![]() |
Alıntı:
|
Evet sonun da:)
|
Renklerin anası can abla Satı abla site sensiz öksüz yetim kalır iyi ki varsın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Satı hanım, çan sarmaşığınız çok güzel açmış. güle güle büyütün
Sevgili Günebakan tayininiz ayırlı olsun. |
Sevgili nazlı06, çok teşekkür ederim,benimde çok hoşuma gitti, her geleni götürüp çiçeğini gösteriyorum sevgiler.
|
Alıntı:
Çiçekleriniz coşmuşlar yine maşallah. Ellerinize sağlık. Sevgiler... |
Sevgili SDurul,bende her gelene, bahçeyi tek tek gezdirip benim çok sevdiğim çiçekleri ağaçları zevkle bir anlatıyorum, beni hayretle izliyorlar:)
Çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için sevgiler. |
Alıntı:
|
Güngörcüm her ne kadar "bahçem olsaydı ben de tamamını taşırdım" diyorsam da kıskanmıyor da değilim hani. Bu ilgi bu alaka. Kendimi terkedilmiş hissediyorum artık:o:(
|
Sevgili Öğretmenim yetiştirdiğiniz binlerce çiçeğin gönül bahçesine taht kurdunuz,yanlız değilsiniz.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D Tabi şakaydı aslında.
|
Alıntı:
|
Satıcığım, sanıyorum tatilden dönmüşsün, umarım çok güzel, dinlendirici ve keyifli geçmiştir. Buraya da uğrayabileceğini umuyordum, herhalde uygun bir zamanın olmadı.
İnşallah birgün tanışmak nasip olur. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Bahçeden resimler.
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar çiçeklerimin son hali. kadife çiçeği, sardunya, solanum dulcamara.
|
İlk hallerinden çok daha güzel:)
|
Çok güzeller, solanum dulcamara meyve bile vermiş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçe
5 Eklenti(ler)
Bahçemin son hali, lysimachia procumbens, datura, sunda villa, hatmi ağacı, oya ağacı.
|
Sevgili satı hanım, çiçekleriniz çok güzeller, son fotoğraftaki oya ağacı mı? Eltimin bahçesinde de açmış, aynı renkten. Bana da yetiştirecek. Diğer çiçeklerinizin de adını yazabilir misiniz? Teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adını hatırlayamadığın birinci çiçeğin çok güzelmiş. Oya ağacın ne güzel pembe pembe açmış. Bizdeki pembe oya ağacı geçen yıl fırtınada kırıldı Leylak rengi çiçek çiçek diğeri.
|
Alıntı:
Sizin oya ağacına çok üzüldüm, geçmiş olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025