agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

Satı Uğurtan 23-08-2010 16:48

Sevgili nurcan hanım,çok teşekkürler benim süs havuzunun derinliği 40 santim kadar, toprağa gömmeye gelince gömdüm ama tam oturmamış ayrıcada kenarlardan toprak girmesin diye biraz yükseğe koydum,derinede koyabilirim.
Kenar bitkilere gelince sanıyorum Yücel bey yardımcı olacak:)
Sevgili nurcan hanım ben ancak bu kadar bir yer ayırabilirim, benim bahçe çok küçük olduğundan yerim kısıtlı.

nurcanaybay 23-08-2010 18:35

Satı hanım ,
40 cm iyiymiş beni fotoğraflar yanılttı .Benim ki de küçük ,biz de her şeyin minyatürünü yapıp gönlümüzü eğliyeceğiz :)

Satı Uğurtan 23-08-2010 20:35

Sevgili nurcanaybay, olsun biz mutlu oluyormuyuz büyüklüğü küçüklüğü çok önemli değil, tabi birde göze hoş görünsün yeter:)

Cumhur Tonba 24-08-2010 00:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 687241)
Sevgili nurcanaybay, tek resim çekmiştim dikdörtken bir leğen alıp yaptım rengi galiba biraz uyumsuz ama içi dolup kenarlarınıda taş ve çiçeklerle kapatırsak belli olmayacak.
Kızım çok istediği için yaptım, leğen fikrini sevgili Yücel verdi, umarım beğenirsiniz, eleştiriye açık.

Eleştiri olarak kabul etmeyin, sadece fikrimi belirtmek istedim. Eski bir bonyo küvet'i de olabilirdi. Ya da birazcık kazıp ne olacak bir torba çimento ile doğal bir havuz yapılamazmıy dı?

Satı Uğurtan 24-08-2010 00:58

Sevgili Cumhur, etrafı ve içi nilüfer ve diğer bitkilerle dolsun buda çok doğal olacak.
Eleştiride olabilir ben her fikre her öneriye açığım teşekkürler.

Satı Uğurtan 26-08-2010 23:43

Havuzum.

1 Eklenti(ler)
Havuzun son hali, tabi resmi çektikten sonra tam iftar vakti eşimin büyük bağırmasıyla bahçeye çıktımki ne göreyim, inanın havuz büyüklüğünde bir köpek, havuza girmiş yüzmeye çalışıyor, gülemisin ağlayamısın şaşırıp kaldık:D

Güngör Salman 26-08-2010 23:49

Köpeği yüzmeye çalışırken gözümde canlandırıyorum'da gülmekten yerlerdeyim şu an:D:D

Satı Uğurtan 26-08-2010 23:52

Can aynen bizde, Hazalın halini görmeliydin, baba neden bağırıp kaçırdın köpeği görseydim demezmi:)

Satı Uğurtan 27-08-2010 00:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güngör Salman (Mesaj 688478)
Üzülmesin yine gelir:p:D

Gelmezmi bence gecede gelir, yalnız bahçemi dağıtmasa:D:p

Vildan Sönmez 27-08-2010 09:13

Satı'cım bahçen dolu dizgin gidiyor, kim tutar seni ?

Satı Uğurtan 27-08-2010 10:34

Sevgili Yücel, evet ya saatlerce güldük, havuzda havuz olsa, yanı başımızda yüzme havuzu var oraya girseydi ya:D

Satı Uğurtan 27-08-2010 10:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 688557)
Satı'cım bahçen dolu dizgin gidiyor, kim tutar seni ?

Sevgili Vildan hanım, çok çok teşekkür ederim.

Vildan Sönmez 27-08-2010 10:39

Havuzun da güzel olacak taşların arasına çim tohumu serpiştirmeyi düşünmez misin ?

Satı Uğurtan 27-08-2010 10:42

Sevgili Vildan hanım, hemen şimdi serpiştiriyorum sevgiler:)

Adalet Yağcı 27-08-2010 11:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 688465)
Havuzun son hali, tabi resmi çektikten sonra tam iftar vakti eşimin büyük bağırmasıyla bahçeye çıktımki ne göreyim, inanın havuz büyüklüğünde bir köpek, havuza girmiş yüzmeye çalışıyor, gülemisin ağlayamısın şaşırıp kaldık:D

Valla ben de heveslendim, bahçede havuz en sevdiğim görüntülerden, yer yok diye hep vaz geçiyorum.

Sizin havuz ölçüleri nasıl, pek büyük görünmüyor, minyatür bir havuzum olabilir belki, köpekler değilse de kediler duş alabilir, ama ben en çok kuşların yıkanmasına bayılıyorum.

Satı Uğurtan 27-08-2010 12:44

Sevgili Adalet hanım,inan bana havuzu görseniz, o köpek nasıl gördü nasıl girdi inanamazsınız bizde şaşırdık.
Benimde kızım istedi, küçük bir leğen gibi bir şeyle yaptım hoşta durdu bahçede, sizde yapabilirsiniz.

