![]() |
Sevgili Cumhur bey, ben artık Hasana devrettim o yapacak bakalım nasıl bir şey olacak, bekleyip göreceğiz.
|
Bahçem.
1 Eklenti(ler)
Bunuda galiba Güngör dikmişti çıktı ama ben dikmedim, çok güzel bir biber.
|
Yaaa bende arayıp duruyorum bu çan biberi nerde diye, birilerinden bu biberin tohumunu istesem diye düşünüyordum.
|
1 Eklenti(ler)
Hani ben doğal olsun derken, yüzme havuzu gibi, fayansla kaplı, düzgün geometrik şekilde olmasın demek istedim. Gerçi siz bu havuzu gördünüz. Bunun daha ufağı olabilir diye düşünmüştüm.
Eklenti 168984 |
Bu biberin aynısından bende de var görüntüsü çok güzel tadı da sona doğru hafif acı. Güle güle büyüt Satıcığım:)
|
Alıntı:
|
Sevgili günebakan, canım çok teşekkür ederim sevgiler.
Sevgili Cumhur bey, o havuza hayranım fakat benim bahçenin tamamı o havuz kadar:) |
Ben de onun minyatürünü yaptırın diyorum. 1-2 metrekarede olsa benzeri olabilir.
|
Sevgili Cumhur bey, bakalım belki 1 metre bir şey olabilir:)
|
Kaya bahçenizin önüne fasülye tipi yapılacak olan bir süs göleti ve kaya bahçesinden küçük bir şelale ile suyu düşürmek harika bir görüntü olacaktır.
|
Evet işte bu:)) Benim hep aklımda ama balkonda uygun yer bulamadım;)
|
Balkon kısa kenarla uzun kenar birleşim noktasına mini bir gölet (h=20cm)iki kenarlar birleşiminden yukarıya doğru taşlarla örülü mini şelale nasıl ama?(isteğe göre aydınlatma)))
|
Vallahi aynı şeyi tekrar tekrar ölçüp biçtim balkon için ama henüz ona sıra gelmedi. Bir gün taşı toprağı yığıp deneyebilirim kim bilir;)
|
göletin önü ponza taşı ve içerisin de kaktüsler.)))
|
Yücel bey'e tamamen katılıyorum.Kaya bahçesi ile birleşse nasıl olur diye düşünmüş
fakat bahçenin konumunu bilmediğim için yazmamıştım.Oranın taşları ile de çok uyumlu olur.Heyecanlandım şimdi ...haydi Satı hanım kolları sıvayın :)) |
Gercekten kaya bahcesinin devamı gibi olur ve cok şık durur
Oy birliği ile göletin yeri belirlendi Satıcığım. Haydi sana kolay gelsin:)) |
Sevgili Yücel, kardeş bahçe sizi bekliyor havuz yapımı için, havalar soğumadan ve yağmurlar başlamadan:)
|
Tamam cemo can, ben bu işi tek beceremiyorum, fikir verenler gelirse neden olmasın:)
|
Sevgili Nurcan, çok güzel olur yerde uygun, ama ben bu konuda beceri sahibi değilim.
Eğer sevgili Yücel gelip yaparsa neden olmasın:) |
Sevgili Sevim hanım, ben beceremedim, kaya bahçesindede sevgili Tekin gelmese hayatta olmazdı.
Havuzuda beceremiyorum, günlerdir sürekli yapıp bozmaktan helak oldum. |
Satı Ablacığım günaydın saygılar.))
|
Deli deliye baka baka azarmış :)
Ben de istiyorum, minik bir havuzum olsun, ama eşim ısrarla yok olmaz diyor :( Havuz istediğim bölümde üzüm kütükleri var ama üzüm vermiyor. Cemo'nun tavsiyesini uygulamaya az kaldı da, kezzapı nereden bulayım şimdi :) Satı hanımcığım, sora sora doğru yolu bulacağız, ille de havuz istiyorsak bir çaresine bakacağız. Merakla bekliyorum ben de, her aşamayı fotoğraflayın ki, fikrimiz olsun. Kolay gelsin. |
Sevgili Adalet hanım, çok teşekkür ederim, yapım aşamasında kesin fotoğraflarız.
Havuz bahçede çok hoş duruyor, bence sizde yapın o güzelliğe güzellik katacaktır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne yapmalı acaba:eek: Bayramdan sonra da mini gölet toplantısı mı yapmalı;) |
Sevgili Sevim hanım, olabilir neden olmasın çok sevinirim:)
|
Vallahi elinden iş gelmeyen biri olarak toplantıyı ben yönetebilirim. Siz gölet yapmak için çalışacaksınız ya;):D
|
Alıntı:
|
Sevgili Yücel, Senin bahçe ve ya benim bahçe farketmez,toplantıyı istediğiniz yerde yapabiliriz.
|
Ah Yücel Bey, ah.
Saksılar yetmedi, bir de delilerin aklına allandıra pullandıra, Ponza taşlı, nülüferli havuz sevdasını soktunuz ya! Bundan sonra onların hali duman. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025