![]() |
Sevgili bahtiyar02,çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı hanım, gördüğüm kadarıyla amaryllisiniz saksıda değil, toprakta. Ve çok güzel açmış. Benim iki saksı amaryllisim var, bende dördüncü yılları. Daha hiç açmadı, renklerini bile bilmiyorum. Şimdi ben bunları saksıdan çıkarıp, bahçeye diksem çiçek açarlar mı? Çiçekten geçtim, bu bahar ikişer yaprakla kaldılar. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Aslında bahçe veya saksıda olması açmasına engel olduğunu sanmıyorum. Rica ederim sevgiler. |
Bahçem
1 Eklenti(ler)
Echeveria açmak üzere.
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Tohumdan yeşerttiğim hanım terliği,clematis,campanula medium ve aslan ağzı.
|
Satı Hanım sizin bahçe bayramlıklarını giyinmiş gibi ellerinize sağlık,anlaşıldı sizin yanınıza staja gelmem gerekiyor.
|
Herşey harika görünüyor.Maşallah,maşallah:)
|
Sayın Satı Uğurtan,
Emeğinize sağlık çok güzel görünüyorlar. Allah sağlık içinde keyfin sürmeyi nasip etsin. |
Sevgili Satı Hanım,
Gerçekten bahçeniz çok güzel olmuş..Bitki çeşidi ve renk uyumu mükemmel..Çay yudumlamak keyifli olur bahçenizde. |
Clematisinizin türü nedir?
|
Alıntı:
Tam uygulamalı kurs verilebilir :p |
Alıntı:
|
Sevgili günebakan, canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürler:)
|
Alıntı:
|
Campatula çok güzelmiş Satı hanım ,rengi harika.Elinize sağlık.
|
Sevgili Satı hanım, ben de defalarca baktığım halde clematislerin ve bazan da diğerlerinin adını unutuyorum, sonuçta hepsi de çiçek işte :)
Campanula çok güzel olmuş, bu başka bir tür her halde, yaprak yapısı yuvarlak değil. Clematisler de güzel açmışlar, seneye daha bol çiçekleneceklerdir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet yuvarlak değil, bilmiyorum bu bir arkadaşa İtalyadan gelmiş oda bana vermişti çok oldu, çiçek rengide daha koyu. Sevgili Adalet hanım,Clematisi Güngör geçen yıl almıştı bahçeye bu yıl aldım, umarım seneye dediğiniz gibi daha çok açar. |
Maşallah hepsi de birbirinden güzeller ellerine sağlık Satı hanımcım..
5 nokta, clematis tohumlarınızdan artarsa talibim.. |
Satıcığım
Bu bahcedeki çiçekler çok şımarmış, kıskanıyorum bakkkkk:))) Bu arada, anemon pembe açtı, sana selamı var:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Canım kıskanma hepsi senin, sevgiler öptüm. |
Alıntı:
|
Sevgili satı hanım bahçenizi siz yokken şöyle bir gezdim hırsızlık yaptım, neler mi çaldım, Uhuuu neler çalmadım ki tohum fide ne bulursam eybeye attım, şimdi gidip bir bahçe kuracağım. :) Tabi ki şaka
Bahçeniz çok güzel, çok emekler harcadığınız belli keyfini de sürmeyi hak ediyorsunuz, Hepsi de bir birinden güzeller. Emeğinize sağlık. Saygılar |
Alıntı:
Sevgili Lilium, şaka şaka bahçeme hoş geldiniz, herşey dostlar için yetiştirildi, bahçem sizin, istediğinizi alabilirsiniz sevgiler:) |
Alıntı:
Bir gün kütü yakalanacağım, cumhura yakalanmasak bari, bir yakalarsa yandık inanki.:p |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025