![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ancak, şebboyum var. Hemde iki boy. birisi yeni açıyor. Diğeri henüz fide. Yinede teşekkürederim. |
Alıntı:
|
Ben kükürt atmayı düşünüyorum, o da bazan yapraklarda katran ( siyah leke kirleri)yapıyor.
|
Alıntı:
İyi geliyorsa bende yapayım. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bence Bir dosta verilebilecek en güzel hediye. Bu kadar dikkat çeken ve bir o kadarda güzel bir çiçekmiş.Ayrıca Grevillea rosmarinifolia ve katır tırnağı' da ayrı bir güzellik katıyor.Grevillea rosmarinifolia'yı ilk kez sitemizin yanında bir arsaya değişk tür çam türleri yetiştiren komşumuzda görmüştüm.Sorduğumda bana çam türlerinden tek çiçek açan türüymüş.Sizde görünce dikkatimi çekti.Acaba çeliktenmi yoksa tohumdanmı çoğaltılabiliniyor?Güle güle tadını çıkarmanız dileğiyle. Saygılar |
Sevgili Bahtiyar02, katır tırnağının tohumları oluştu kurusun tohum hazır.
Grevillea rosmarinifolia, eğer köklendirilebiliyorsa ben size seve seve köklendiririm sevgiler. |
Satı hanım,
Çok güzeller çoookkk maşallahhh... Darısı benim bahçeme çiçeklerime güllerime inşallah:) Full yasemin aldım saksıyla koydum bahçeye ekemedim kışın donar diye saksıda bıraktım..Donar mı? |
Alıntı:
Bitkilerle ilgili fazla bilgim yok, ben yeni almıştım yasemini bahçeye diktim, komşularınki bahçedeydi bu yıl o soğuklarda donmadı. |
Sevgili Satı Hanım bahçeniz rengarenk, cıvıl cıvıl olmuş, ellerinize sağlık, hep sağlıkla keyfini yaşayın:) Arkadaşımın annesinin hediyesi Grevillea bende de var , nasıl çoğaltılıyor aceba?
|
Sevili Satı Uğurtan;
Size yormayacaksam. inanın çok sevinirim.Saygılar |
Alıntı:
Sevgili füsun,grevillea nasıl yetiştirilir bende bilmiyorum, o bana sevgili Yücel beyin hediyesi, öğrenir köklendiririz:) |
Alıntı:
|
Satı'cım, bahçen, çiçeklerin ne güzel olmuş. Sanki bu yıl daha mı renkli, bana mı öyle geldi bilmem ki.
|
bahçemden
1 Eklenti(ler)
abutilonum
|
Alıntı:
|
bahçemden
1 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim bir çiçek yabanide olabilir.
|
Bahçem
1 Eklenti(ler)
sakız sardunyam.
|
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Sevgili ozbeye binlerce kez teşekkürler, beni bu güzellikle tanıştırdığı için.(Gece mumu)
|
Bahçem
1 Eklenti(ler)
ceylanım.
|
Bahçem
1 Eklenti(ler)
Yıldız çiçeğim(Dahlia)
|
bahçemden
3 Eklenti(ler)
Hanımeli,açmak üzere olan pasiflora,bu yıl ilk kez meyve veren şeftalim.
|
Maşallah.Meyvelerini yemek ve bu güzellikleri doya doya yaşamanız dileğiyle,ellerinize sağlık.Saygılar
|
Sevgili bahtiyar02, çok teşekkür ederim,allah hepimize sağlıklı yaşamayı ve tadını çıkarmayı nasip etsin sevgiler.
|
Satı'cığım hepsi de çok güzel şetalileri afiyetle ye cananın rengi de çok güzelmiş:)
|
Alıntı:
|
Bahçem
3 Eklenti(ler)
Sarmaşık gülüm coştu resmen, sedum sarmentosum, gelincik ve karanfilin uyumu.
|
Satı Hanım, sarı sedum ne güzel açmış, bana ektiğiniz dallar aynısı galiba. Benimki de form tuttu. Sıra çiçeklerde ;)
|
[QUOTE=Satı Uğurtan;643213] sarı açan sedumum, QUOTE]
Sedum Sarmentosum. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025