agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 27-05-2010 21:22

Sevgili bahtiyar02,çok teşekkür ederim sevgiler.

Güngör Salman 27-05-2010 22:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 647227)
Dün Güngörüm bendeydi güzelleriyle Orkide, çan sarmaşığı ve lysimachia procumbens(golden globes)

Cicilerini hemen sergilemişsin, güle güle büyüt;)

Satı Uğurtan 27-05-2010 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 647398)
Cicilerini hemen sergilemişsin, güle güle büyüt;)

Canım benim teşekkürler:)

Sevgi Durul 27-05-2010 22:12

Sevgili Satı hanım, gördüğüm kadarıyla amaryllisiniz saksıda değil, toprakta. Ve çok güzel açmış. Benim iki saksı amaryllisim var, bende dördüncü yılları. Daha hiç açmadı, renklerini bile bilmiyorum. Şimdi ben bunları saksıdan çıkarıp, bahçeye diksem çiçek açarlar mı? Çiçekten geçtim, bu bahar ikişer yaprakla kaldılar. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Satı Uğurtan 27-05-2010 22:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 647410)
Sevgili Satı hanım, gördüğüm kadarıyla amaryllisiniz saksıda değil, toprakta. Ve çok güzel açmış. Benim iki saksı amaryllisim var, bende dördüncü yılları. Daha hiç açmadı, renklerini bile bilmiyorum. Şimdi ben bunları saksıdan çıkarıp, bahçeye diksem çiçek açarlar mı? Çiçekten geçtim, bu bahar ikişer yaprakla kaldılar. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Sevgili SDurul, çok teşekkür ederim, evet benimkiler bahçede, yanlız benimde çok fazlaydı ama kışın kardan dondu ve ancak iki kök açtı.
Aslında bahçe veya saksıda olması açmasına engel olduğunu sanmıyorum.
Rica ederim sevgiler.

Satı Uğurtan 28-05-2010 00:40

Bahçem

1 Eklenti(ler)
Echeveria açmak üzere.

Satı Uğurtan 28-05-2010 00:52

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Tohumdan yeşerttiğim hanım terliği,clematis,campanula medium ve aslan ağzı.

Yücel Canpolat 28-05-2010 10:21

Satı Hanım sizin bahçe bayramlıklarını giyinmiş gibi ellerinize sağlık,anlaşıldı sizin yanınıza staja gelmem gerekiyor.

günebakan 28-05-2010 10:59

Herşey harika görünüyor.Maşallah,maşallah:)

tturt 28-05-2010 11:16

Sayın Satı Uğurtan,

Emeğinize sağlık çok güzel görünüyorlar. Allah sağlık içinde keyfin sürmeyi nasip etsin.

Yılmaz Yalçın 28-05-2010 11:57

Sevgili Satı Hanım,
Gerçekten bahçeniz çok güzel olmuş..Bitki çeşidi ve renk uyumu mükemmel..Çay yudumlamak keyifli olur bahçenizde.

Yılmaz Yalçın 28-05-2010 11:58

Clematisinizin türü nedir?

Satı Uğurtan 28-05-2010 12:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 647689)
Satı Hanım sizin bahçe bayramlıklarını giyinmiş gibi ellerinize sağlık,anlaşıldı sizin yanınıza staja gelmem gerekiyor.

Sevgili Yücel bey,şu an staj için uygun bir zaman:)
Tam uygulamalı kurs verilebilir :p

Satı Uğurtan 28-05-2010 12:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tturt (Mesaj 647741)
Sayın Satı Uğurtan,

Emeğinize sağlık çok güzel görünüyorlar. Allah sağlık içinde keyfin sürmeyi nasip etsin.

Sevgili tturt,amin hepimize, ayrıca çok yakınız bebişle olmak şartıyla çaya beklerim:)

Satı Uğurtan 28-05-2010 12:07

Sevgili günebakan, canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürler:)

Satı Uğurtan 28-05-2010 12:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın (Mesaj 647777)
Clematisinizin türü nedir?

Sevgili Yılmaz, inan bana türünü bilmiyorum, bulamadımda,sen asıl clematis sayfasına bak,çaya her zaman beklerim sevgiler.

nurcanaybay 28-05-2010 12:50

Campatula çok güzelmiş Satı hanım ,rengi harika.Elinize sağlık.

Adalet Yağcı 28-05-2010 14:21

Sevgili Satı hanım, ben de defalarca baktığım halde clematislerin ve bazan da diğerlerinin adını unutuyorum, sonuçta hepsi de çiçek işte :)

Campanula çok güzel olmuş, bu başka bir tür her halde, yaprak yapısı yuvarlak değil.
Clematisler de güzel açmışlar, seneye daha bol çiçekleneceklerdir.

Satı Uğurtan 28-05-2010 17:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 647818)
Campatula çok güzelmiş Satı hanım ,rengi harika.Elinize sağlık.

Sevgili nurcanaybay,çok teşekkür ederim, evet çok güzel,aslında resim çok net olsa daha güzelde, ben resim konusunda çok tecrübeli değilim sevgiler.

Satı Uğurtan 28-05-2010 18:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 647874)
Sevgili Satı hanım, ben de defalarca baktığım halde clematislerin ve bazan da diğerlerinin adını unutuyorum, sonuçta hepsi de çiçek işte :)

Campanula çok güzel olmuş, bu başka bir tür her halde, yaprak yapısı yuvarlak değil.
Clematisler de güzel açmışlar, seneye daha bol çiçekleneceklerdir.

