agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Hhatice 17-05-2010 16:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 640041)
Açmak üzere olan ortanca,çok güzel kokan orkidem,bitmek üzere olan şebboy ve hanımeli.

Güzel kokan orkide mi?
Sevgili arkadaşım hızınıza yetişmek mümkün değil:) Her gün yeni bir çeşit öğreniyorum .sanırım toptan bırakacağım ben bitki deliliğini ,istifa edeceğim olmuyor ki bahçelerde balkonlarda görüyorum ,Liste devamlı büyüyor ,buna ne can dayanır ne mal :))

Güngör Salman 17-05-2010 16:38

[QUOTE=Satı Uğurtan;640041] çok güzel kokan orkidem,
Bana karanfil gibi geldi.

Satı Uğurtan 17-05-2010 17:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 640240)
Güzel kokan orkide mi?
Sevgili arkadaşım hızınıza yetişmek mümkün değil:) Her gün yeni bir çeşit öğreniyorum .sanırım toptan bırakacağım ben bitki deliliğini ,istifa edeceğim olmuyor ki bahçelerde balkonlarda görüyorum ,Liste devamlı büyüyor ,buna ne can dayanır ne mal :))

Sevgili Hhatice, pardon çok özür dilerim karanfil , orkide yazdığımın farkında bile değilim:)
canım,istediğin çiçek olsun,üzme kendini:)

Satı Uğurtan 17-05-2010 17:38

[QUOTE=Güngör Salman;640247]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 640041)
çok güzel kokan orkidem,
Bana karanfil gibi geldi.

Canım benim, sevgili Hhaticeyle, çok dikkatlisiniz,yanlış yazmışım ve farkında bile değilim, karanfile orkide derken:)

Satı Uğurtan 17-05-2010 17:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın (Mesaj 640198)
Sevgili Satı Hanım,
Çok güzel bahçeniz var cennet gibi:)Manzaraya karşı çay içilir keyifle:)Çilekler de lezzetlidir epey.Pervane yasemin de açmış maşallah..Benimki henüz tomurcuk 15 gün sonra ancak açacak.

Sevgili Yılmaz çok teşekkür ederim, buyrun beraber içelim, gerçekten çok zevkli:)

hüzün 17-05-2010 19:15

çiçekler çok hoş, manzara da öyle görünüyor,
hanımelini karanfilinizi koklayın yerime,
gönderdiğiniz kasımpatılardan bir tanesi bordo açıyor, tekrar teşekkürler..

Satı Uğurtan 17-05-2010 19:23

Sevgili Hüzün,çok teşekkür ederim,herşeyi yerine koklarım,yolunuz bu taraflara düşerse sizide beklerim,canım benim kasımpatıları sağlıkla büyüt bahçeden başka istediğin birşeyler varsa seve seve gönderirim sevgiler.

Arzu Kasapoğlu 17-05-2010 19:50

Satıcım, çiçeklerin her zamanki gibi şahane. Bana gönderdiğin telgraflarda açmak üzere. Sarıkızda çok güzel büyüdü. Yakın bir zamanda balkonuma kattığın güzellikleri resimleyeceğim.

Yücel Canpolat 17-05-2010 20:28

Satı Hanım ben şuna karar verdim artık sizinle yarışa devam etmem mümkün değil zira yetişebilme şanşım yok gururla söylüyorum renk armonisi yaratan emeğinize ellerinize sağlık,

athena -asena 17-05-2010 20:55

sayın satı hanım bahçeniz muhteşem görünüyor. dağ çileğinin üstündeki sarı çiçeğin adı nedir acaba.

Sevgi Durul 17-05-2010 21:14

Sevgili Satı hanım hep aynı şeyleri tekrar etmek gibi oluyor ama çiçekleriniz, özellikle mor clematisiniz çok güzel. Bir de kırmızı sarmaşık gül çok hoş.
Sarı çiçek açan sedumunuzdan ben de begonvilin saksısına diktim. Aynı saksıda sarı açan, süs yoncası kendiliğinden çıktı. Bunların üçü aynı saksıda geçinirler mi? Yoksa ayırayım mı?

dağ çiği 17-05-2010 21:40

Sevgili Satı hanım çiçekleriniz arasında ayrım yapmak çok zor, hepsi birbirinden güzel manzaranızda öyle.Bu güzelliklere baktıkça yorgunluğumu unutuyorum.

Yücel Canpolat 17-05-2010 21:45

UYARI bulgariyadan giren çekirge sürüleri önüe gelen zeytin ağaçlarını yiyerek yollarına devam ediyorlar şu an istanbuldan geçip izmit semalarına doğru yol alıyorlar zeytin ağacı olanların dikkatine:D

Güngör Salman 17-05-2010 21:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 640419)
UYARI bulgariyadan giren çekirge sürüleri önüe gelen zeytin ağaçlarını yiyerek yollarına devam ediyorlar şu an istanbuldan geçip izmit semalarına doğru yol alıyorlar zeytin ağacı olanların dikkatine:D

Ablam bu mesajı görmesin:p:D

Satı Uğurtan 17-05-2010 22:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Arzu Kasapoğlu (Mesaj 640349)
Satıcım, çiçeklerin her zamanki gibi şahane. Bana gönderdiğin telgraflarda açmak üzere. Sarıkızda çok güzel büyüdü. Yakın bir zamanda balkonuma kattığın güzellikleri resimleyeceğim.

