![]() |
Alıntı:
Sevgili arkadaşım hızınıza yetişmek mümkün değil:) Her gün yeni bir çeşit öğreniyorum .sanırım toptan bırakacağım ben bitki deliliğini ,istifa edeceğim olmuyor ki bahçelerde balkonlarda görüyorum ,Liste devamlı büyüyor ,buna ne can dayanır ne mal :)) |
[QUOTE=Satı Uğurtan;640041] çok güzel kokan orkidem,
Bana karanfil gibi geldi. |
Alıntı:
canım,istediğin çiçek olsun,üzme kendini:) |
[QUOTE=Güngör Salman;640247]
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çiçekler çok hoş, manzara da öyle görünüyor,
hanımelini karanfilinizi koklayın yerime, gönderdiğiniz kasımpatılardan bir tanesi bordo açıyor, tekrar teşekkürler.. |
Sevgili Hüzün,çok teşekkür ederim,herşeyi yerine koklarım,yolunuz bu taraflara düşerse sizide beklerim,canım benim kasımpatıları sağlıkla büyüt bahçeden başka istediğin birşeyler varsa seve seve gönderirim sevgiler.
|
Satıcım, çiçeklerin her zamanki gibi şahane. Bana gönderdiğin telgraflarda açmak üzere. Sarıkızda çok güzel büyüdü. Yakın bir zamanda balkonuma kattığın güzellikleri resimleyeceğim.
|
Satı Hanım ben şuna karar verdim artık sizinle yarışa devam etmem mümkün değil zira yetişebilme şanşım yok gururla söylüyorum renk armonisi yaratan emeğinize ellerinize sağlık,
|
sayın satı hanım bahçeniz muhteşem görünüyor. dağ çileğinin üstündeki sarı çiçeğin adı nedir acaba.
|
Sevgili Satı hanım hep aynı şeyleri tekrar etmek gibi oluyor ama çiçekleriniz, özellikle mor clematisiniz çok güzel. Bir de kırmızı sarmaşık gül çok hoş.
Sarı çiçek açan sedumunuzdan ben de begonvilin saksısına diktim. Aynı saksıda sarı açan, süs yoncası kendiliğinden çıktı. Bunların üçü aynı saksıda geçinirler mi? Yoksa ayırayım mı? |
Sevgili Satı hanım çiçekleriniz arasında ayrım yapmak çok zor, hepsi birbirinden güzel manzaranızda öyle.Bu güzelliklere baktıkça yorgunluğumu unutuyorum.
|
UYARI bulgariyadan giren çekirge sürüleri önüe gelen zeytin ağaçlarını yiyerek yollarına devam ediyorlar şu an istanbuldan geçip izmit semalarına doğru yol alıyorlar zeytin ağacı olanların dikkatine:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı Hanım,
Pembe clematisinize hayran kaldım türü nedir acaba?Ben de madam le colture türünden aldım acaba aynımı sizinki ile? |
Sevgili SDurul,güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.
Sarı sedumu bende bir sürü çiçekle aynı saksıya diktim, birşey olmadı ama o sarı açan yonca için bitkilerin gücünü alıyor diyorlar ben bilmiyorum, kurumasına sebep olabilir tam emin değilim sevgiler. |
Alıntı:
Ayrıca bu bahçede ağaçlar net üyeleri olarak bir çay düzenleyebiliriz. |
Alıntı:
|
Sevgili Yılmaz,çok teşekkür ederim,bana clematisleri Güngör almıştı,benim bitki isimlerini aklımda tutma gibi bir maharetim yok, bunu Güngör çok iyi yapıyor ama üzgünüm bu sefer oda bilmiyor sevgiler.
Sevgili Yücel bey,bahçemi gezmeniz ve beğenmeniz benim için onurdur. Zeytin ağacına gelince merak etmeyin devlet korumasında olduğu için her tehlikeden korunuyor:) |
Alıntı:
|
Çok incesiniz Satı hanım gerçekten güzel olurdu o güzel bahçede çay içmek.Sizin gibi değerli insanları tanımak.
|
Alıntı:
|
Karanfiler, sarı çiçekli sedular, Clematisler, asma güller, çilekler. Her şey harika. On, On, On,
Daha da güzel olacağına eminim. |
Alıntı:
Daha güzel olacağından emin olabilirsiniz. |
Sayın Satı Uğurtan,
Her şey çok güzel, sağlık içinde keyfini sürmenizi temenni ederim. |
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşım;
Katır Tırnağı konusundaki uyarınıza çok teşekkürederim. Demek çiçeklenme konusunda çok erkenci.. Ayrıca tohum konusundaki inceliğinize de teşekkürederim. :) |
Alıntı:
|
İyi akşamlar, gönderdiğiniz goji fideleri sağlıklıydı ancak son günlerde yapraklarında beyazlaşma - küf gibi sanki kül vurgunu var. Neden olabilir acaba.?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025