agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

cetasule 29-06-2010 13:53

çiçeklerle haşırneşır olmak harika bir duygu.Çiçekleriniz birbirinden güzel bahçeniz çok güzel.Emeğinize sağlık.

Mutluluklar diliyorum

Satı Uğurtan 30-06-2010 23:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nazlı06 (Mesaj 665397)
Satı hanım, Bodrum'a giderken İzmir'e de uğrasanıza iyi yolculuklar şimdiden.

Sevgili nazlı06, çok teşekkürler otobüsle geliyorum, uğramam mümkün değil, yalnız davetim saklı kalsın, başka zaman, teşekkürler sevgiler:)

Satı Uğurtan 30-06-2010 23:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cetasule (Mesaj 665590)
çiçeklerle haşırneşır olmak harika bir duygu.Çiçekleriniz birbirinden güzel bahçeniz çok güzel.Emeğinize sağlık.

Mutluluklar diliyorum

Sevgili cetasule, çiçeklerle uğraşmak gerçekten çok güzel çok teşekkürler sevgiler.

Yücel Canpolat 30-06-2010 23:26

Sen gidince bodruma,site sensiz çok sessiz.:(

Satı Uğurtan 30-06-2010 23:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 666374)
Sen gidince bodruma,site sensiz çok sessiz.:(

Sevgili Yücel bey, gitmedim haftaya gideceğim:)

sevim.K 01-07-2010 10:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 666381)
haftaya gideceğim:)

Satıcım iyi tatiller:) Sağlıkla görüşürüz inşallah. Benim izin almam ağustosa kalacak galiba.

Yücel Canpolat 01-07-2010 10:41

Sevgili Öğretmenim,siz izinde olsanız da bizler hep izinizdeyiz.:)

Satı Uğurtan 01-07-2010 10:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 666503)
Satıcım iyi tatiller:) Sağlıkla görüşürüz inşallah. Benim izin almam ağustosa kalacak galiba.

Sevgili Sevim hanım,çok teşekkürler, görüşürüz sevgiler.

sevim.K 01-07-2010 23:06

Ben de iz sürüyorum Yücel bey. Neredeyse yaşım kadar zaman oldu bir çift mavi gözün gösterdiği yolda iz sürerim

Satı Uğurtan 01-07-2010 23:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 666853)
Ben de iz sürüyorum Yücel bey. Neredeyse yaşım kadar zaman oldu bir çift mavi gözün gösterdiği yolda iz sürerim

Sevgili sevim hanım,ne mutlu sana o mavi gözlerin, gösterdiği yoldan gitmek, bir şereftir sevgiler.

ozbey 03-07-2010 22:36

Satıcığım, bahçen ve çiçeklerin her zamanki gibi süperler. Evde bilgisayar ve internetim bir süredir yok( oğluma vermek zorundaydaydım). Sık olmasa da siteyi ziyaret etmeye çalışıyorum.
Canım, eğlenceli ve güzel bir tatil dilerim. Şayet bu tarafa gelmeyi düşünürseniz ve fırsat yaratabilirseniz mutlaka beklerim.
Sevgiler.

Satı Uğurtan 04-07-2010 00:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozbey (Mesaj 667671)
Satıcığım, bahçen ve çiçeklerin her zamanki gibi süperler. Evde bilgisayar ve internetim bir süredir yok( oğluma vermek zorundaydaydım). Sık olmasa da siteyi ziyaret etmeye çalışıyorum.
Canım, eğlenceli ve güzel bir tatil dilerim. Şayet bu tarafa gelmeyi düşünürseniz ve fırsat yaratabilirseniz mutlaka beklerim.
Sevgiler.

Sevgili ozbey, güzel arkadaşım çok teşekkürler.
Gece mumlarını görmüşsündür bahçemde, çok güzel oldular.
Canım güzel davetine teşekkürler, çok zor fakat olursa bende çok sevinirim, seni tanımayı çok isterim, sevgiler.

Vildan Sönmez 04-07-2010 01:00

Satı Hanım'cım iyi tatiller.
Haftaya ben de Datça'dayım. 4 Günlüğüne biraz da zorunlu. Aklınızda olsun, Bodrum'dan bir feribotla Datça'dasınız.;)

Satı Uğurtan 04-07-2010 01:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 667737)
Satı Hanım'cım iyi tatiller.
Haftaya ben de Datça'dayım. 4 Günlüğüne biraz da zorunlu. Aklınızda olsun, Bodrum'dan bir feribotla Datça'dasınız.;)

Sevgili Vildan hanım, haberleşiriz, bende çok isterim, ozbeyi ve seni görmek inan beni çok mutlu eder, sevgiler.

Cumhur Tonba 04-07-2010 01:24

Vildan Hanın, Satı,
Lütfen bizim yerimize de yüzün biraz.
Bizi anacak dere paklar burda ya da göletler.

Satı Uğurtan 04-07-2010 01:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 667743)
Vildan Hanın, Satı,
Lütfen bizim yerimize de yüzün biraz.
Bizi anacak dere paklar burda ya da göletler.

