![]() |
[QUOTE=Güngör Salman;643232]
Alıntı:
|
Ama nasıl yaa:( Türkiye de bütün güller hanımelleri yıldız çiçekleri büyümüş gelişmiş de tomurcuklanıp çiçek açmışlar bile.
Öncelikle maşallah nazar değmesin hepsi muhteşem.Benim güllerim hep tomurcuklu hergün takipteyim ama henüz bir tane açan yok.Hanımelimde tomurcuk dahi yok henüz. Yıldız çiçeklerim ise henüz 15 cm anca var .. İklim farkının sonuçları bunlar. Ama bende sabırsızlanıyorum çok bir an ünce açsalar . O mis kokularını içime çeksem saatlerde onların karşısına geçip izlesem ..... |
Sevgili finduk52,çok teşekkür ederim,arkadaşım sanıyorum Hollanda İzmite göre daha soğuk, ayrıca yıldızlarda benimde daha açmayan çok, bunu tomurları oluşmuş bir şekilde almıştım. Sevgili finduk52, evet karşısına geçip izlemek ve kokusunu almak müthiş zevk veriyor sevgiler.
|
Sevgili Satı, maşallah bütün çiçekler ne güzel coşmuşlar, sarmaşık gülünün rengi çok güzel, ellerine sağlık.
|
Satı ablacım sarmaşık gülün kokuyor mu?
|
Alıntı:
Ozbeyciğim,senin sayende bahçem gece mumuylada tanıştı resimlerini yükledim umarım gördün:) |
Alıntı:
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Gül hatmim ve zambağım çok güzel açtılar.
|
Sevgili satı hanım, iki sininde renkleri çok güzel emeyine sağlık.
|
Bu gül hatmi çocukken anneannemin bahçesinde çok olurdu. Yapraklarından burnuma yapıştırır horoz olurdum :D
|
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Bahçemi süsleyen mavi çiçeğim(campanula medium)
|
Sevgili Sevim4, çok teşekkür ederim çok sağolun.
|
Alıntı:
|
Çiçeğinin yaprakların dibinden ikiye ayırınca yapışkanlı bir bölümü var oradan yapışırdı burnuma :D Ne delice yahu :D
|
Alıntı:
|
Satıcım bu ne güzellik:) Her baktığımda bir başka güzel olmuş görüyorum. Sefasını sür bahçenin doya doya. Emeklerine sağlık, çok güzel:)
|
Alıntı:
Ayrıca bizim sağlık meslekte okurken, hocamız ilkel yöntemle kullanılan ilaçları anlatırken anlatırdı, eskiden kalın kökü ezilip yaraların üstüne konulurmuş ve yaraları iyileştirme özelliği olduğu düşünülürmüş. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim :D
Alıntı:
|
Demekki faydalı birşeymiş. Allahtan zehirli falan değilmiş :D
Alıntı:
|
Bahçem
1 Eklenti(ler)
Sevgili SevimK,Çok teşekkür ederim,sevgili sevim hanım bana gönderdiğiniz 5 nokta çiçeği tek kök çıkmış ve yaprak yapısınıda bilmediğim için anlamamıştım,çiçek açıpta çiçekteki 5 noktayı görünce tanıdım çok güzel hayran kaldım,çok sağolun, koruyup tohumunu almam lazım:)
|
Güzelmiş gerçekten.:) Satıcım çiçekler seni seviyor. Senin elerinde canlanıyorlar:) Öpüyorum seni. Ellerine sağlık, sevgiler:)
|
Alıntı:
|
bahçem
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl Almanyadan çok beğenip fidelerini getirdiğim 3 cm lik, Taxus baccata(adi porsuk)çamlarım bu yıl 5 cm yi geçti. Kışın o soğuğu hasarsız atlattılar.
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Dün Güngörüm bendeydi güzelleriyle Orkide, çan sarmaşığı ve lysimachia procumbens(golden globes)
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
bahçemden 5 nokta çiçeği,amaryllis, hosta,
|
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Yer minesi, adını bilmediğim yer örtücüm.
|
Satı'cığım güzeller yine görünmüşler çok güzeller:)
|
Sevgili Satı Uğurtan;
Güzellikleri yine sergilemişsiniz.Hepside bir birinden güzeller.Emeğinize sağlık. Saygılar |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025