agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 21-06-2010 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 662130)
Benim maviş tek çiçek açtı.:p

Açar bekle varya benimkilerin üstü çiçekten masmavi:)

günebakan 21-06-2010 22:34

Bunlar çok güzel Satı'cığım mavişin de süpermiş yani:)

Selim-i Ahir 21-06-2010 22:35

Maşallah! Çok şükür nazarı değen biri değilim. Bir an kendimi ciğerci dükkânının önündeki aç kedi gibi hissettim.
Elleriniz dert görmesin, ömrünüz o güzel çiçekler gibi olsun!

Satı Uğurtan 21-06-2010 22:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 662151)
Bunlar çok güzel Satı'cığım mavişin de süpermiş yani:)

Canım, çok teşekkür ederim, senin gönlün güzel:)

Satı Uğurtan 21-06-2010 23:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selim-i Ahir (Mesaj 662153)
Maşallah! Çok şükür nazarı değen biri değilim. Bir an kendimi ciğerci dükkânının önündeki aç kedi gibi hissettim.

Sevgili Selimi-i Ahir,öncelikle bahçeme hoş geldiniz,bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Nazara gelince ben o tür şeylerden çok korkmam, benim bahçeme gelen benimle güzellikleri paylaşan birinin nazarı değmez zaten,ayrıca siz bahçenizi yeni düzenliyorsunuz, bahçe düzeni hakkında çok beceri sahibi olduğum söylenemez, fakat bende bahçemde ne varsa, gönderebileceğim zamanlarda, istediğiniz çeliği fideyi ve tohumu seve seve gönderebilirim sevgiler.

hüzün 22-06-2010 20:11

güzel dileklerinize aynen katılıyorum.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selim-i Ahir (Mesaj 662153)

bir maaşallah da benden

Satı Uğurtan 22-06-2010 23:14

Sevgili hüzün, canım benim, çok teşekkür ederim, bahçeme hoş geldin, bendende senin bahçeye kocaman bir aferin:)

hozat 22-06-2010 23:55

Sevgili Satı,

Bahçen her geçen gün güzelliğine güzellik katıyor.
Çok emek verdiğini, bitkilerin bizlere gülümseyerek belli ediyorlar.
ELLERİNE SAĞLIK.

Satı Uğurtan 23-06-2010 00:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 662804)
Sevgili Satı,

Bahçen her geçen gün güzelliğine güzellik katıyor.
Çok emek verdiğini, bitkilerin bizlere gülümseyerek belli ediyorlar.
ELLERİNE SAĞLIK.

Sevgili ablam,çok teşekkür ederim,bahçeme gelip bahçemi gezmen beni çok mutlu etti sevgiler.

Dudi 23-06-2010 00:33

En sevdiğim çiçektir papatya... Bir gelin kadar zariftir ;)

Satı Uğurtan 23-06-2010 01:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 662823)
En sevdiğim çiçektir papatya... Bir gelin kadar zariftir ;)

Sevgili Dudi, bende çok severim papatyayı bendeki boyu kocaman, çiçekleri küçük, başta yabani ot sandım yaprak yapısıda benzemiyor papatyaya, ama bir açtı yüzlerce, çok güzel.

Yücel Canpolat 25-06-2010 09:28

Satı Ablacığım kalk kalk trabzon istikametinden fomula bir yarışçısı gibi sol şeritten gelen Selim bey'emi kaptıracağız kupayı bahçelerimizde yaptığımız çalışmayı iki katına çıkarmalıyız.;)

Satı Uğurtan 25-06-2010 10:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 663934)
Satı Ablacığım kalk kalk trabzon istikametinden fomula bir yarışçısı gibi sol şeritten gelen Selim bey'emi kaptıracağız kupayı bahçelerimizde yaptığımız çalışmayı iki katına çıkarmalıyız.;)

Sevgili Yücel, merak etme artık gece gündüz çalışıyorum, uyku yok:p

Satı Uğurtan 25-06-2010 10:44

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Bir kaç güzellik ekleyeyim sizlere, sabah sefası,kına çiçeği.

Satı Uğurtan 25-06-2010 10:49

Bahçem

4 Eklenti(ler)
Ebruli zambak, papatyam, ve pembe açan güzellik galiba yabani.

cemo 25-06-2010 11:16

Yabani çiçekler ayrı bir güzel görünüyor Satıcım.

Ellerin dert görmesin. Bahcene sevgi yolluyorum, kucak dolusu.

nurcanaybay 25-06-2010 13:47

Ebruli zambak sap bile çıkarmadan çiçek açmış :)

Yücel Canpolat 27-06-2010 10:11

Satı Ablacığım nerelerdesin bahçendeki renkleri özlettin.

Adalet Yağcı 27-06-2010 19:27

Sevgili Satı hanım, mavişler, sabah sefaları, glayöl çok güzel açmışlar, glayölün kırmızısı çok hoş, keşke bir kaç kök aynı renkten dikseydiniz, çok güzel görünürdü.

Selim-i Ahir 27-06-2010 23:49

Satı Hanım;
İki gün önce diktiğim iki adet Paşa Bıyığı'nın ileride nasıl çiçek açacaklarını düşünürken karşıma bahçenizdekilerin resimleri çıktı. Sanırım bizler gibi bitkiler ve ağaçları sevenlerin arasında bir çeşit telepatik bağ var.

Bahçenizin güzel olduğunu söylesem sıradan bir ifade olacak, söylemesem haksızlık olacak. Eski dile sığınarak "fevkelâdenin fevkinde" diyeyim bari.