Sevgili Cumhur bey, senin için yüzerek yunan adalarına bile geçerim:)
Ben öyle yüzüyorumki, yakında yüzmede altın madalya alacağım:D

Cumhur Tonba 04-07-2010 01:35

Biliyorum, biliyorum. Anlatmana gerek yok.

asumandilek 04-07-2010 02:41

Nereye yahu? Hani buraya geliyordunuz? Vallahi ben burda yokken gelirseniz isyan çıkarırım haberiniz ola. :)):mad:

Satı Uğurtan 04-07-2010 10:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 667748)
Biliyorum, biliyorum. Anlatmana gerek yok.

Anlatayım,anlatayımda herkes bilsin, ayak bileğimi geçen sudan korktuğumu:o

Satı Uğurtan 04-07-2010 10:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asumandilek (Mesaj 667756)
Nereye yahu? Hani buraya geliyordunuz? Vallahi ben burda yokken gelirseniz isyan çıkarırım haberiniz ola. :)):mad:

Sevgili Asuman,vallahi çıkarırsın:)
Bu hafta yokum, haftaya sanıyorum Temmuz 14 gibi, sen hangi tarihlerde yoksun?

asumandilek 05-07-2010 01:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 667785)
Sevgili Asuman,vallahi çıkarırsın:)
Bu hafta yokum, haftaya sanıyorum Temmuz 14 gibi, sen hangi tarihlerde yoksun?

Tam da temmuzun ortalarında yokum işte. Vallahi aklım sizde kalacak. Kesin tarih belli değil benim, çünkü bir doğum bekliyoruz her an olabilir. Demir oğlan erken gelirse bilmem lakin geç gelirse sizin burda olduğunuz sıralar büyük ihtimalle Sakarya'da olacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Çok üzülürüm ama siz kalkıp buraya kadar gelmişken görüşemezsek. :(

Satı Uğurtan 05-07-2010 01:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asumandilek (Mesaj 668023)
Tam da temmuzun ortalarında yokum işte. Vallahi aklım sizde kalacak. Kesin tarih belli değil benim, çünkü bir doğum bekliyoruz her an olabilir. Demir oğlan erken gelirse bilmem lakin geç gelirse sizin burda olduğunuz sıralar büyük ihtimalle Sakarya'da olacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Çok üzülürüm ama siz kalkıp buraya kadar gelmişken görüşemezsek. :(

Sevgili Asuman, bende oraya kadar gelipte seni görmezsem çok üzülürüm.
Canım yinede sağlık olsun, Demir oğlan inşallah sağlıklı ve zamanında gelir, çok çok öptüm sevgiler

Orhan Özbilgiç 05-07-2010 02:49

Sevgili Satı Hanım;
Bahçenizdeki renk cümbüşü doğrusu gözalıcı.;) Ama ben içlerinde daha çok Paşa bıyığına takıldım. Zira benimde ikişer yaşında, iki ayrı fidanım var. Öyle gözünün içine bakıyorum açsınlar diye! Ama açmadılar. Demekki daha küçükler. Çünkü köyde 5-6 yaşlarında bir tane var, o hep çiçekte 15-20 gündür.
Neyse canım, bizde bekleriz. Sizlerinkilerin görüntüleri ile idare ederiz.
Sağlık ve mutluluk içinde, keyifli bir tatil diliyorum.:)

Satı Uğurtan 05-07-2010 11:40

Sevgili Orhan bey, içten ve samimi yorumlarınıza çok teşekkür ederim.
Paşa bıyığına gelince benimkide küçük 4 veya 5 yaşında 2 yıldır açıyor, seneye mutlaka açar merak etmeyin, gerçekten çok güzel, ben mevsimlik çiçeklerden çok kalıcı süs ağaçlarını daha çok seviyorum, sevgiler saygılar.

Orhan Özbilgiç 05-07-2010 12:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 668100)
Sevgili Orhan bey,..
... ben mevsimlik çiçeklerden çok kalıcı süs ağaçlarını daha çok seviyorum, sevgiler saygılar.

Değil mi ya!.
Alın bendende o kadar. Hem bakımı daha kolay.
Aman ''mevsimlikçiler'' duymasın!:D

Yücel Canpolat 05-07-2010 12:50

Satı Hanım bahçenizde kaç tür bitki var,sende olupta bende olmayanları sizden temin edebilirmiyim?

Satı Uğurtan 05-07-2010 15:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 668137)
Değil mi ya!.
Alın bendende o kadar. Hem bakımı daha kolay.
Aman ''mevsimlikçiler'' duymasın!:D

Yok canım, elbette mevsimlik çiçekleride seviyoruz, fakat kalıcı süs ağaçlarını daha çok tercih ediyoruz, değilmi ama:)

Satı Uğurtan 05-07-2010 15:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 668138)
Satı Hanım bahçenizde kaç tür bitki var,sende olupta bende olmayanları sizden temin edebilirmiyim?

Sevgili Yücel, bahçemin hepsi senin istediğini alabilirsin, beni çok mutlu edersin sevgiler.

Aysel Özgezer 05-07-2010 16:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 668189)
Sevgili Yücel, bahçemin hepsi senin istediğini alabilirsin, beni çok mutlu edersin sevgiler.

Ya ben? Herşey gönlünüz gibi öyle güzel ki...

Satı Uğurtan 05-07-2010 16:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Aysel Özgezer (Mesaj 668202)
Ya ben? Herşey gönlünüz gibi öyle güzel ki...

Canım benim, Hoş geldin, ilk mesaj bana, bahçem çiçeklerim hepsi sana, senin gönlün daha güzel, sevgiler çok çok öptüm seni:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025