Canım güzel kardeşim,çok teşekkür ederim,enkısa zamanda resim bekliyorum, sevgiler çok öptüm.

Yılmaz Yalçın 17-05-2010 22:22

Sevgili Satı Hanım,
Pembe clematisinize hayran kaldım türü nedir acaba?Ben de madam le colture türünden aldım acaba aynımı sizinki ile?

Satı Uğurtan 17-05-2010 22:28

Sevgili SDurul,güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.
Sarı sedumu bende bir sürü çiçekle aynı saksıya diktim, birşey olmadı ama o sarı açan yonca için bitkilerin gücünü alıyor diyorlar ben bilmiyorum, kurumasına sebep olabilir tam emin değilim sevgiler.

Satı Uğurtan 17-05-2010 22:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği (Mesaj 640416)
Sevgili Satı hanım çiçekleriniz arasında ayrım yapmak çok zor, hepsi birbirinden güzel manzaranızda öyle.Bu güzelliklere baktıkça yorgunluğumu unutuyorum.

Sevgili dağ çiği,çok teşekkür ederim, ne mutlu bana benim bahçemde yorgunluğunuz geçiyorsa:)
Ayrıca bu bahçede ağaçlar net üyeleri olarak bir çay düzenleyebiliriz.

Satı Uğurtan 17-05-2010 22:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi athena -asena (Mesaj 640385)
sayın satı hanım bahçeniz muhteşem görünüyor. dağ çileğinin üstündeki sarı çiçeğin adı nedir acaba.

Sevgili athena-asena,çok sağolun,çiçeğin adı( sedum mexicanum)

Satı Uğurtan 17-05-2010 22:47

Sevgili Yılmaz,çok teşekkür ederim,bana clematisleri Güngör almıştı,benim bitki isimlerini aklımda tutma gibi bir maharetim yok, bunu Güngör çok iyi yapıyor ama üzgünüm bu sefer oda bilmiyor sevgiler.

Sevgili Yücel bey,bahçemi gezmeniz ve beğenmeniz benim için onurdur.
Zeytin ağacına gelince merak etmeyin devlet korumasında olduğu için her tehlikeden korunuyor:)

Satı Uğurtan 17-05-2010 22:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 640421)
Ablam bu mesajı görmesin:p:D

Can, gördüm merak etme:)

dağ çiği 17-05-2010 23:00

Çok incesiniz Satı hanım gerçekten güzel olurdu o güzel bahçede çay içmek.Sizin gibi değerli insanları tanımak.

Satı Uğurtan 17-05-2010 23:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği (Mesaj 640489)
Çok incesiniz Satı hanım gerçekten güzel olurdu o güzel bahçede çay içmek.Sizin gibi değerli insanları tanımak.

Sevgili dağ çiği,ayarlanabilirse isteyen herkesi seve seve kabul ederim ve ağırlarım sevgiler.

Cumhur Tonba 17-05-2010 23:29

Karanfiler, sarı çiçekli sedular, Clematisler, asma güller, çilekler. Her şey harika. On, On, On,
Daha da güzel olacağına eminim.

Satı Uğurtan 17-05-2010 23:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 640505)
Karanfiler, sarı çiçekli sedular, Clematisler, asma güller, çilekler. Her şey harika. On, On, On,
Daha da güzel olacağına eminim.

Sevgili Cumhur bey, çok, çok, çok teşekkürler.
Daha güzel olacağından emin olabilirsiniz.

tturt 18-05-2010 08:16

Sayın Satı Uğurtan,

Her şey çok güzel, sağlık içinde keyfini sürmenizi temenni ederim.

Satı Uğurtan 18-05-2010 10:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tturt (Mesaj 640592)
Sayın Satı Uğurtan,

Her şey çok güzel, sağlık içinde keyfini sürmenizi temenni ederim.

Sevgili tturt,çok teşekkür ederim allah hepimize sağlıkla oturmayı nasip etsin.

Orhan Özbilgiç 20-05-2010 20:39

Sevgili arkadaşım;
Katır Tırnağı konusundaki uyarınıza çok teşekkürederim. Demek çiçeklenme konusunda çok erkenci..
Ayrıca tohum konusundaki inceliğinize de teşekkürederim. :)

Satı Uğurtan 20-05-2010 20:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 642332)
Sevgili arkadaşım;
Katır Tırnağı konusundaki uyarınıza çok teşekkürederim. Demek çiçeklenme konusunda çok erkenci..
Ayrıca tohum konusundaki inceliğinize de teşekkürederim. :)

Sevgili Orhan bey,ben size teşekkür ederim, katır tırnağı, şebboy ve haseki küpesi tohumlarınız oluştu, kurusun göndereceğim sevgiler.

nariçi 20-05-2010 20:56

İyi akşamlar, gönderdiğiniz goji fideleri sağlıklıydı ancak son günlerde yapraklarında beyazlaşma - küf gibi sanki kül vurgunu var. Neden olabilir acaba.?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025