Bahçenizde, bahçenizle ve çiçekler gibi yaşayın.

Cumhur Tonba 28-06-2010 00:45

Satı ablamız her halde şu anda deniz kenarında. Geceleri yakomozları seyredip, gündüzleri lacivert suları seyrediyordur. Ve birde bahçesini düşünüyordur.

Satı Uğurtan 28-06-2010 18:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 663976)
Yabani çiçekler ayrı bir güzel görünüyor Satıcım.

Ellerin dert görmesin. Bahcene sevgi yolluyorum, kucak dolusu.

Sevgili arkadaşım, canım benim,çok teşekkürler kucak dolusu sevgiler, çok çok öptüm seni.

Satı Uğurtan 28-06-2010 20:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 664021)
Ebruli zambak sap bile çıkarmadan çiçek açmış :)

Sevgili nurcanaybay, evet hiç yaprak ve sap yok direk çiçeği açtı:)

Satı Uğurtan 28-06-2010 20:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 664656)
Satı Ablacığım nerelerdesin bahçendeki renkleri özlettin.

Sevgili Yücel,aslında buralardayım, fakat bizim alt yapıda sorun var telefonlarda sürekli sorun yaşanıyor ve internet kesiliyor 4 gündür girilmiyordu, yeni halloldu.

Satı Uğurtan 28-06-2010 20:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 664721)
Sevgili Satı hanım, mavişler, sabah sefaları, glayöl çok güzel açmışlar, glayölün kırmızısı çok hoş, keşke bir kaç kök aynı renkten dikseydiniz, çok güzel görünürdü.

Sevgili Adalet hanım, iltifatlarınıza çok teşekkür ederim.
Glayöl için haklısınız bir kaç kök olsaydı çok güzel olurdu, ama bana arkadaşım tek soğan olarak verdi, ama seneye dediğiniz gibi olacak sanıyorum, çünki dipten bir sürü yavruladı.

Satı Uğurtan 28-06-2010 20:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selim-i Ahir (Mesaj 664767)
Satı Hanım;
İki gün önce diktiğim iki adet Paşa Bıyığı'nın ileride nasıl çiçek açacaklarını düşünürken karşıma bahçenizdekilerin resimleri çıktı. Sanırım bizler gibi bitkiler ve ağaçları sevenlerin arasında bir çeşit telepatik bağ var.

Bahçenizin güzel olduğunu söylesem sıradan bir ifade olacak, söylemesem haksızlık olacak. Eski dile sığınarak "fevkelâdenin fevkinde" diyeyim bari.

Bahçenizde, bahçenizle ve çiçekler gibi yaşayın.

Sevgili Selim-i Ahir, güzel dileklerinize ve temennilerinize çok teşekkür ederim.
Telepatik bağ olduğuna bende inanıyorum.
Paşa bıyığı çok şirin ve güzel bir ağaç, garip bir şekilde insana huzur verip, dinlendirdiğine inanıyorum.

Satı Uğurtan 28-06-2010 20:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 664776)
Satı ablamız her halde şu anda deniz kenarında. Geceleri yakomozları seyredip, gündüzleri lacivert suları seyrediyordur. Ve birde bahçesini düşünüyordur.

Sevgili Cumhur bey,nerde daha gidemedim, haftaya gideceğim.
Benim oturduğum sitenin alt yapısıyla ilgili sorunlardan giremedim,

tasdelenmurat 28-06-2010 21:33

Satı hanım merhaba, beni hatırladınızmı. Bezelye çiçeklerinin tohumunu elde ettim. Çok güzel bir sarmaşık, her renkten elimde tohum oldu. Haftaya nasip olursa biraz tohum gönderecem size. Diger sarmaşıklardanda tabi ki. Kendinize iyi bakın. Önümüzdeki mart ayında dikerseniz, hazirana doğru bahçenizde çok süper ve güzel yeni çiçekleriniz olacak. Yaptığınız iyiliği unutmadım.

http://www.humeyrakoca.net/basresim/1Swpeas.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_mZ6DupYE33...s_bicolour.jpg
http://www.diemmeexport.com/catalogo...s-Odoratus.JPG
http://www.pienbroekhof.nl/Lathyrus.jpg
http://www.bbc.co.uk/gardening/plant...ncer_mixed.jpg

sitedeki forum başlığı : Bezelye çiçeği

http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=7722&page=7

Satı Uğurtan 28-06-2010 21:43

[QUOTE=tasdelenmurat;665201]Satı hanım merhaba, beni hatırladınızmı. Bezelye çiçeklerinin tohumunu elde ettim. Çok güzel bir sarmaşık, her renkten elimde tohum oldu. Haftaya nasip olursa biraz tohum gönderecem size. Diger sarmaşıklardanda tabi ki. Kendinize iyi bakın. Önümüzdeki mart ayında dikerseniz, hazirana doğru bahçenizde çok süper ve güzel yeni çiçekleriniz olacak. Yaptığınız iyiliği unutmadım.

Sevgili Murat, beni çok duygulandırdınız ne yaptım ki, ayrıca ben dostlarımı değer verdiğim insanları asla unutmam, gönderdiğim tohumların çıkması beni çok mutlu etti, ayrıca siz bana tohum göndermeyin ben size göndereceğim.
Sevgili Murat bahçemi gezin, hoşunuza giden birşeyler varsa haftaya Bodrum'a geliyorum, getirebilirim sevgiler teşekkürler.

nazlı06 29-06-2010 09:14

Satı hanım, Bodrum'a giderken İzmir'e de uğrasanıza iyi yolculuklar şimdiden.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025