Sevgili Adalet hanım,çiçeklerin adını asla aklımda tutamıyorum yazıyorum olmuyor ne yaparsam yapayım unutuyorum.
Evet yuvarlak değil, bilmiyorum bu bir arkadaşa İtalyadan gelmiş oda bana vermişti çok oldu, çiçek rengide daha koyu.
Sevgili Adalet hanım,Clematisi Güngör geçen yıl almıştı bahçeye bu yıl aldım, umarım seneye dediğiniz gibi daha çok açar.

MİRBE 28-05-2010 18:38

Maşallah hepsi de birbirinden güzeller ellerine sağlık Satı hanımcım..

5 nokta, clematis tohumlarınızdan artarsa talibim..

cemo 28-05-2010 20:20

Satıcığım

Bu bahcedeki çiçekler çok şımarmış, kıskanıyorum bakkkkk:)))

Bu arada, anemon pembe açtı, sana selamı var:)

Hhatice 28-05-2010 21:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 647591)
Tohumdan yeşerttiğim hanım terliği,clematis,campatula medium ve aslan ağzı.

Ellerine emeğine sağlık Satı'cığım :)Ben de tohumdan yetiştirmeyi çok seviyorum. Yavaş yavaş topraktan çıkmalarını seyretmek, büyütmek çok hoş oluyor :)

Satı Uğurtan 28-05-2010 22:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MİRBE (Mesaj 648037)
Maşallah hepsi de birbirinden güzeller ellerine sağlık Satı hanımcım..

5 nokta, clematis tohumlarınızdan artarsa talibim..

Sevgili MİRBE, çok teşekkür ederim,tohumları olursa elbette gönderirim.

Satı Uğurtan 28-05-2010 22:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 648083)
Satıcığım

Bu bahcedeki çiçekler çok şımarmış, kıskanıyorum bakkkkk:)))

Bu arada, anemon pembe açtı, sana selamı var:)

Cemom, benim bahçeme gelmiş,aleykümselam canım benim sağlıkla büyüt:)
Canım kıskanma hepsi senin, sevgiler öptüm.

Satı Uğurtan 28-05-2010 22:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 648103)
Ellerine emeğine sağlık Satı'cığım :)Ben de tohumdan yetiştirmeyi çok seviyorum. Yavaş yavaş topraktan çıkmalarını seyretmek, büyütmek çok hoş oluyor :)

Sevgili Hhatice, teşekkür ederim,ben aslında tohumdan çok, çelikten yetiştirme konusunda daha iyiyim sevgiler.

Lilium 30-05-2010 01:15

Sevgili satı hanım bahçenizi siz yokken şöyle bir gezdim hırsızlık yaptım, neler mi çaldım, Uhuuu neler çalmadım ki tohum fide ne bulursam eybeye attım, şimdi gidip bir bahçe kuracağım. :) Tabi ki şaka

Bahçeniz çok güzel, çok emekler harcadığınız belli keyfini de sürmeyi hak ediyorsunuz, Hepsi de bir birinden güzeller. Emeğinize sağlık.
Saygılar

Satı Uğurtan 30-05-2010 01:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 648743)
Sevgili satı hanım bahçenizi siz yokken şöyle bir gezdim hırsızlık yaptım, neler mi çaldım, Uhuuu neler çalmadım ki tohum fide ne bulursam eybeye attım, şimdi gidip bir bahçe kuracağım. :) Tabi ki şaka

Bahçeniz çok güzel, çok emekler harcadığınız belli keyfini de sürmeyi hak ediyorsunuz, Hepsi de bir birinden güzeller. Emeğinize sağlık.
Saygılar

Sevgili Lilium,çilliyi çal, Dudinin limonatayı çal, benim bahçemdeki çiçekleri çal,bakın varya birgün çok kötü yakalanacaksınız:p

Sevgili Lilium, şaka şaka bahçeme hoş geldiniz, herşey dostlar için yetiştirildi, bahçem sizin, istediğinizi alabilirsiniz sevgiler:)

Lilium 30-05-2010 01:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 648745)
Sevgili Lilium,çilliyi çal, Dudinin limonatayı çal, benim bahçemdeki çiçekleri çal,bakın varya birgün çok kötü yakalanacaksınız:p

Ne yapayım satı hanım hınzırlık muzurluk ruhumuza işlemiş nere de bir muzurluk yaparım diye düşünüyorum, şükür ki arkadaşlarımız hınzırlık olduğunu anlıyorlar.

Bir gün kütü yakalanacağım, cumhura yakalanmasak bari, bir yakalarsa yandık inanki.:p

Satı Uğurtan 30-05-2010 02:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 648746)
Ne yapayım satı hanım hınzırlık muzurluk ruhumuza işlemiş nere de bir muzurluk yaparım diye düşünüyorum, şükür ki arkadaşlarımız hınzırlık olduğunu anlıyorlar.

Bir gün kütü yakalanacağım, cumhura yakalanmasak bari, bir yakalarsa yandık inanki.:p

Sevgili Lilium, benmi, Dudimi yoksa Cumhur beymi hangimiz yakalarız, cezanız ne olur bilemiyorum:p

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025