![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnanın çok memnun olurum.:) Bu kış ve baharda, İstanbul' da gittiğimiz tüm yapı marketlerde, gözüm Haseki Küpesi tohumu aradı. Ama hiç rastlayamadım. Hoş rastladıkta, ne oldu? Benim Pembe Aster tohumlarım vardı. ''Karışık renkli Aster'' diye görünce aldım. Her ikisini, bir ağacın dibindeki yuvarlağa, yarım-yarım diktim. Benim pembe Asterler istisnasız çimlendiler. Ya ötekiler?:mad: İlaç için bir tane bile çimlenmedi! Ayni şeyi, Floks ta ve yer açelyası' nda yaşadım. Markalar dandiktendi zaten. Özetle; belli markalar dışında, her tohuma güven olmuyor! En güvenilir olanları yine bizim kendi aldıklarımız. İyi niyetinize tekrar teşekkürederim. |
Sevgili Orhan Özbilgiç, istediğiniz tohum olsun,bahçemdeki hoşunuza giden her bitkiden liste yapın sonbaharda tohumundan göndereyim saygılar.
|
Harika işte bu, renk cümbüşü dedikleri,kardeş bahçeyle gurur duydum,sadece üzüntüm son günlerde zeytin ağacının makro çekim resimlerini görememek eminim arkadaşlarımda bana katılıyorlar.Sevgilyle kalınız.:)
|
Alıntı:
Zeytin ağacı artık devlet tarafından korumaya alındığı için, resimde çektirmiyorlar üzgünüm:) |
Katır tırnağ,ı kokusunu en çok beğendiğim bitkilerin başın da gelir.Sarı-turuncu rengini
ilk Güler hanım da görmüştüm şimdi de sizde.Yücel bey de pembesin den bahsediyor. Şaka mı yapıyor gerçekten pembesi de var mı :) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Beyazı da bu.
|
Offff hepsi çok güzelmiş ,bir de yaz boyu açabilse ..fotoğraflar için teşekkürler.
|
Hepiside harika bayıldım iki renginede çok güzel tohum zamanını beklemeklezım.
|
Alıntı:
Bende sarısıda var ama o açmadı nedense,yanlız pembesi ve beyazıda çok güzelmiş bayıldım sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili Satı hanım, katır tırnağı çok güzelmiş, pembe ve beyazını da bulmak lazım.
Tüm çiçekler coşmuş ama ben en çok katır tırnağına vuruldum :) |
Sevgili Adalet hanım,Çok teşekkür ederim,evet bende katır tırnağına bayıldım,renkler çok güzel, yaprak bile yok her tarafı çiçek:)
|
Satı hanım
Bahceniz harika, bitkiler, çiçekler müthiş ellerinize sağlık. Katır tırnağının sarısı vardı benim emekli olmadan çalıştığım yerde focada, inanılmaz bir kokusu, güzelliği ve görüntüsü olurdu, toplayıp eve getirdiğimimde on onbeş gün evin içinden çıkmazdı kokusu. |
Sayın Birol bey,çok teşekkür ederim çok sağolun, bende katır tırnağının,
kokusundan çok görüntüsünü beğeniyorum, kökten en uçtaki filize kadar çiçek, aynen gelin tacı gibi. |
Alıntı:
Şimdi kafamı meşgul eden tek şey, bahçede en iyi nerede olabilir düşüncesi. |
Adalet hanım ;
çok sevindim, gelişimlerini sizin bahçeniz den de takip edebileceğiz.Buralar da sarı katır tırnakları ,tepelik yerler de kendiliğin den yayılıp gelişiyor.Birol bey de dediği gibi ,evin için de mis gibi kokar. Bol güneşli ,suyu çok görmiyecek bir yer onun için ideal olacaktır. |
Sevgili Adalet hanım,çok sevindim sağlıkla büyüt senin bahçeye çok yakışacak.
Kırmızı ve turuncusuda bende var, tohumlar kurusun gönderiyorum, yer konusunda benimki aceleye geldi, orta yere diktim hava çok yağışlıydı çok kalamadım yağmurun altında.Gözüme kestirdiğim yere diktim, daha sonra değiştirebilirim. Sevgili Nurcan hanım,benimkilerde bol güneş ve bol su, suyu biraz azaltayım o zaman :) Bizim evin yanındaki ormandada var sarısından. |
Nurcan hanım, bilgi için teşekkürler, şimdi kafamda netleştirdim dikeceğim yeri.
Satı hanım, ben de tohum almaya çalışırım, pembenin üzerinde bir kaç çiçek kalmış ama diğerlerinin üzerlerini traşlamışlar, onlar da seneye artık. Ne güzel bahçelerimizde rengarenk katır tırnakları olacak. |
Sevgili Adalet hanım, sağlıkla büyüt çok güzel bir görüntüsü var, bence, galiba pembe en güzeli sevgiler.
|
Bahçemdeki güzellikler
4 Eklenti(ler)
Clematislerim açtı çok güzeller.
|
Bahçemdeki güzellikler
5 Eklenti(ler)
Tradescantia,asma gülüm, ada çayı ve gelinciklerin ahengi,ve geçen yıldan beri tanımadığım ama çok güzel bir şekilde bahçemi süsleyen bir bitki.
|
Bahçemdeki güzellikler
5 Eklenti(ler)
Açmak üzere olan ortanca,çok güzel kokan karanfil, bitmek üzere olan şebboy ve hanımeli.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Çok minik haliyle açan fil bahri,yasemin ve kamelyam,sarı çiçekli ( sedum mexicanum), çileklerim, ve bahçemden bir manzara.
|
Çilekler şahane :)
|
Alıntı:
|
Görüntüler şahane Satı'cığım :)
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı Hanım,
Çok güzel bahçeniz var cennet gibi:)Manzaraya karşı çay içilir keyifle:)Çilekler de lezzetlidir epey.Pervane yasemin de açmış maşallah..Benimki henüz tomurcuk 15 gün sonra ancak açacak. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025