![]() |
Sevgili epsody, hoş geldiniz sizinde ziyaretiniz beni sevindirdi, kompost çalışmalarınızın her anını zevkle takip edip izliyorum, ve evdede uygulamaya çalışıyorum.
Bende sizin bayramınızı en iyi dileklerimle kutluyorum sevgiler. |
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki açmaya, beni mutlu etmeye devam eden güzellikler.
|
Bahçem.
3 Eklenti(ler)
Devamı.
|
Sevgili Satı, süs bezelyen açmaya devam ediyor mu? Benimkiler çoktan geçti. Saksıdaydılar, seneye bahçeye ekmeyi düşünüyorum. Saksıda, seninkiler kadar yoğun açmadılar.
Diğerleri de çok güzeller. Ellerine ve yüreğine sağlık. Sevgiler... |
Sevgili SDurul, ben onun adını lab lab biliyordum diğer adıda süs bezelyesiymiş öğrenmiş oldum.
Üstü çiçek dolu galiba bu yıl tohum çok olacak, benimkiler bahçede bahçe kenarındaki demirlere sardırıyorum çok güzel bir görüntü oluyor. Tüm güzel dileklerin için çok teşekkürler sevgiler. |
Beyaz zıpçıktı (Zephyranthes candida)
çok güzel açmış daha yakından bir fotoğrafı yokmu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçem.
1 Eklenti(ler)
Can, zıpçıktı artık tohuma gidiyor, çiçekleri o yoğunluğunu kaybetti, net ve büyük çekmeye çalıştım ama ancak bu kadar olabildi.
|
Satı'cığım çiçeklerinin hepsi çok güzel ama rengarenk sabah sefaları harika görünüyor canım:)
|
Alıntı:
|
Satı Ablacığım yüreğin kadar güzel bahçen de ailen le beraber şeker tadın da bir bayram geçirmeniz dileğiyle,yüreklerimiz hep sizinle.
|
Satı hanım çok güzel çicekleriniz var.Ellerinize sağlık..
|
Sevgili günebakan, çok teşekkür ederim sabah sefaları çiçek yönünden çıldırmış gibi açıyor, bu yıl çoğu ekilmeden geçen yıldan dökülen tohumlardan çıkıp coştular.
|
Sevgili Sevimk, çok teşekkür ederim aslında çiçekleri geçmek üzere, ben son bir kez daha görelim diye yükledim, aslında tek soğan bile açıyor, size gelen nasıl açmadı şaşırdım.
|
Sevgili fikreteren, çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur umarım sevgiler.
|
Alıntı:
|
Bahçem.
1 Eklenti(ler)
Her sabah kalktığımda ilk işim bahçemi gezmek oluyor, bu sabah yine aynı şeyi yaparken, bu güzellikle karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim:)
|
Çok güzel;)
|
Ah o bahçede ben de olsaydım :)Satı'cığımla çay içseydim :))
|
Canım, teşekkürler bu ara biliyorsun ziyaretçilerimiz çok, yakalaya bildiklerimizi çekiyoruz yakalayamadıklarımız kaçıyor:)
Köpek, fare, yılan, kedi, kertenkeleler zaten cirit atıyor:) |
Sevgili Hhatice, her zaman beklerim, çok sevinirim beni çok mutlu edersin sevgiler.
|
Sevgili Satı, zevkle takip ettiğim uzak bahçelerin en yakını olan bahçeni görmek inşallah kısmet olur. Fasulye sarmaşığı, zıpçıktı, ağaç menekşesi hepsi de harika. Bunlardan bende de var ama saksıda gelişmeleri çok kısıtlı. Eline sağlık canım.
|
Satı hanımcığım, Son baharda da sizi mutlu edecek güzelliklerinizin olması çok hoş.
Ağaç menekşeniz yerde sanırım, dondan zarar görmüyor mu, nasıl koruyorsunuz? |
Satı hanımcım, sabah sefaları ve beyaz zıpçıktınıza bayıldım misafirinizde çok hoşmuş
|
Alıntı:
|
Sevgili Adalet hanım, çok teşekkür ederim ağaç menekşe bahçede geçen yıl dikmiştim geçen yılki kışı dışarıda geçirdi kurumadı sanıyorum daha kurumaz, kurumaması içinde bir önlem almadım aldığımız çiçekçi kışa dayanıklı demişti.
|
Sevgili Nazlı06, çok teşekkür ederim, evet misafiri bizde çok sevdik ama biraz sonra gitti misafirliği kısa sürdü yani.
|
Sevgili Satı hoşgeldin, seni göremeyince merak etmiştim.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025