Vildan Sönmez 27-08-2010 14:29

Kuşlar o havuza mutlaka gelecekler, hani kuş evi düşünmeseniz bile, havuzun bir köşesine, ahşap, ayaklı bir yemlik diyorum ;););)
Biz Enez' e her gidişimizde bahçede görebileceğimiz bir yere, bir yem tabağı, bir de su kabı koyuyoruz. Seyrine doyum olmuyor....
Eşim terasta da baca çıkıntısında aynı şeyi yapıyor,kumrular hep bizde bu güne kadar hiç bir çiçeğime de zarar vermediler. Sadece yem tabağı ya da su kabı boşalınca yere atıyorlar..

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 688605)
ama ben en çok kuşların yıkanmasına bayılıyorum.

nurcanaybay 27-08-2010 15:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 688465)

Keşke fotoğrafını çekebilseydiniz , o haliyle görmeyi çok isterdim :))
Vardır belki de ..eğer yok ise .bahçe kapısına bir tas su koyuverin hatırım için :)

Satı Uğurtan 27-08-2010 19:06

Sevgili nurcan, kızlar çıldırdı baba niye bağırdın resmini çekerdik diye, ama artık geçti inan bana fotoğraf makinasını ayakabılığa koydu kızlar bir daha gelirse resmini çekelim diye, merak etme bir değil benim kapımda hep iki kap su var, kuşlara köpeklere:)

Satı Uğurtan 27-08-2010 19:13

Sevgili Vildan hanım, bizim bahçede ve bahçe duvarlarında yem kabıda su kabıda var.
Eşim sular sıcak olursa kuşlar içmez diye, birde soğuk su dolduruyor sürekli, evet kuşlar benim bahçeyede zarar vermiyorlar.
Bizim yem ve su kabıda tam mutfak penceresinin karşısındaki duvarın üstünde:)

Hhatice 27-08-2010 20:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 687095)
Sevgili Yücel, cemonun beli düzelsin biz hazırız, olmazsa Güngörüde alalım o dayanamaz sera gezmelerine, yalnız Güngörle olursak, inceleme yüzünden tek serada takılıp kalırız:D

Bana da haber verin .Ben de gelirim :)
Satıcım minyatür havuza bayıldım .Ben geçen hafta bauhause ta gördüm .Çeşitli büyüklüklerde şekilli mini havuzlar vardı.Fiyatları çok yüksekti.Hep nasıl birşey yapsam diye düşünüyordum .Senin havuz tam benlik :)

Satı Uğurtan 27-08-2010 22:43

Sevgili Hhatice bana bu fikri sevgili,Yücel verdi sanıyorum küçük bahçeler için uygun bir boy, plastikçilerde çok var bunlardan eğer bulamazsan ben alırım olurmu.
Sevgili Haticeciğim buluşursak neden olmasın.

Satı Uğurtan 27-08-2010 22:47

köpeğin sulanması.

1 Eklenti(ler)
Sevgili Yücel, bilmezmiyim hayvanlar konusunda ne kadar hassas olduğunu:)

Cumhur Tonba 27-08-2010 23:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 688809)
Sevgili Yücel, bilmezmiyim hayvanlar konusunda ne kadar hassas olduğunu:)

Trakya, Uzunköprrü, altınyazı köyü, Altınyazı Barajı. Yücel Canpolat ve güzel bir köpek yavrusu. O eller öpülmeye layık değilmi Satı Hanım?

Satı Uğurtan 27-08-2010 23:10

Sevgili Cumhur bey, aslında köpeğe ikinizin su içirişi vardı, fakat o resmi galiba yalnışlıkla silmişim bulamadım.

ozbey 28-08-2010 00:06

Sevgili Satı, keşke insanlar sizin kadar hayvanlara duyarlı olsa. Bu sıcak havalarda bizde bir çok yere su dolu kap, duvar üzerine ekmek ıslayıp koyuyorum.
Sizi tebrik ederim arkadaşım.

Satı Uğurtan 28-08-2010 00:13

Canım, bende seni tebrik ederim aslında duyarlı insan oldukça arttı, insanlar birbirinden göre göre onlarda aynı şeyleri uygulamaya başladı.

Adalet Yağcı 28-08-2010 13:19

Alıntı:

Kuşlar o havuza mutlaka gelecekler, hani kuş evi düşünmeseniz bile, havuzun bir köşesine, ahşap, ayaklı bir yemlik diyorum
Aklıma yattı Vildan hanım, bir bebek küveti alıp bu işe başlamalıyım, etrafına taşlar dizip, aralıklara çim ekip, kuşların yemini suyunu da koyarsam tamamdır.
Düşünmesi bile çok hoş :)

Satı Uğurtan 28-08-2010 14:49

Sevgili Adalet hanım, Vildan hanım hatırlatınca bende çim tohumu ektim havuzun kenarına ve benim havuzun büyüklüğüde, bebek küvetinden biraz büyük.

Cumhur Tonba 28-08-2010 15:32

Şişme havuzlar var. Hiç olmazsa 1,5 çapında, 25-30 cm derinliğinde bir havuz alsanız. Üst tarafı kirmitle falan kamufle edersiniz. Tabana çakıl taşları ve küçük kayalar. Aklıma geldi yazdım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025