik kolay istediğin zaman olur, tam emin değilim ama yarı gölgede oluyor sanıyorum. Küstüm çiçeğini Güngörüm büyütüp vermişti.
Solanum dulcamara dibinden filiz vermiş tohum değilde eğer fide istersen var haberin olsun sevgiler.

Fatoş 10-08-2010 17:28

Sevgili Satı hanım bahçenizi gezdim çok güzel ve çeşitli çiçekleriniz var ellerinize sağlık,benim çan samaşığım zeytin ağacının üstünden aşıp komşumun bahçesine dal budak sardı yani firar etti o kadar gelişmesine rağmen hiç çiçek vermedi, :) korkarım komşuma çiçeklerini hediye edecek.:):)

Satı Uğurtan 10-08-2010 17:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 682187)
Sevgili Satı hanım bahçenizi gezdim çok güzel ve çeşitli çiçekleriniz var ellerinize sağlık,benim çan samaşığım zeytin ağacının üstünden aşıp komşumun bahçesine dal budak sardı yani firar etti o kadar gelişmesine rağmen hiç çiçek vermedi, :) korkarım komşuma çiçeklerini hediye edecek.:):)

Sevgili Fatoş hanım,çok teşekkür ederim, hoş geldiniz benim çan sarmaşığı çok fazla uzamadı, ama üstü tomurcuk dolu,evet çiçekler en üstten açıyor sanıyorum komşuya açacak sevgiler.

Fatoş 10-08-2010 17:47

Vah vah ben onları seyretmeye komşuya gidecegim korkarım komşumu bıktıracağım, bir de sellukamın birçok kolu da onlarda eğer o da orada açarsa vay hallerine.

Satı Uğurtan 10-08-2010 20:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 682191)
Vah vah ben onları seyretmeye komşuya gidecegim korkarım komşumu bıktıracağım, bir de sellukamın birçok kolu da onlarda eğer o da orada açarsa vay hallerine.

Sevgili Fatoş hanım, bence sarmaşıklarını komşuya yakın dikme, kesin komşu bahçeye gidiyor, benim pasiflora komşuya, komşunun böğürtlen, bizim bahçeye gelmiş:)

Orhan Özbilgiç 13-08-2010 13:37

Sevgili Satı Hanım,
Ramazan öncesi çok yoğun işlerim nedeniyle, arkadaşlarımızın bahçelerini ziyaret edememiştim. Bu günden sonra ara ara gezilerimi sürdüreceğim.
Maşaallah ,bahçeniz rengarenk. Üstelik herkeste olmayan nadide çiçeklerle bezenmiş.
Onlara sahip olmaktan ziyade, bakabilmek ve çiçek açtırabilmek te, Satı Uğurtan gibi maharetli ellere sahip olmayı gerektiriyor.

Sevgiyle kal.:)

sevim.K 13-08-2010 14:02

Satıcım nasılsın. Bahçen nasıl. Çiçeklerin ve sen sıcaklarla başedebiliyor musunuz:confused:

Satı Uğurtan 14-08-2010 00:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 683239)
Sevgili Satı Hanım,
Ramazan öncesi çok yoğun işlerim nedeniyle, arkadaşlarımızın bahçelerini ziyaret edememiştim. Bu günden sonra ara ara gezilerimi sürdüreceğim.
Maşaallah ,bahçeniz rengarenk. Üstelik herkeste olmayan nadide çiçeklerle bezenmiş.
Onlara sahip olmaktan ziyade, bakabilmek ve çiçek açtırabilmek te, Satı Uğurtan gibi maharetli ellere sahip olmayı gerektiriyor.

Sevgiyle kal.:)

Sevgili Orhan bey,çok teşekkür ederim bahçeme hoş geldiniz.
İstediğiniz çiçekten tohum veya fide isterseniz gönderebilirim,ayrıca siz daha beceri sahibisiniz, bitki ve çiçek konusunda.
Bende sizdeki çeşit ve renkleri seviyorum sevgiler.

Satı Uğurtan 14-08-2010 00:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 683250)
Satıcım nasılsın. Bahçen nasıl. Çiçeklerin ve sen sıcaklarla başedebiliyor musunuz:confused:

Sevgili Sevim hanım, çok teşekkür ederim, sıcağı sevmediğim için aram çok iyi değil,çiçeklerimde zor dayanıyor umarım zarar görmeden havalar serinler.

Satı Uğurtan 14-08-2010 17:30

Ziyaret.

2 Eklenti(ler)
Sevgili Cumhur beylere yaptığımız ziaretten resimler, çok teşekkürler.

Satı Uğurtan 14-08-2010 17:35

Geziden.

3 Eklenti(ler)
Şarköy gezisinden şaraplık üzüm, ayrıca Sevgili Cumhur beyin köyünden ayçiçeği ve çeltik tarlası.

limon 14-08-2010 17:58

Satı Hanım, fotoğraflar şahane, elinize sağlık. Hele buğulu üzümlere söylenecek kelime yok. :)

cemo 14-08-2010 18:13

Çilli yi ne zaman göreceğiz:))

Sevgi Durul 14-08-2010 18:25

Sevgili Satı hanım, çok güzel görüntüler eklemişsiniz. Ayçiçekleri, çeltik, üzümler hepsi harika.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025